Şu mevsimin başları o kadar sıkıcıki size anlatamam🤦🏿♀️sonlara doğru güzel oluyor☃️🌟

Ben kış mevsimini seviyorum evet ama çok soğuk havaları sevmem ya da çok sıcak havaları da sevmiyorum maalesef.. bu yüzden de son bahar iyidir
Kar yağmadıkça kış moduna giremiyorum ki şöyle çizmeleri giyip sinemaya gitsek romantik romantik karda yürüsek falan. O zaman çok severim de şu an hava kış gibi değil tam.
Teşekkürler 🌸🌸
Ricalar🌸💫
Evet, oldum olası benim favori mevsimim olmuştur kış. Fakat artık eskisi gibi yaşanan bir mevsim değil. Hava adam akıllı ne soğuyor ne de yağmur yağıyor.
Aynen öyle eski mevsimler yok artık
Allahım günah yazma , sevmiyorum
Cevap
23Cevap
Pek bayılmam soğuk sevmem çünkü. Ama bu sene buraya henüz kış gelmedi. Mont bile giymedim hala. O yüzden bu kışı sevmeye başlıyorum yavaştan.
Çok soğuğu sevemiyorum ben. Hep baharda kalmam lazım :)
Tek güzel sayılabilecek yanı kar yağması olabilir. Onun dışında at çöpe gitsin, yaz bile daha güzel.
Hayır, çok soğuk.
Sevdiğim tek yanı, karlı havada kahvemi alıp şöminenin önüne oturup kahve içmek.
Düzeltme: Kitap okumak.
Artık sevmiyorum, bu kış çok üşüdüm çabuk yaz gelsin
Kâr yağışını, kâr da yürümeyi falan seviyorum fakat kuru soğuk ve yağmuru sevmiyorum..
Kış zengine romantik fakire çile olarak yağar Hiç sevmem ama veren Rabbim diye seviyorum
Dediğin gibi sonları yani tam kış olunca güzel, şu an biraz dümenden di mi nfkdndlfkd
Normalde secerim ama aklıma dışarda kalıp yaşayanlar gelince sevinmeden utanıyorum..
Kısmen soğuk olması sevindirici en azından terlemek yok
Kışın imkanım olsa balkona çıkmıycam o kadar sevmiyorum. Ama kar berekettir yağsın bol bol.
Normalde çok severim ama dışarda donanları da düşünmek lazim
Karı çok seviyorum niye biliyor musun havayı temizliyor ve oksijen farklı oluyor
Temiz hava Aşığıyım
Hayır sevmiyorum...
Hayır sevmiyorum
Pek sevdiğim söylenmez
Ay hiç çekilmiyo güneşte yoksa
kışın erken uykum geliyor yorgunluk oluyor
Evet seviyorum
Kar yağarsa güzel kuru soğuk kötü
Evet çok severim
Çok severim
Çok seviyorum
Severiz tabii.
Çokkswviyorum
Yaşlı dayılar gibi yazdığım için üzgünüm.
Evet
Seviyorum
Yaza oranla evet.
Yok sevemiyom
Evet seviyorumm
Evdeyken seviyorum
Sevmiyorum
Hayır
Bayılırım
Hayır hiç
Kar' ı görünce aklım gider kış sevilmez mi 😀
Hep yaz olabilir