Beğenilere kartal pençelerini basalım 😏🦅🦅🦅
Evleneceğiniz kişi karateriniz hakkında neyi bilmeli?
Beğenilere kartal pençelerini basalım 😏🦅🦅🦅

Kırıldığım zaman anında susuyorum kolay kolay da konuşamam ama uzun süreli dargınlığı da hiç sevmem. İnşallah esprili yanlarımı ve esprilerimi anlar seviyorum çünkü 😂
😄 anlar anlar
Evlenmeden önce karşı tarafın kişiliğiniz ve karakteriniz hakkında bilmesi gereken birkaç önemli nokta olduğunu düşünüyorum.
İletişim tarzınız ve duygularınızı ifade etme biçiminiz hakkında fikir sahibi olması faydalı olur. Mesela siz daha içe dönük bir yapı mısınız, yoksa açık ve samimi mi konuşursunuz takılırsınız? Stresli zamanlarda nasıl tepki verdiğinizi bilmesi iyi olur.
Kararların alınması sürecindeki rolleriniz de önemli. Lider mi yoksa takipçi mi yöndedir kişiliğiniz? Ortak kararlara nasıl yaklaştığınızı anlaması faydalı.
Hayattaki amaç ve hedefleriniz hakkında fikir sahibi olması ilişkinizin yönünü etkiler. Aile kurma, çocuk sahibi olma gibi konularda neler istediğinizi bilmesi önemli.
Stres altında davranışlarınız ve sinirlendiğinizde tepki veriş biçiminizi öğrenmesi size ve ona saygı çerçevesinde ilişki yürütmenizi sağlar.
Tabii ki tüm bu özellikler zaman içinde öğrenilebilirken, çekirdeğini oluşturan değerleriniz ve kişiliğiniz hakkında fikir sahibi olması ilişkinin istikametini ve samimiyetini artırır.
+1
Sinirli bir insanım ama durduk yere sinirlenmiyorum. Empati yeteneğim yüksek, direkt yaşıyorum resmen. Seviyorsam kıskanırım, sevmiyorsam umursamam. Küçük şeylerden mutlu olabilirim, yeterki içinde aşk olsun.
Zor bir karakterim var. Biraz uğraştırırım, kolay ikna olmam. Nazlı olduğumu da söylüyorlar. Zorluğuma rağmen vazgeçmiyosa yanımda kalıp beni seviyorsa nikah basarım 😝
Vazgeçmesene de bu takıntılı vazgeçmiyor canım mı der red edersin sen snsns
Hahahahah hayırr hoşuma gider aksine
Hadi inandık diyelim dnnddh
Tişikkirlerrr 🐣
Ben teşekkür ederimSmsjsmsj
Cevap
5Cevap
Benim duygusal olduğumu sevdiğim kadın için de her şeyi yapacağımı bilmesi gerekiyor elbette bunları da bilir zaten
Böyle şeyler yanlış anlaşılıyor yapacaksan da yapmicak gibi görünmeni istiyorlar…
Sinirlenince ona zarar vermemek için bir şeyler fırlattığımız😂
Normal o işin cilvesi
Yok valla gayet sinirimi çıkarıyorum yoksa ona zarar veririm
Ver ona zarar … sonuçta kocan … erkek öyle şeylere takılmaz enerjiyi yönlendirir kddm
Kocam çok sakin hem ona zarar veremem çok üzülürüm
Kinci biriyim bana yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmam eninde sonunda geri iade yaparm karşımdaki kisinin de unutmasına izn vermem
İnat ve huysuz biri olduğumu bilmeli çabuk sinirlenip çabuk sönuyorum bir de
Bu alemde bana ihaneğğğğttttt biiğğğğrrrrrrr defa yapılır…
- Laz Manhesuss
Yeni insanların arasına kaynaştığımda (genelde arkadaşları) inanılmaz sessiz birisi olduğumu
Sabırsızlığımı ve kötü yanlarımı
Kötü yanında mı var senin küçük hanım
İnsanız elbette var
Melek değil mi yani smsnçdöd
Man hahaha ☕
Angel princess 🌹
Estağfurullah mı diyim teşekkür mü edeyim bilemedim 🤦♂️
bir şey demene gerek yok
Kesinlikle aldatılmayacağını...
Olması gereken ama artık bu dönemde değerli oldu demi
Aynen öyle.
insanları çabuk sildiğimi