Günaydınlarrr 🐼
Evet daha dinç olunuyor evet daha sağlıklı kabul ediyorum ama ben güne erken başlamaktan nefret ediyorum ya 😏Geç uyanmanın verdiği sersemliğe bile bayılıyorum ah canım geç. uyanmalarımmm dkdkdkd
Günaydınlarrr 🐼
Evet daha dinç olunuyor evet daha sağlıklı kabul ediyorum ama ben güne erken başlamaktan nefret ediyorum ya 😏Geç uyanmanın verdiği sersemliğe bile bayılıyorum ah canım geç. uyanmalarımmm dkdkdkd
tabi ki neden mi
Güne erken başlamanın birçok fiziksel, zihinsel ve duygusal faydası vardır. İşte güne erken başlamanın bazı olumlu etkileri:
Daha Fazla Üretkenlik: Sabah saatlerinde zihinsel tazelik daha yüksektir ve bu nedenle bu saatlerde daha verimli çalışabilirsiniz. Erken kalkmak, gününüzü daha iyi planlamanıza ve hedeflerinize odaklanmanıza yardımcı olabilir.
Sakin ve Huzurlu Bir Başlangıç: Sabah saatleri genellikle daha sakin ve huzurlu olabilir. Bu, güne olumlu bir başlangıç yapmanıza ve gün boyunca daha az stres yaşamanıza yardımcı olabilir.
Güneş Işığının Faydaları: Erken saatlerde dışarıda olmak, güneş ışığından faydalanmanıza ve D vitamini almanıza olanak tanır. Bu, enerji seviyelerinizi artırabilir ve ruh halinizi iyileştirebilir.
Düzenli Bir Uyku Düzeni: Erken kalkmak, düzenli bir uyku düzeni kurmanıza yardımcı olabilir. Düzenli uyku, genel sağlık ve zindelik açısından önemlidir.
Zihinsel Sağlığı İyileştirme: Sabah saatlerinde meditasyon, yoga veya egzersiz gibi zihinsel sağlığı güçlendirecek aktiviteleri gerçekleştirmek, gün içinde daha odaklı ve dengeli olmanıza yardımcı olabilir.
Zaman Yönetiminde Avantaj: Erken başlamak, gün içindeki zamanınızı daha etkili bir şekilde yönetmenize yardımcı olabilir. Bu, iş, öğrenme veya kişisel hedeflerinize daha fazla odaklanmanıza olanak tanır.
Unutmayın ki herkesin biyolojik saati farklıdır, bu nedenle güne erken başlamak herkes için uygun olmayabilir. Ancak, erken kalkmanın sağladığı avantajları değerlendirmek için kendi biyolojik ritminizi anlamak önemlidir.
Cevap
11Cevap
Çalıştığım için zaten mecbur güne erken başlıyoruz öğlene kadar uyuma lüksümüz olmuyor maalesef
Evet seviyorum tabi ki de. .
Evet ama gün ortasında yeterli uyku alamadığımız zaman ister istemez performansımız düşüyor
Kesinlikle
Sevmiyorum ama her sabah yine de erkenden kalkıyorum
Alışkanlık falan sanırım
Estağfurullah
Bazen seviyorum ama Bazen sevemiyorum 😅
Ben hep nefret ediyorum heppp ddkdkdk
Canım yatağım kdkkxkdkd
erken kalkınca dinç oluyor insan ayrıca gün uzuyor
Maakssef ama artik yaticiim
Güne erken başlıyan her zaman bir adım öndedir
Hiç sevmiyorum
Uyumadım bile başlangıç sayilmaz ama severum