•Kaslı insanlarda özellikle plajlarda turistlerden ötürü bu görüntelere neden maruz kalmak zorunda kalıyoruz? •Bir insan neden vücutlarını gösterme çabasına girmek ister ki, kadında olsa, erkekte olsa, tamam kadınları anlayabiliyorum ama erkekler neden böyle bir ihtiyaç hissediyor ki?
Kaslı insanlarda teşhircilik ruhu daha mı baskın olur?
Ben plaj haricindeki giyim tarzı için yorum yaptım😄... adam üzerine beyaz v yaka atlet giyiyor altına şort ve parmak arası terlik tam bir amele... plajda giyersinde normal taplum içinde sırıtıyor... bu resimdeki ise tercih meselesi... kadınlar nasıl g-string bikini tercih ediyorsa erkeklerde slip mayo tercih ediyor
Ben sorumun konusuna göre cevapladım 😃 zaten bu dediğin şekilde toplum içinde ben bile dolaşsam amele gibi olurum 😀 evet kadın giyebilir g string bikinisini ama özellikle turist erkeklerde görmüştüm hem plajta hem havuzda bahsettiğin şekildeki slip erkek mayolu adamın malzemesi ve g@tu görünüyordu onu diyorum bende neden yani bu ihtiyacı hisseder bir erkekte.
Şimdi iyi düşünürsek yüzerken rahat edemiyordur veya güneşlenirken en fazla nasıl açık giyinirim diye düşünmüştür... kötü düşünürsek bu benim vücudum buda aletim sizlere kendimi sergiliyorum amacıyla giymiştir😄
Bence büyükse azıcık belli edebilirsin, bir erkeğin vücudunda gurur duyabileceği tek şey penisinin boyutudur öyle bir psikolojik açıdan düşünüyorum ama ahlaken yanlış ama ahlaken yanlışsa madem aynı ahlak kadınlar içinde geçerli düşüncesini benimseyip, penisini belli edecek bir mayo tercih ediyor ama bu resimde gördüğün türden olan erkek mayosu gene iyi ben daha çok açık edenleri bile görmüştüm, havuzda olsun, plajda olsun.
Penisini belli edecek türden slip mayolar mı giyiniyordun, kaslıysanda o an ki gençlik heyecanıyla yapmışsında şimdide böyle bir şey yapmaya doymuşsun, sıkılmışsın yani, saçma geliyor artık.
En İyi Cevaplar