Kişilik & Karakter Bu Hafta Çok Enerjik Değil Mi? AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi akşamlar Bu hafta çok enerjık hissediyorum nedense akşam iş çıkışı gezme deyim hala kendimi durduramıyorum kocaeli'nde bir arkadaşıö vardı onun yanına geldim bahane ile sizin nasıl haftanız nasıl hissediyorsunuz? Ölü toptağı atın üzerinizden Bu Hafta Çok Enerjik Değil Mi? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. enerjim yok 1 0 Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evde sıkıcı geciyor biraz 1 1 Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Çık hava al çok güzel dışarısı Yorumla
BubblesBoop Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. Okuldan eve, evden okula gidiyorum harikaaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Geçen bi kıtap okudum Didim ki 0 18 Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Ne dedin teyze kızı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke ölseydim bunlar gibi ndjdjxks Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Ölme annem daha zamanın var da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana her şeyyy y seni hatırlatıyor e e Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Ben gariban mazlum biriyim😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni değil ölüm diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Grş Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Ölümden güzel şeyler var takma kafana çok😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bbyby Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Çüüü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şşşşşş Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Hırrrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gghooo Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Evde canın çok sıkılıyor sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🪤 Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Annem ben ona sığmam😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
enerjim yok
Evde sıkıcı geciyor biraz
Çık hava al çok güzel dışarısı
yok ya nefes almak bile zul geliyor
Okuldan eve, evden okula gidiyorum harikaaa
Geçen bi kıtap okudum Didim ki
Ne dedin teyze kızı
Keşke ölseydim bunlar gibi ndjdjxks
Ölme annem daha zamanın var da