Kişilik & Karakter Psikolojik olarak nasılsınız? Ayuygulama Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İyi Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Psikolojik olarak nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Psikojim yok ama iyiyim oldukça.. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Psikolojik olarak iyiyim sadece biraz gelecek kaygısı yaşıyorum o kadar 0 0 Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Nefes alıyorum ama yaşıyorum diyemem 1 2 Yorumla Ayuygulama +1 yıl Nefes alan ölüleriz Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Her zaman Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Akşamdan bu yana 20. sigaramı içerken eh işte. 0 0 Yorumla
Belinaysahra Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kötüyüm asgari ücreti kınıyorum 0 1 Yorumla Ayuygulama +1 yıl Ben de kınıyorum 😶 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 581 cevap paylaştı. İyi olmak zorundayız 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bitik tükendim artık 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. eh işe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Psikojim yok ama iyiyim oldukça..
Psikolojik olarak iyiyim sadece biraz gelecek kaygısı yaşıyorum o kadar
Nefes alıyorum ama yaşıyorum diyemem
Nefes alan ölüleriz
Her zaman
İyi görünümlü kötümsüü :D
İyiyim ama halim yok hiç
Akşamdan bu yana 20. sigaramı içerken eh işte.
Bilemeyeceğim kadar kotu
Baya iyiyim sıkıntı yok 😁
iyimdir sukur
gelecek kaygısı
Kötüyüm asgari ücreti kınıyorum
Ben de kınıyorum 😶
Cok kotu
İyi olmak zorundayız
İyi gibimsi
Bitik tükendim artık
kötğ
zımba gibi