Mesela kadınların etrafında hep onlara değer vermeyen adamlar var. Kadına iyi davranan erkek kadının gözünde de pasiftir. Aslında kadınlar kendilerinin sevilmemesini, acı çekmeyi istiyorlar doğrudan.
Kadınlar gizli gizli bu nefretten haz almıyorlar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bak şimdi olayın psikolojik kısmından yaklaşacağım bana hak vereceksin. bahsettiğin gibi şiddet seven, hakaret küfüre katlanan kadınların biraz çocukluğuna bakmak yeterli. yüzde 90'ı babayla ilişkisi kötü olan kadınlar bunlar. bizler, kadın erkek farketmeksizin çocukken eğer hakaret, şiddet yaşadıysak büyüyünce de bu duyguları sevgi zannediyoruz. çünkü bildiği tek duygu bu. babası annesine şiddet uygularken bunu gören çocuk, bunlar karı koca demek ki şiddet evliliğe ait bir şey olarak kodluyor. demek ki şiddet bir sevgi göstergesi ya da küfür aynı şekilde. büyüdüğünde tabii ki bu birey çevresini tanıyor sevginin o olmadığını biliyor aslında ama iş kendisine gelince bilinçsizce kendisini itip kakan, hakaret eden, şiddet uygulayana yöneliyor çünkü bu bildiği bir duygu, çocukken ona öğretilen bir duygu. gerçek sevgi ne? bunu bilmiyor. insan yaşamadığı duygudan korkar ve kaçar. gerçekten sevildiği ilişkiden de bu yüzden kaçıyor çünkü o görmedi ki bu ne tam olarak bilmiyor kendisini savunmasız hissediyor. o yüzden bu tarz kadınların aslında çok derinde yatan hasarları mevcut. hiçbir kadın sanmıyorum ki şiddetten haz alsın ya da hakaretten hoşlansın. bir kadın neden sevilmek istemesin ki? olaya bu gözle yaklaşırsanız sebebini çok net görebilirsiniz
Geç bunları. Hangimiz çocukken sevgi gördük Allah aşkına? Ben de bana zarar veren kızlara tutuldum. Ama kendimi değiştirdim valla.
Hiçbir kızın gözüne bakamazdım şimdi zor da olsa gidip konuşuyorum.
Sizin en büyük probleminiz ne biliyor musunuz? Korkaksınız. Gittiğiniz psikologlardan beklentiniz de sizi sadece dinlesinler istiyorsunuz. "Ben degismeyeyim de başkaları değişsin" kafasindasiniz. Sonra gider kedi sever ınstagrama falan "bebeği gibi seven adam yok" yazarsınız.
O kitapların hepsini okumuş ve kadınların korkakligini analiz etmiş biri olarak umarım daha da kötü şeyler yasarsiniz diyorum.
bu kin ve nefretin sebebi ne arkadaşım:D çok canını yakmış kadınlar belli. bu kadar düşmanca bir tutuma gerek yok insan gibi bişey açıkladım. çok şükür beni çok seven bir eşim var psikologlarla işim yok yani. sen git bu öfkeni seni reddeden kadınlardan çıkar en iyisi. sırf seni kabul etmediler diye ağlama boşuna. bir sebebi varmış demek ki bu öfkeyle bi baltaya sap olamazsın sen zaten. git kendini erkeklere yav de rahatla allahın m*lı :D
Üslubundan şunu net olarak anladım. Sen o yanindaki çocuğu da sevmiyorsun. Senin gibi kızlar gençliğini orada burada sürterek geçirir ve o iyi dediğin adamdan da çocuk yapmak için evlenir yalnızca veya kız arkadaslarina hava atmak için. Çünkü sizin için evlilik=zaferdir 🙂
Asıl siz zavallisiniz, senin gibi kızlar kafalarının içinde bir boşlukla gezmeye hep mahkumdur arkadaşım 👍
üslubumu bozan sensin:D bu yazıdan eşimi sevmediğimi nereden çıkardın ayrıca?:D abi çok komiksin ya arada buraya böyle yazılar yazsana güzel eğlenirim seninle :D evlilik bir zafer değildir işte o senin küçük beyninin minnak fikri canım :D evliliği zafer olarak anca sen görebilirsin çünkü gerçekten eğer birisi aklını kaçırıp seninle evlenmeye kalkarsa bunu zafer olarak kutlayabilirsin :D çünkü gerçekten mucizevi bir durum olur bu. sana mutsuzluğun, kinin, nefretin ve öfkenle kucak dolusu sevgiler arkadaşım. seni de bir kadın doğurdu, bu gerçeği unutmadan yaşamanı diliyorum. (seni doğuran anaya da yazık da neyse :D)
Kardeşim sen kadınları benden daha iyi tanirsin. 30 a kadar her haltı yiyen kadınların 30 da eli yüzü düzgün bir adamla evlenmesi ne derecede samimi söylesene bana?
Yasin 29. Eğer sen de böyle biri olmussan yazık cidden..
Benim gibi adamları kadınlar asla sevmezler. Çünkü ben "ilişkilerde manipülasyon, gastlighting, gosting" gibi kavramların hepsine hakim biriyim. Freud, jung gibi adamları çokça okumuş hatta onlar hakkinda YouTube da farklı kanallardaki yorumları da okumuş biriyim.
Sevilmiyorum, çünkü beni hiçbir kadın kandıramıyor, sezgilerim inanılmaz güçlü.
şuraya kadar haklısın evet 29 yaşıma gelene kadar yaşamak istediğim herşeyi yaşadım. bu sadece cinsellik değil kendimden büyük ülkelere seyahat ettim, o yaşlarda başaramayacağım şeyleri küçük paralarla başardım doğru. ama evlenmek için hiçbir çabam olmadı aksine evliliği hiç düşünmedim çünkü aile evinde oldukça rahattım. evlenmek isteseydim 22-23 yaşında güzel fırsatlarım olmuştu ama istemedim. eşim tüm bunları bilerek evlenmekte ısrarcı oldu, beni bu halimle kabul eden bir insanı da elbette sever baş üstünde tutarım. bu bir zafer değil benim için güzel bir şans sadece. dediğin gibi kadınlar yok mu evet var. sana sadece işin bir de bu kısmı var diye göstermek istedim. sen yine istediğine inan özgürsün zaten. bir kadın olarak kadın arkadaşlarımın en çok nelerden şikayetçi olduklarını ben daha iyi gözlemliyorum. ama ben senin gibi şu an yaptıkları davranışlara bakarak yargılamıyorum. bu insan niye böyle yapıyor diye sorguluyorum. sen nefret ederek kendine bir cevap bulma yolunu seçmişsin kafanı rahatlatmışsın. sorunlu kadınların hepsine bir bak hepsinin saçma sapan hayatları olmuş. yüzeysel değil de biraz daha derinlere bakman gerek.
ayrıca sevmek ve sevilmek, bunlar sezgilere bağlı işlemiyor. birini seversin ve senin sevgin onu ya iyileştirir ya da suistimal edilirsin. o yüzden insanlar iyi ve kötüler diye ikiye ayrılır zaten. sen hep suistimal edildiysen seni de kötüye yönlendiren şey derinlerinde yatan deneyimlerin olabilir. seni de bahsettiğin tarz kadınlara iten şey yine kendinle ilgili aslında
Gençken yemedigim nane kalmadı şimdi yumurtalar alarm verince mecbur evlendim demektir bunun açıklaması. Siz varya ayaklı seytansiniz. Erkeklere üzülüyorum. Biz saf seviyoruz ama sizler çok seytansiniz yeminle.
Sen vicdanını sorgula kardeşim tamam mi, varsa tabii.
Bence alıyorlar 🫢
Doğru. Mesela kadınlara şiddet uygulanan dizilere bak hep kadınlar izliyor, bu diziler yayından kaldırılınca ilk kadınlar laf ediyor niye kalktı diye
Bu şey demek gibi hep zenci oluyor zenci olduruncede hep zenci olduruyor birde ikiside olmazsa hiç zenci yol diyorlar 😅
İki tokat yapıştınca kadın senin oluyor ben bunu çok net anladım bu toplumdan, mesajına dönmedigim kız nasıl hırs yaptiysa hikayelerimi beğeniyor ve yeniden takip isteği attı.
Mal bunlar yeminle.
Kanka tr kızlarının got 2 metre yukarıda selam versen sapık oluyorsun sonra gidiyorlar keko tiplere :D
Doğru evet.. hepsi aynı mı acaba? Hiç olgun erkek seven kadın görmedim
Genelleme yapılır mı bilemiyorum ama hepsi öyle :/
Ben de umursamaz biri olmaya başladım. Kadınlar sevgi görmeyi sevmiyor. Ama bu adamlar kadınlara nasıl cinsel anlamda çekici geliyor?
Çok az ilgi verip biraz asagilayip mi yatağa atıyorlar acaba?
Ben kadınlarla uğraşamam elim bana yetiyor çok istersem 2bin liram gider 😅
Öyle cidden. Zaten bir iki esc a gidince erkek rahatlıyor zaten. Hepsini öğretiyor, diğerleri de şiddet görsün, şiddet gördüğü adamlarla yatsın kalksinlar , sonrası ya mezar ya ömür boyu pişmanlık