Rüya yorumundan anlayan var mıı hiç böyle gerçekçi rüya uzun zamandır görmemiştim?

dün gece ansızın gece iki civarlarında uyandım ve dedim ki eski sevgilim benim için hayırlı değil unutmam gerekiyor dedim ve ben uzun zamandır da düşünmüyordum dedim öyle gece bir ansızın böyle bir şey yaşandı ondan sonra artık onun için de dua etmeyeceğimi söyledim öyle dua ettim sonra rüyamda aynı kursta olduğumuzu gördüm ben Şubat ayında kursa başlayacağım ve aynı kursta olacağız gerçekten de onun varlığını hissediyordum ama onu görmek istemiyordum eski sevgilimi bilen bir arkadaşım vardı onu da rüyamda gördüm sonrasında kuzenimi de gördüm yani böylelıklı bir sürü odaya sahip bir ortamdaydım böyle japon evlerine benziyordu mavi loş Işık vardı bir anda kardeşimle babam belirdi yanımda onlar da hani dediler burada kalalım dediler babam olan adam babama benzemiyordu ama babamdı yani ben ona baba diyordum yani onun varlığını hissettiğim için ve aynı ortamda olduğumuzu bildiğim için çok mutluydum sonrasında eve gittim anneme anlattım her şeyi çok gerçekçiydi çünkü sanki dün yaşadım bu olayı bir de rüyanın sonunda bir ses bana dedi ki senin eski sevgilinin sevgilinin adı bu ve bana eski sevgilim eski sevgilisinin adını söylememişti
Rüya yorumundan anlayan var mıı hiç böyle gerçekçi rüya uzun zamandır görmemiştim?