" Her bir şu an yenidir ve yeni her zaman şimdidir.. Yeni, sonsuz yaşam kutlamasında yeniyi daha yeniye bırakmak için ölür.."

" Her bir şu an yenidir ve yeni her zaman şimdidir.. Yeni, sonsuz yaşam kutlamasında yeniyi daha yeniye bırakmak için ölür.."

Eski ile yeni arasındaki farkı anlamak gerek. eski tekrar karşınıza çıkmayacak bir durum olmalı. Çıkarsa o yeni olur ya da hiç eski olmamıştır. Burada esas ulaşmak istenilen hedefe yolculuktur. Bu yolculuğun gerekliliklerini analiz edip sürekli ya da gerekli değişimdir. yenilenmedir. Yeni saf değildir, mutlu değildir her zaman uyumlu değildir. Yenilenmek yolda yürüyebilecek kıvama gelmektir.
bence kendini geliştirmek ve değiştirmek.. sorunları hataları çözmek.. ama en önemlisi insan önce kendini sorgulamalı ben nerede hata yapıyorum? ya da neleri değiştirebilirim şeklinde. bundan sonra da geçmişi unutmak gereksiz ne varsa da hayattan silmek gerekiyor.. en azından ben bu şekilde yapıyorum.. ne zaman değişmek istesem kendimi zorluyorum değişmek için bu konuda
Hedef belirlemek istikrarlı şekilde hedefe koşmak hatalardan ders alarak eksiklerini tamamlayarak olabiler
Öyle bir anahtar yok. Yaşaya yaşaya, üzüle üzüle, yaralanarak ve yaralayarak öğrenir insan. Kısaca savaşarak...
Teşekkürler canım benim 💕💕
Rica ederim smellim 🖤✨
Cevap
9Cevap
Hayata karşı yeni bir bakış açısı kazanmak gerekiyor. Hayata geniş perspektiften bakmak, karakteri yeniden keşfetmek gerekiyor.
Yeni biri olmanın anahtarı kilitlediğin geçmişinden soyutlanıp arkana bakmadan okyonusa acılmaktır
Farklı açılardan bakabilmek. Kendimizi sorgulamak
Bence yeni biri olmanın anahtarı rutinleri bırakmaktır
Zorluklarla yaşamak mücadele etmek zamanla yarışmak insanla yarışmak durmadan devam etmek
Çevreni ayıkla, oku kendini gelistir. Statüsü olan Daha kaliteli insanlarla tanış, tarzini kendi icindeki sese göre değiştir. Sonra hokus pokus buda kim
Değişmek ve eksiklerini fark etmek
Ya çok mutlu olmak ya Allah’ına kadar acı çekmek
Korkularından kurtulup hayatı sorgulamaktır.
Değişime inanmak ve irade
İnanç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?