31 yasindayim, adamin yasi 63, iki sene once evliydi yuvasini dagittim. Adamin eski Esi kocasindan hamile kalip cocuk aldirdigimi, ve onunla cikarken baskasina asik oldugumu filan biliyor, yani baya kötu seyler yaptim fakat adam yuvasini bozmasin diye baskasiyla ciktim, ama kadin beni herkesle beraber olan ve hamile kalan biri gibi goruyor. Isin gercegi zor bi zamaninda karsilastim, sonra adama zamanla asik oldum hamile kaldim, aldirdim, pesimi biraksin diye sevgili yaptim ama olmadi, esinden bosandi ve bana evlilik teklifi yapti. Annem bunlari duyunca hakkimda ne dusunur? Ne yapiyim ben? Ve bu olay simdi iki senedir bosandi ama sekiz senedir beraberiz oncesinde daha evliydi. herseyi berbat ettim, bu soruyu son kez soracagim, cunku kafamda artik bu olaya bir yer yapmak istiyorum icinden cikmak istiyorum, vicdanimla yuzlesmek istiyorum, annemede herseyi soylemek istiyorum?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok kötü bir kızsın. Annene söyleyince yine vicdanın rahatlamayacak sen o kadının mutlulugunu ve yuvasını dagıttın. Hiçbir zaman mutlulugu ve huzuru bulamayacaksın. Yaşadıgını yalayacaksın o adam seni aldatacak bu seferde yaşattıgını yaşamadan ölmeyeceksin asla mutlu olmayacaksın Herkes seni yuva yıkıcı ve aile yıkıcı birisi olarak görücek , çünkü öyle ucuz bir kızsın sen kötü bir kız degilsin , Ucuz, basit bir kızsın tü sana umarım vicdanın seni hiç rahat bırakmaz tanrıdan diliyorum ki hiçbir zaman mutlu olma ölürken bile sürğnerek öl başka bir kadının yuvasını yıktıgın için sürğnerek ölmelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılBedua etmesen, normalde bu dediklerini umursamazdim ama agir geliyo, adam zaten dun ayrilayim derken hastanelik oldu, Şu an zaten morelim sifir ne dicem onuda bilmiyorum evet cok kotu viriyim okadar haklisinki
Cevap sahibi+1 yılBu beddua degil olan birşeyi söyledim.
En İyi Cevaplar
Pismansan gercekten pisman ve üzgünsen bu anlattıkların için içinde biraz bile haklılık payı duymuyorsan kötü olduğunu dusunmuyorum.31 yasindasiniz 8 yil once 23.. O an ne hissettiniz babaniz yasindaki adama evli olmasini umursamdan yanastiniz bilmiyirum kesinlikle makul ve hakli tarafınız olamaz ama o zaman ruhen sağlıklı olduğunuzu dusunmuyorum. Tovbe edin kendinize sifirdan eskiye dair kimsenin olmadigi sizi eski benle yuzlestircek kimsenin olmadığı temiz bir sayfa açın.. Eger kalpten pismansaniz eskiyi bilemem ama şu an kötü değilsiniz derdim.
05 Yorumla
Soran+1 yılUzaklasmak isterim ama ailem burada, ve sifirdan baslamak istiyorum evet, ozamanlar babam annemi terk edip gitti, herseye ragmen tum kotuklerine ragmen yinede babami ozluyordum, yani kafam karisikti aslinda oda bana bi baba gibi davraniyordu ama duygularimizin nasil bukadar karisik bi hale gelecegini bende anliyamadim pisman olduk ama cok fazla baglandik, yani karisik bi duygu, yani farkli bi duyguyla yaklastik ama sonuc olarak araya baska turlu sevgiler girdi, yani duygularimiz zamanla baska yone dogru gitti, birbirimizi birakamadik, onun ailesi dagildi benidmde
Yakinda ailem sorun cikarir- +1 yıl
Uzaklaşmak istiyorum dediniz kendi sağlığınız ve kendinize saygınız için elinizden geleni yapın.. Annenize anlatmak zorunda değilsiniz bence hatta kimseye anlatmak. zorunda değilsiniz tek istisnası hayatınıza giren, girecek olan o insana anlatın saglikli bir iliski adina onun disinda kimseye böyle bir şey borcunuz yok.
Soran+1 yılYapamadim bugun anlatiklarimi kaldiramadi hastaneye kaldirdilar benim yuzumden :(( hersey benim yuzumden
- +1 yıl
Su an durumu nasıl insallah iyidir. Yapacak bir şey yok olan oldu. Zamanı geri almak mümkün değil bundan sonra daha dikkatli, temkinli ve teyakkuzlu olmalısınız. Annenize bundan pişman olduğunuzu ve artık sifrdan temiz dair sayfa acacaginiz konusunda ikna etmelisiniz. Gecmis olsun
Soran+1 yılDoktorla demin konustum kalbinde hep sikinti olcak, oyuzden ayrilamamki nasil ayriliyim esindende ayrildi napiyim ben simdi?
+1 yılvicdan mı?
olmayan şeyin azabı çekilmez ki... yani vicdan olsa evli ve baban yaşında adamla zaetn işin olmazdı. hadi işin oldu onu bırkıp başkasına sonra tekrar ona vs
annene bunları hastane acil servis kapısında anlat ya kadına bir şey olur ya seni gebertir bunlar aman hataymış deniecek ufak şeyler değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten adam dun hastanelik oldu benim yuzumden jurda yazanlari okuyup ayrilmak istedim herseyi gizlemek icin rahatsizlandi, Şu an icim icimi yiyor napavam bilmiyorum
+1 yılSaklayacak bir şeyin kalmayana kadar seni sevenlere yaşadıklarını baştan sona anlat derim. Bundan sonrası için sağlıklı bir yolda ilerleyebilmenin tek yolu bu bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru cubku dengem bozuldu ama onlari kaybetmekten veya asiri tepki vermelerinden korkuyorum veya zarar vermelerinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 209,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKötü değilsiniz
00 Yorumla Her insan hata yapa önemli olan o hatayı tekrarlamamak
13 Yorumla
Soran+1 yılNasi tekrarliczm bi yuva dahami yikim😊
Soran+1 yılAma haklisin
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence karda yürü izini belli etme mümkün mertebe kimseye birsey anlatma 63 yasinda adama parası var diye bakmışsındir muhtemelen ama hersey gizli kalmalı vicdan bu şekilde rahatlamaz
06 Yorumla
Soran+1 yılParasi yokki hersey yas olunca para saniyorlar para sebeb olamazki sevmek yetmezmi
- +1 yıl
Garip ama tabi mümkün kalp sonuçta gizli tut boş ver herseyi
Soran+1 yılGizli tutacaktim aa
Dun kalbini baya kirdim kalp krizi gecirdi benim yuzumden bence arrtik anneme soylemem gerekiyor boyle olmuyor- +1 yıl
Adamın kalbini kirmasan da her an ölebilir yasingeregi
Soran+1 yılOyle birsey yok benden aktif bi insan, yasini gostermiyo saglikli yasiyo spor yapiyo, bugun yaptiklarimi hazmedemedi
- +1 yıl
O zaman yapma sende
Bence yanlış yoldaşın. Hem kendin hem adam açısından ailen duyarsa yıkılır. Diğer bir yani o adamdan beklentim ne para mı? O yaştaki adamdan başka bişey alamazsın çünkü
012 Yorumla
Soran+1 yılSevgi, ve sevgisi yetiyo, para gelir gecer kendimde calisirim alirim parami, sevgi istiyorum, ve kimseden goremedigim sevgiyi sadatakati o veriyor, benim yasimdakiler sevgiden anlamiyor, ailemi desen zaten hicbizaman sevgi gostermediler oyuzden onun sevgisi gercekten bana yetiyo
Soran+1 yılHersey para degil, para olsa ozaman ilaki o sekilde olsa gider ozaman baskalariylada beraber olur parami alirdim madem para sevdalisiyim, para degil, doyurmak dersen cinselikle hicbizaman zaten aram olmadi Şu an o istedigi icin oluyor, ama sevgi yani beni seviyor ve ilgileniyor ve yani anliyamazsin sevgisizligin ne oldugunu oyuzden biraz sevgi coksey degistiriyor
Soran+1 yılBiliyorum yanlis yaptigimi, ama yanlizim, ve ailem hala ayni degismis gibi yapsalarda yanlizim yapa yanliz
Soran+1 yılEn samimi arkadasim vardi, hirsizlik yapip guvenimi sarsti, affetim, busefer bana karsi baska hatalar yapti, her seferinde affetim ama guvenimi yikmaktan bikmiyorlar, yeni insanlar taniyip hayal kirikligina ugramak yoruyor, acikcasi beni en iyi o anliyo cunku oda hic sevgi gormemis oyuzden Şu an birbirimizi tamamliyoruz
Soran+1 yılIyide bosandi simdi onu nasil yari yolda birakirim benim yuzumden bosandi?
Soran+1 yılEvlenecegim dedim?
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin uyguladığın tarife.
12 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yıl? Yuh
adamla evlenme kendinden soğutmak için herşeyi yap kadına git af dile ona geri dönmesi için herşeyi yapacağını söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmadi bugun hastaneye kaldirdilar yaptiklarim yuzumden
Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı. Sen bayağı bir kasarmissin, korkulur senden, tövbe et, dine yönel, namaz kil
04 Yorumla
Soran+1 yılBugun zaten morelim bozuk ilk defa bukadar kufur duyuyom
Soran+1 yılYardim edebilecegim bisi var mı banada dua et yazmissin ya? Ederim umarim dualarin kabul olur
Bence evlen herkes hak ettiğini yaşamalı o kadını aldatan sana neler yapmaz mk
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama seviyorum
+1 yılÇok namuslu biri olarak görüyormuş seni sorun yok..
04 Yorumla
Soran+1 yılKim?
- +1 yıl
Eski eş.. Hemen kanka olun çok iyi anlaşırsınız
Soran+1 yıl🤣 öldurtmek istiyosun galiba
Soran+1 yılBuarada benden nefret ediyor nasil duzeltirim arami? Yani kanka olmaya gerek yok ama dusman olmayada gerek yok sadece uzak olalim ama dusmanlik olmasin
63 yaşında ki dedeme bak sen. Kaldırmış, kaldırmakla kalmayıp buna döşemis helal lan
01 Yorumla
Soran+1 yılYuh
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. len 63 yaşındaki adamdan ne bekliyosun ki? delimisin nesin dışarıdan bakan biri için düzgün bi intiba bırakmıyosun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim? Napmam lazim sadece yasindan dolayi bana ters bakarlarmiki
annene söyleme bence. senin özelin seninle kalsın. hatta kimseye söyleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl63 yaşında bir adam 31 yaşında bir kadına atlıyor ve hamile bırakıyor. Erkekler olarak çok fenayız, üstelik evli ve 63 yaşında benim hakkımı yiyor o dede hakkımı yiyen tarrağımı yesin 👍
00 Yorumla
+1 yılİğrendim resmen bir insan kendini bu kadar düşürmemeli
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar. Birde Kimin ne Yaşadığını bilemeyiz.. haklı -haksiz damdan düşenin halinden aynısını yaşayan bilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKışkırtıcı arzulatici ateşli doyumsuz bir kadın mısın sen?
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle degilim, sadece deli doluyum ama cinselikle hicbi alakam yok, ghayati ciddiye alamiyorum bilmiyorum kafam karisti
Cevap sahibi+1 yılGiyimin nasıl senin genelde
Bunu merak ettim ben
Cevap sahibi+1 yılNasıl
+1 yılEtme bulma dünyası seni büyük acılar bekliyo allah yardımcın olsun dicem ama zannetmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Özelden yaz bana konuşalım biraz
- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılevet bencde kesınlıkle
02 Yorumla
Soran+1 yıl:/
- +1 yıl
ne ya yapma sende aaa
sen kötü birisi deilsin şerefsizsisn
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
+1 yılKeşke böylesini öldürünce ceza yemesek
01 Yorumla
Soran+1 yılYuh
+1 yılYum bunları neden yaptın?
02 Yorumla
Soran+1 yılOzamanlar psikolojim bozuktu sevgi ilgi icin, Şu an pismanimda ama onuda birakamiyorum cunku hala seviyorum, bilmiyorum
- +1 yıl
Tüm bunları bırakıp bi kendine çeki düzen vermen gerek
+1 yılyaşlı adamda ne buldun ki
07 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum, yalan soylemiyo, baskalarian bakmiyo, beni seviyor, sadakat, ilgi, sinirli degil, iyi davraniyor, anlayis gosteriyor,
- +1 yıl
karşılığında ne yaptın
Soran+1 yılNasi karsiliginda ne yaptim, evlenmeyi kabul ettim evlenecegiz ama anneme soylemem lazim
- +1 yıl
hmm seks durumunuz zayıf olur, haberin olsun..
Soran+1 yıl🤣 oyle ama karakter olarak acayip uyum sagliyoruz bu onemli degilmi?
- +1 yıl
yapma ya
gzlndÇksana - +1 yıl
mümkünSe
+1 yılÖyle görmüyor öylesin
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılkitap yazmayı denedin mi hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılYazsam psikolojime bi faydasi olur mu? Aslinda guzel fikir bunu yazim herkes okusun yaptigim akilsizca seyleriki ders alsinlar dimi:)
- +1 yıl
aynen öyle
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen her halti bilmek zorunda degil
09 Yorumla
Soran+1 yılIyide cikmicakmi ortaya evlenince eski esi gelim soyler sonucta hala hazmedemedi
- +1 yıl
Iki senedir bekar diyosun, eski eşi ha la duruyor mu piyasada
Soran+1 yılIyide adam evliyken ciktik🤣 o es beni bi yerde yanliz yakalasa intikamini bence iyi alir, unutmusmudur sence ya da ?
- +1 yıl
2 senedir ses cikmadiysa daha bise olmaz
Soran+1 yılO iki senede her gordugu yerde burnumdan getiriyo evlendigimi duyarsa napar?
- +1 yıl
Evlenmeden de ailene duyurabilirdi
Soran+1 yılDogru ama ozamanlar belki bi umut esi doner diye bisi demedi tamamen kayvettiginde belki daha farkli bir tepki vermezmi?
- +1 yıl
Korkuyosan hic ugrasma secenekler belli yav
Soran+1 yılBirakamamki? Adama soz verdim evlencem diye heleki bosaanmisken
+1 yılAnnenle paylal
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. kısa süre sonra zengin olursun hadi iyisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamın eski kocası da mı varmış.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi tekrar okudum kimseye bir şey söylemek ve kanıtlamak zorunda değilsin başına ne gelirse gelsin senin hayatın seni ilgilendirir.
- +1 yıl
Basta ben de oyle anladim :D eski esi, kocasindan diye devam ediyor ama :D
Cevap sahibi+1 yılEvet 2 kere okudum 🤣
Soran+1 yıl@Mertizm2834 🤣🤣🤣
Soran+1 yılKusura bakma anlatamadigim icin🤣haklisin ama kafam cok karisik ailem baya sert ve zarar vermelerinden korkuyorum, gitmektende korkuyorum ne onlari yikmak nede onlar tarafindan zarrar gormek istiyorum arada kaldim
Gizli Üye(25-29)+1 yıl63 yaşında Saba dokunamaz bile amaç neydi
01 Yorumla
Soran+1 yılAmac bilsem
Keske
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen iflah olmazsin
00 Yorumla
+1 yılFennasin reyiss
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣 oyle degilim aslinda
+1 yılÇok iyi birisin canım çok iyilik yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣
+1 yılhic gercekten sevilmedinmi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet...
00 Yorumla Kötüsün
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Helal koçum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabla bacım ham maddesisin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyimki sana
+1 yılTehlikeli kadınsın
06 Yorumla
Soran+1 yılBenmi sebeb
- +1 yıl
Bir sürü sey yassmissin senle konusmak bile tehlikeli ya :)
Soran+1 yıl🤣 dostum okadarmi kotu durum, ben biraz kendimde degil gibiyim herseyi bi baskasi yapmis gibi geliyo ruya gibi geliyo hersey bilmiyorum kafam cok karisik
- +1 yıl
Birazcik öyle beni de mahvedersin diye korktum azcik )
Soran+1 yıl🤣 olabilir haklisin bencede bulasma derim zaten hayatima kim giriyorsa uzaktan yakinda bi sekilde belaya giriyorlar
- +1 yıl
Himm peki ya belayı seven biriysem :)
+1 yılO yeah 🔥
00 Yorumla
+1 yılSoruyo bi de
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem