Başlık anlaşıldı umarım.
Mesela; ilk önce çevremdeki negatif insanlardan kurtulmalıyım, ilk önce evlenmeliyim, ilk önce yeni bir şehire taşınmalıyım vs.

Başlık anlaşıldı umarım.
Mesela; ilk önce çevremdeki negatif insanlardan kurtulmalıyım, ilk önce evlenmeliyim, ilk önce yeni bir şehire taşınmalıyım vs.

Ben bir şey yapmıyorum.. kötü günler bitti sırada daha kötü günler var.. ben de gelsin diyorum sadece. çünkü bu zamana kadar hayal bekledik hayal kırıklığı yaşadık.. o yüzden de su aksın yolunu bulsun
Sihirli bir değneğim olsa da seni hayata bağlamak için kullansam Barış, bazen çok üzüyorsun beni
@cαssíєєє Teşekkür ederim şaşırdım, ama düşünmen bile yeter benim için alıştım ben ☺️
He beni aksi gaddar biri sanıyonuz dimi güzel öyle sanmaya devam edin😂
@cαssíєєє hayır ya ondan değil 😂 bir kere soruda tartışmıştık ondan sevmiyorsun sanıyordum
O başka konu evet de insanız sonuçta ben umutsuz neşesiz insan görmeye dayanamam
@cαssíєєє Teşekkür ederim bende aynı şekilde düşünüyorum. senin de güzel geçsin şimdiden yeni yılın mutlu ol her zaman, benim yıllardır böyle ama düzelir bir gün 😊
Umarım düzelir teşekkürler 🎈
Rica ederim 🌸☺️
Hayatımdaki bütün gereksiz ne varsa beni üzen kim veya ne varsa geride bıraktım. 2024 de kalbi olmayan sadece kendini düşünen bir ben olacağım. Ailem bu konun dışında tabii onlar canlarım ❤️
Cevap
12Cevap
Kendimi değiştirebilmem için düşüncelerimi değiştirmem gerekiyor. Bu yüzden bu yıla pozitif, mutlu olarak girmek tek dileğim
Kendime yeni bi ben lazım diyordu Sertap Erener :D
Ben bir şey yapmam açıkçası ben olduğum gibi girmek isterim.
İşe girebilmek benim için beni ve birçok şeyimi baştan aşağı değiştirebilir.
Bende çevremdeki negatif insanlardan yavaş yavaş kurtuluyorum..
Kafama sıkmam gerek.
Aman hemen öldür, mecaz vardı.
Saçımı boyatmam gerek sanırım 🤭
Hayatımda bana kendimi kötü hissettiren insanlardan artık uzak durmalıyım büfe basit şeyleri kafama takmamalıyım.
Yalancılara ve boş ümit var edenlere yol göstererek :)
kickboxa yazıldık :D bakalım sonumuz nasıl olacak
İçmem ve herşeyi unutmam gerek
Hiç bu kadar yeni ben olmamıştım
İç sesimden kurtulmam lazım
Sorunlarımı çözmeliyim ben kesinlikle 🥰
Yeniden doğmam lazım
Dışarı çıkmam gerek
Parayı yememem lazım
İlk olarak boşanmam gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?