Hep"etrafınızdaki size iyi gelen insanları" sorduk. Bir de şöyle soralım.
Siz iyi geliyor musunuz etrafınızdakilere, sevdiklerinize, sizi sevenlere?
Bu konudaki geri dönüşler nasıldır?

Hep"etrafınızdaki size iyi gelen insanları" sorduk. Bir de şöyle soralım.
Siz iyi geliyor musunuz etrafınızdakilere, sevdiklerinize, sizi sevenlere?
Bu konudaki geri dönüşler nasıldır?

İlaç gibiyimdir bazılarına, ben kendimi övmeyi sevmem ama aranan bir insanım ortamda arkadaş çevrem olsun yakın çevrem olsun öyle güzel yer edinirim öyle güzel güven verebilirim ki ve bazen çok güzel severim... Aslında sadece iyi geldiğimiz insanların yanında olmalıyız. Bugün bunun bir kere daha anladım insanları sizden beklediği sadece minicik bir ilgiyken biz o ilgiyi vermez Nerde bataklık var ordan gül açmasını bekleriz. 😀
Bennn iyi geliyorumm. Nasıl oluyor bilmiyorum ama çevremdekilere (özellikle aileme), gittiğim yerlerde bulunan insanlara iyi geliyorum. Yokluğum fark ediliyor. Bunu iyi gelmek ya da 'beni görsünler' diye yapmıyorum. Sadece içimden geldiği gibi davranmayı seçiyorum. Sanırım bu iyi gelme durumu kişilerin bana iyi gelmesine göre değişiyor. Negatif birisi asla benden iyi bir enerji alamaz. Aksine daha da negatifini alır. :)
Geldiğimi düşünüyorum sevdiklerime özel hissettirmeyi seviyorum… zaten hayatımda de birazda bu yüzden az insan var… olanlara hakkını vermek gibisi yok.::
Cevap
21Cevap
Sevdiğim olsa iyi gelirdim elbette.. çünkü sevdiğim değer verdiğim kişiler işçin elimden geleni yaparım her zaman
İyi geldiğimi söylerler bende onların yalancısıyım. :))
Al gülüm ver gülüm şeklinde işliyor, bana iyi gelene iyi geliyorum. Bana kötü gelene iyi olamıyorum.
Elimden geleni yapıyorum. Bana gelinmese de, ben koşuyorum. Sorulmasa da sorup neşesi yoksa güldürmeye çalışıyorum. Buna rağmen zarar veriyorsun derlerse bir daha değil neşemi yüzümü göremezler.
Ama insan mutlu etmeye, güldürmeye çalıştıkça neden üzülür? Neden her mutluluğu, hüzne dönüşür ki? İnsanları anlamıyorum hiç anlamayacağım da sanırım
Geçenlerde çok sevdiğim bir hocama bu sorularının aynısını sormuştum. Bana şöyle söyledi,
"Sen gösterdiğin samimiyetin karşılığını onlardan beklemişsin. O sebeple Allah'tan şefkat tokatı yiyorsun. Verilecek tüm karşılıklar Allah'a aittir zira."
Haklıydı. Ders oldu bana.🌺
İyi ki varsın 🫂
İyi ki dediklerin çoğalsın inşallah. Sen de iyi ki varsın❣️
amin senindee 🫰🌿
Ruh Yordamı'nı edin ve oku. Olur mu?
O nası bi kitap ilk kez duydum
"Bir süre için dilsiz bir konuşmaya değil, konuşmayan bir dile ihtiyacımız var.
Hayatı ve kendimizi kavrayan bir dile
ihtiyacımız var.
Sonra belki konuşabiliriz."
Bi bak bakalım. Sana iyi geleceğine eminim.
Ama bu inanılmaz güzel bi kesit 🥹 okumak için heyecanlandığım bi milyon kitap yokmuşçasına gidip yarın almam ve acilen okumaya başlamam gereken kitaplar arasına eklendii* çok teşekkür ederim 🥳🌿
İlk sıraya koymanı tavsiye ediyorum evet.
Rica ederim.🤭
Benim kimseye zararım, kötülüğüm olmaz. Her zaman olumlu ve pozitif yaklaşırım karşımdaki kişiye. İyilik istiyorsam, iyilik vermeyi de bilirim. .
İyi gelirim ama sadece istediğim kişilere. İnsan kaostan beslenen bir varlık. Diğer türlü huzur verince pek sevilmiyorsun..
Her durumda yanlarında olduğumu bilir sevdiklerim, bazen iki tatlı söz bile yetiyor ilac olmaya bunu onlardan esirgemem..
İnsana narin davranırsan gücenir, ama insana insan olduğunu hatırlatırsan seni kendi gibide görebilir naiflik kişiye göre değişir
Hayır artık iyi gelmediğimi görebiliyorum. İyi gelsem beni bırakıp gereksiz yerlerde dolanmazlar...
İnsanları dinleyince çok seviyorum kendimi.
Ama dönüp baktığımda kendi söküğümü dikemiyor gibiyim.
Hayatımda olanlara iyi geleyimde gerisi önemsiz
2 gün önce kuzenimden duydum. Iyi gelmesem buluşmak istemezlerdi sanırım 😅
İyi geldiğimi söylerler onların yalancısıyım
İyi gelmesem sevmezlerdi bence 🥲 çünkü çokta sevilecek biri değilim 🥲
Bu durum kişiden kişiye değişiyor kimine iyi geliyorum kimine kötü
Sürekli gülümseyen kimseyi kırmamaya çalışan bir insanım mutlu ediyorumdur şüphesiz..
Ben değil enerjim iyi geliyor zira sonunda tükenmiş olan ben oluyorum.
Fazlasıyla diyelim ama değerimizi bilen çok insan yok olsun
Sevdiklerime elimden geldiğince güzel enerji aktarmaya çalışırım güzel sözlü olurum
Sohbetinden keyif alıyorum, sıkıntılarımı unutturuyorsun deniyor. Bu iyi bir şey sanırım
Etrafımda olan insanlara iyi geldiğimi düşünüyorum..
Rahatlatıcı ve akılcıl bir üslubum var, iyi geldiğimi söylerler.
Panzehir özelliğim var
Geliyorumdur inşallah
İyi geldiğimi anlamak için kötü olmam lazım
Bunu soracam aklımda olsun
öyle olduğunu söylüyorlar
Ne ben onlara, ne onlar bana.
Geldiğimi düşünüyorum 💌
Sevdiklerimse gelirim : ))
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Geliyorumdur herhalde ya
Yani iyi gelir diyelim.
Evet hep iyi geldim ama …