Güncellemeler
+1 yıl
Flörtlerim olsa, bir kaç sevgilim tabi ki aynı anda değil. Belki bende o zaman alışırım karşı tarafın geçmişine
Sosyal anksiyete dolayısıyla hiç sevgilim olmadı opusmedim bir şey yasayamadim. Şimdi hayatıma biri girse ve yasasam bile onun hayatına önceden birileri girmiş olacak ve benim sadece o. Bunu istemiyorum çok şey içimde kaldı. Ondan başka birileriyle de görüşmek yaşamak istemem normal mi 27 yaşındayım. Eskisi gibi değilim. Yani biri girecek onun geçmişi olacak benim bir tek o. Haksızlık ve hoş değil. Adil olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşama yaşayınca sen bu sefer bunu da. Kafana takacaksın….
bu arada kesinlikle haklısın … biraz yaş olarak geç biri durum 21-22 olsan çok daha kolaydı …ama imkansız değil … sen tertemiz bir evlilik yapma dileğin çok güzel ve yanlış değil… bununla alakalı dua et kendine bak … o kişi gelecekmiş gibi gem maddi hem manevi hazırlığını yap kendinle ilgilen mutlu bir insan ol…
o değerli istisnai kişi için ve ilerde yuvan çocukların için yatırım yap kendine …
çok mutlu olmayı hak ediyorsun başaracaksın bence
Mutluluklar 😊
Karşımdaki kişi bakir değilse neden ben öyle kalayım? İnanki haksızlık. Yaşamazsam hep içimde kalacak ona da zehir edicem bu yüzden istiyorum
Hayır karşındaki de temiz olacak … ya karşındaki temiz biri olur
Keşke ben de kalsaydım gereksiz işlere girdim diye kafaya takarsan
O dediğin olsa keşke ama 28 olucam çok zor çok
Evet o konuda biraz haklısın ama vardır gene istisnalar
Ya bak ben gidip her gün biriyle olayım demiyorum ama benim yaşıma gelene kadar normal ilişkileri olan kişilerin bile birden fazla sevgilisi yaşantısı oluyor bir de karşıma gelen kişi erkek illaki yaşantısı olacak ve benimde olmalı bana göre sonuçta ben de seks yapmak çok istedim veya sevgilim olsun eşit değilsek anlamı yok
Hayat hiçbir zaman adil olmamıştır. Kendin gibi bir erkek bulman zor ama imkansız değil. Belki öyle biri sana denk gelir.
Geleceğini sanmıyorum. O yüzden diyorum ben de bir şeyler yaşarsam onunkini takmam o kadar. Diğer türlü adil değil ve beni iyi hissettirmiyor.
Yaşayabilirsin istediğin buysa ama zaman kaybı olacak senin için. Ya da öylesine takıldığın kişiye aşık olacaksın ve yine senin ilkin olacak 😅
Haklısın ama istemiyorum ya inan ki. Gerçekten. Şu yaşa gelmişim zerre bir şey yapmamışım. İçimde kalanlar da var. Ayrıyetten eşit olmazsak iyi hissetmem hayatıma giren adamla
Yani sen diyorsun ki benim gibi bir kızı hak edecek adam yok. O yüzden bende onlar gibi olmalıyım.
Kimse eşit olmuyor. Ama sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yapmalısın
Yani evet. Ama eşit olmama hissi hoşuma gitmiyor.. Adil değil.
Evet. Seni anlıyorum. Dileğince olsun her şey
Erkek olsa bu durumda ya bakire bulabilirdi ya da yaşayayım mı dediğinde herkes tabii yaşa diye methiyeler dizerdi (senin için demiyorum) ama insanlar çok iki yüzlü
Erkekler öyle. Her türlü pisliği yaparlar sonra da eline el değmemiş kız ararlar. Hatta eğlenilecek kız, evlenilecek kız mevzusu var. Çok sinirimi bozar bu.
Kadının namusu varsa erkeğin de vardır. Ayrımcılık yapanlara...
Herkes kendi denginden birini almalı. Ve ben herkesin kendisine eşit ya da yakın biriyle olacağına inanıyorum.
Aynen ondan isteğim yaşamak zaten…
Yani haklısın. Erkek yapsın sorun değil ama kadın yaparsa büyük sorun olarak gören bir kitle var.
Artık o da azalıyor gerçi bakire istemeyen erkekte çok. Ama dediğim gibi seks kadın erkek herkesin ihtiyacı. Ben ona katlanıyorsam o da bana katlanabilir geçmişime
Hayat senin dileğini yapabilirsin ama son bir tavsiye: Sonradan pişman olacağın bir şey yapmamaya çalış
Haklısın sen olsan sinir olmaz mısın sen yaşamamışsın o yaşamış adil değil bence
Biraz olabilirim karşımdakine bağlı
Yani beni sinir edende şu erkek olunca görmüş geçirmiş diye bir de ovuyorlar Kadin olunca neden yaşadı ya dönüyor ne alakası var ya, iki cins içinde ihtiyaç. Erkekler kadin arayınca bulursun deniyor kadinlar temiz erkek arayınca kaderine razı ol deniyor. Bu bildiğin iki yüzlülük. Bu yüzden yaşıcam
Ben hiç öyle düşünüyorum. Burada anlatmak istemedim ama karşıma bir erkek çıkınca acaba ne işler çevirdi? Beni hak ediyor mu diye düşünüyorum. Genelde de çok olumsuz düşündüğüm için bir-çok kişiyi eliyorum. Saf ve temiz erkekte yok gibi. Yani ya yalnız kalacaksın ya da eşit olmak için bir şeyler yapacaksın. Sen yaşamaya karar vermişsin. Yolun açık olsun
Yani bak burada bile görüyorum kadinlar için bir kere opusmus bile olsa ayrıl yazıyorlar. Erkek yaşamış diyip dert eden kizlara da başka türlüsü yok diyorlar biz mecbur muyuz
Değiliz tabii ki. Ben bana denk erkek isterim. Diğerleri uzak dursun. Bana denk yoksa hayatımda biri olmasın yani. O kafadayım.
Haklısın bazı kadınalrla konuşuyorum yok görmüş geçirmiş iyi yok sanane onun geçmişinden falan demeleri sinirimi bozuyor. Ulan adam her şeye takıyor ne demek banane? Sinir oluyorum inan ki:(
boş ver onları. Allah akıl versin ne diyeyim
Haklısın erkekleri geçtim kadın bile kendi cinsine bunu yaparsa sonumuz belli :(
Ne yapmak istiyorsun peki
Birileriyle görüşüp bir şeyler yaşamak
Seni durduran şey ne