İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta yanında olur musun hayatındaki insanın? ✨️
Keyifli günler..
https://m.youtube.com/watch?v=jVb5z8RE8eo
#smell

İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta yanında olur musun hayatındaki insanın? ✨️
Keyifli günler..
https://m.youtube.com/watch?v=jVb5z8RE8eo
#smell
Evet tabi ki de olur. kendime bu konuda güveniyorum. sevdiğim kadını hayatta üzmem.. ondan önce kendimi düşünürüm ve onun mutluluğu için de elimden gelen her şeyi yapardım yeter ki onunla bir hayatım olsun Keyifli günler.. ✨
İyi akşamlar Küçük Hanım...
Evet...
Ama İyi hayat arkadaşı olunca maalesef harcaniyorsunuz... İnanın eli sopalı adamlara (tasvip etmiyorum yanlış anlama olmasın) daha sevgi saygı oluyor... Ben kendime almaz alırdım bisey istese o ay alamasam bile gelecek ay alayım hayatım bu ay sıkışığım deyip alırdım elimden geleni yapardım ama karşılığında ihanet gördüm... 😞
İhaneti gördüğüm an affetmek ne kelime direkt anasına babasına istemiyorum bu kızınızı deyip tek celsede anlaşmalı boşadım...
Demem o ki bazen elinden geleni yapınca ne isterse yapmaya çalıştıkça iyi davrandıkça HAİN leşiyor insanlar...
Bakıyorum komşumuz var bu sene en az gözünü 2 - 3 kere mor görmüşümdür kadın yeri geliyor kocam da kocam diyor... Korku ile mi diyor ne yapiyorlarda oluyor ANLAYAMIYORUM...
Bilmiyorum bir daha evlenir miyim de bir daha böyle vak'a ile karşılaşırsam bu kalp dayanmaz ondan korkuyorum 😞
Yalnız da yaşıyorum yalnızlıkta zor... Kısır dongudeyim 4 senedir...
Neyse başınızı ağrıttım derdimi anlattım içimi döktüm kusura bakarsanız da sıkıntı yok yazdık artık o kadar silmeyeyim şimdi 😂 (sileyim mi ya kime ne anlatıyorum ben dedim Bi an için de o yüzden :/ ) hatta sonra gizlendim bu kadar özelimizi yazdık diye :)
Her kadın da her erkek de asla bir olamaz. Ayrıca şiddete uğrayıp sonra da kocam da kocam diyen insanları zaten anlamak mümkün değil, gerek de yok. Şiddeti asla tasvip etmiyorum. İhanet eden de kendine eder başka birine değil. 😊 Umudunuzu kaybetmeyin derim, hayırlısını isteyin. Ayrıca yaşadıklarınız utanılacak şeyler de değil. Mutlu akşamlar.
Bakın zannedersem yanlış anlaşıldım... Tasvip ediyorum demedim. Tabi kendine eder orası öyle ve utanılacak bir durum olduğu için gizlenmedim özelimi herkes görmesin istedim o kadar (:
Mutlu akşamlar teşekkür ederim ❤️
İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta yanında olurum … Masal gibi… Balayı gibi …her gün iyi ki dedirtecek biri olurdum herhalde!
Reallist farkındalığı yüksek bakıl açısıyla sorunları hayatı bilmek ama ona rağmen idealist zor istisnai güzel olanı da Hayatımızda yaşamak yaşarmak isterdim.
Bunu her alanda başardım, biraz antrenmanlıyım.
Ama bir yandan bence belki de bu çok sıkıcı çok sıradan. Sevilmek mutlu olmak çok istenilen bir şey mi? Emin değilim ! Bence insanlar reytingi bol bir film çekmek istiyor. O sebeple entrika mutsuzluk yüksek seviyede tutuluyor belki de. Hayaller gerçekleştirmeyi değil Sanal olmayı seviyor insanlar artık sanki.
mucize olmazsa ben de Dünyayı gezerim zaten, Hayat onun için bir Arkdaş bulacak kadar değerli bir şey değil bence. Çok büyütmemek lazım. Sevmek Değer vermek Hayatı onunla paylaşmaya hatta daha fazlasını paylaşmaya değer bir şey esasen!
Hayat arkadaşım iyiyse dünya iyisi olurum. Kötü çıkarsa benden çekeceği var. Allah iyilerle karşılaştırsın.🤲Ne demişler; dışarıdan gördüm yeşil türbe, içine girdim estağfurullah tövbe.
Amin ya valla en önemlisi de o bence ✨️🙏
@CoffeeAndCoffee amin inşallah
Cevap
38Cevap
Ayna gibiyim aslında aldığım kadarını vermek geliyor içimden çokça vefalı biri olmama rağmen canım yandığı zaman acımasız olabiliyorum. O yüzden de buna karşımdaki insana göre her şey olabilirim diyebilirim
Yaa aklıma bir şey geldi ama neyse diyelim 😂😂
Bence benden mükemmel bir hayat arkadaşı ve baba olur. Bak hiç mütevazi olamayacağım (zaten huyum değil) 😂
:D şaşırırdım olmaz deseydin ashh
Şaşırtmam tutarlı bir adamım 😂
Arada şaşırt beni :D
Sasirtmam şok ederim 😀
Et hadi 🤣
Simdi bekliyorsun beklemediğin anda olmalı 😃
tamam hadi öyle olsun 🤣🤣
bence olur. Yani ben benim gibi birini asla kaçırmak istemezdim. Ben çok temiz bir insanım her yonden diinimize önem veririm sadece insanlar ve hayvanlara degil ufak bir eşyaya bile deger kiymet veririm. Ufak şeylerle mutlu olabilen bir insanım gozum yukseklerde degil sadeliği durustlugu severim. insanlari asagilayan kucumseyen insanlardan nefret ederim insanlarin tipleriyle fizikleriyle vs. cok sacma ve cocukca bir davranis Umarım kendim gibi birini bulurum 😂
@Aysuudemizx senden en iyi sevgili mi olur kanka mi 😎
@Hoplatır sana ne lazim terbiyesizlesmeden.
Olur tabiii inşallah karşıma hayırlı bir nasip çıkar
Bence olur. Kendimce en iyisini yaparım, yetemezsem ona lafım yok ama en azından gösterdiğim çabayı görsün ve şikayet etmesin.
Olurum, aşıkken çok kerizim. Onu kendimden bile öteye koymuştum, sonuç olarak nasıl bir hata yaptığımızı zor yoldan anladık.
Yaparım ederim olurum diyemem. Herkes kendini iyi gösterir. Kötü taraflarını saklar. İlerde nasıl biri olacağım meçhul.. Yaşamadan bişey diyemem
Zaman ne gösterir bilmiyorum. Kendime inancım var çabamı da eksik etmem. Ama bunlar iyi olmaya yeterli mi bilmem.
Çok iyi olur hem de ama değerimi bilen yokki maalesef.
Bence benden gayet neşeli ve eğlenceli bir hayat arkadaşı olur. Her gün makarna yaparım.
Olur hemde bir an yalnız bırakmadan gözüm gibi bakarım sevdiğim kadına
Yok be, benim insanlarla anlaştığım nerde görülmüş..
İyi günde kötü günde yanında olurum olmasına da tribim çekilir mi bilemedim
Katı kuralları olan birisiyim benimle geçinmek zordur
İyi bir hayat arkadaşı olmam karşı tarafa bağlı bir durum
En çok benden olur🤓
tamam😂😂
✨️❤️
Olur ama kıymet bilen bulamadık :D
Mesaj kutunun ve kalbinin temiz olması işe yaramamış desene 😂
Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir derler.
Vefalı biri olduğum için olur bence 😅
Olur ama değmez kimse için
Yok olamam iyi gün dostuyum ben
Kullanmasını bilene İsviçre çakısı gibiyim.
Vallahi olur mu olur, niye olmasın ki olur tabi 😅
Bilmiyorum hiç emin değilim.
Olur hemde bal gibi 😎
Açık konuşim olmaz
Benden iyisi Şam'da kayısı 😂😂
Olur tabi duygusal indan daha iyi olur
Insandan
Evet olur
Muhteşem ötesi olur
Olur elbet ilerdeki eşim şanslı
Müthiş bir hayat arkadaşı olurum 😃
Olur olur bal gibi olur
Harika olur benden
Oluruz da nankör olmasalar tâbi
Gamer arkadaşı olur ama hayat arkadaşı nayn.
Karşımdaki neyse oyumdur
Yok genelev olur
Pek zannetmiyorum
Omur
Sanırım
Olur evet
Olur bence
Karşımdakine bağlı
Olur tabi ki de 😂
Olmaz.
olmaz bence
Neden?