Hiç rüya ile gerçeği ayırt edemeyeceğiniz kadar gerçekçi bir rüya gördünüz mü?

Hiç rüya ile gerçeği ayırt edemeyeceğiniz kadar gerçekçi bir rüya gördünüz mü?

Uyurken babamın sesini duymuştum,
Hatta odanın dışından öksürerek girip (hani destur gibi)
Kapıyı açıp baş ucuma gelerek kızım diye seslenmesi, elini omzumda hissetmem uykumda.
Uykudan sıçrayarak uyandım,
Tüm odaları çaresizce dolaştım,
Hatta tuvalete kadar baktım,
Ah o nasıl bir umuttur,
Sonra oturup zırıl zırıl ağlamıştım.
25 yaşındaydım ve babam vefat edeli 2 yıl olmuştu.
Gölgesini görsem sarılırım dediğimiz olay var ya hani, o gece tam da o durumdaydım evi gezerken,
Ruhunu arar mı insan birinin?
Ben aradım... bulamadım.
En gerçekçi rüyamdı babamın sesinin gerçek gibi duymam uykumun sırasında, öksürmesi, kızım demesi, elini omuzumda gerçektem hissedişim.
😔😔😔
Vallaha ben diyorum şöyle oldu bı bakıyorum olmamış öyle bir şey rüyamda görmüşüm. Her hafta en az 1 kez dejavu yaşıyorum diyorum şöyle şöyle olucak ve aynısı çıkıyor aynisi. 4-5 saniye sonra aynısı oluyor çok garip
Rüyamda artık görüşmediğim birinden mesaj almıştım da gerçek sanıp uyanır uyanmaz telefona bakmıştım🥲 Allah kimseyi bu kadar çaresiz duruma düşürmesin gerçekten 😄
Evet hatta aylar sonra aynısını yaşadım. Dekanı gibi değildi. Rüyanın aynısını yaşadım. Daha önce de çok rüya görüp yaşadım gerçekte ama gördüğüm rüya hiç bu kadar gerçek değildi.
Cevap
6Cevap
Hayır görmedim.. zaten son zamanlar da rüya dahi görmüyorum.. görsem de çok saçma oluyor ve aklımda kalmıyor
Evet, ara sıra görüyorum. Aslında nadiren rüya görürüm ama gördüklerim de yetiyor.
Gördüm…şu an bile anı kadar gerçek hatırladım … çok garip
beynimin içine kazınmış durumda diyorsun yani
Kalbime belkide …
Öyle ruhlar gördüm ama böyle bir karışıklığı yaşamak için rüyada olmam gerekmedi gerçek hayatta aynı sorunu yaşadığım zamanlar oldu
Evet oldu ve sorgulayinca ruya oldugunu anladim oysa ben normal gunlerimden biri diye dusunmustum o ruyayi.
Evet gördüm, etkileyiciliği günler sürebişiyor
benim neredeyse gördüğüm her cinsel rüya böyle oluyor, anlamsız olsa da o an mantıklı gibi geliyor ve aşırı gerçekçi oluyor
Evett rüya gerçektende yaşandı yaşanıyor fakat tam dersi oldu çoğu şeyler
Benim günlük yaşadığım bir şey bu
Bazen gerçekliğimi kaybediyorum ve günlük meselelerde oluyor
Çok görürüm böyle rüyalar
Gördüm kanka
ne gördün la :o
Hatırlamıyorum ki la 😂
hatırlamıyorsan gerçekçi olduğunu nereden biliyorsun la :P
Kanka ben 1 saat sonra unuturum lan 😂
epey aklında kalıyormuş bro :P
Kanka işime gelmeyen şeyi anında unuturum ben 😂
hahah bak en sonunda kabul ettin :P