Sevgilin hayatında olduğu için hangi konularda şanslı bir insan olduğunu düşünür?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgilin hayatında olduğu için hangi konularda şanslı bir insan olduğunu düşünür?
Aslında çok konuda olur bir kere aşk ve tutkunun temsilcisiyim ❤️ sadakatliyim. Çılgın deli dolu bir ruha sahibim oyuzden hayatına renk katarım fedakarlik ve karşımdaki insanin mutluluğu için uğraşmak benim hayat felsefem zaten ona kendisini hep değerli hissettiririm oda bu sevgiyi iliklerinde hisseder çünkü gerçekten güzel severim insanı yormam en güzeli ise ilişkim bitse bile çirkefleşmem saygısızlık etmem hiçbir insanın beddusainda yer almam hiç bir ilişkimi de bu şekilde bitirmedim hep saygı çerçevesinde konuşup anlaşarak birltirmisimdir
Çok güzel özetlemişsiniz.. Hayatınıza dahil olacak insanın şansı siz olabilirsiniz..
Olurr. Her şeyden önce temiz bir kalbe sahibim. Sevince güzel severim. Sadık bir insanım, güvenilir, sevgi doluyum. Ayarında kıskançlık olur mu bilemem bu bir tık fazla olabilir. Küçük şeylerle mutlu olabilirim. Sevdiğim insanı dünyanın en mutlu insanı ederim. Her zaman benimle olduğu için şükretmesini sağlarım. Eğlencesiz de olsa ben bunu sağlarım. Ve her zaman nolursa olsun yanında olurum. Beraber düşüp beraber kalkarız. Umarım nasip olur bunları hakedecek doğru bir insan ☺️
Umarım aynı düşünce ve beklentilere sahip birisiyle karşılaşırsınız..
Umarım.. Teşekkürler 😊
Eig için teşekkür ederim 🦋
Rica ederim.. 🎈
Olabilir. Yani ben karşımdaki insanı düşünürüm, dinlerim her anına ortak olmak isterim. Hüznünü, sevincini paylaşmak isterim. Aslında işin gerçeği şu, karşımdaki insan bana ne hissettirirse en az o olur. Mutluluk güzel şey mutlu olmak ve onu da mutlu etmek isterim. Soru öyle olmuşki iyi ego kastım he. Dur gideyim biraz aynadaki beni seveyim. 😃
Evet kesinlikle olurdu çünkü ben kendimden önce sevgilimi ya da eşlimi düşünürdüm onun mutluluğu için yaşardım onun hayalleri için yaşardım ve onu utlu etmek beni de çok mutlu ederdi ama bizim gibi düşünenler işte yalnız kalıyor
Yalnız kalır mı bilmem ama çok üzülür orası kesin..
Cevap
11Cevap
Olabilirde olmayabilirde...
Benden iyi bir sevgili de olur koca da olur baba da olur. Bu konuda iddialıyım ama tek bir sorun var mesleğim. İşim yüzünden ailemin yanında olamam ve bu açıkçası beni çok üzüyor. Bu yüzden de evlenmeyi pek düşünmüyorum.
Sen ne yazarsan yaz ınsanlar kafasında kurduklarına İnanırlar.. Kendımı anlatmaya usenıyorum o sebepten..
Olabilir de olmayabilir de, o tamamen ne gördüğüm ile alakalı. Keyifli günler..
Buna kesinlikle evet diyorum ama gel gör ki kıymet bilinen devirde değiliz..😅
Valla 34 yaşında alman kadın bulduk 2 ayı geçti hadi bakalım. Benden mükemmel sevgili olur. Almanya'dan vatandaşlık alacagım. Kadının 3 tane restorantı var. Sugar mommy, heyt be. (Hepsi dogru ama seviyok be, yalan degil.)
😂😂😂😂
İyi bir sevgili muhteşem bir eş olur
Allah bilir🤷♀️😂😂😂
Bu cevabın ardından sitede soru sormayı bırakıyorum.. 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Gözümden yaş geldi😅
Söyleyiniz yukarı yerine dönsünler.. 😂
Ohaa yaşıma kıyamadı.. aslan iste beee krallll👑
Cevabı güncelliyorum😄
Valla benden iyi sevgili olur ben aşırı ilgi göstermeyi insanlara kendini değerli hissettirmeyi seviyorum daa.. afedersin kanka kalkıyo... doğru hedef bulamıyorum😅😅
*kanka yazmadım
GÖ T LERI KALKIYO YAZDIM
Merhametli bir aslan.. 😂 İnsanlar kendilerine değer vermezken sen onları değerli hissettirir isen hayatından çıkartabileceği ilk insan olarak değerlendirilirsin.. 🤔😂
Aynen öyle oluyo 😂😂
Çıkarsalarda unutamıyolar gerci oda var😂
Beyin yarım kalan şeyleri tekrarlar.. Hayatına dokunduğun bir insanın seni unutabilmesi söz konusu olamaz.. 🕺
Konuyu uzatasım geliyordaaa😅 darlamıyım daha fazla kralımızı... 😅
Saçmalamayınız lütfen.. Keyifli sohbetti, teşekkür ettim size.. 😂
Cok naziksiniz kralım😂😂😂😂🤜💕🤛
Olacağımı düşünüyorum.
Olur.
Maalesef olmuyor
Yok ya benlik işler değil kadınlar zor
Değerim bilinirse olur, güzel severim...
Karsimdakine gore degisirim
Ooooo bir bilinse 😂 dermişim
Hemde cok iyi Bi sevgili olur sadık Bi insanimdri
Oldu ama kıymet bilmedi.
Olurr
Bilmem, bilemem.
Beni alan yaşadı 😂
Evliyim, mutluyum. Sevgili dönemimde iyi geçti.
olmaz
olmuyor
Kusursuz oldugum için evet
evet olur ama değerimi bilen yok...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?