Kişilik & Karakter Nasıl dikkat çekilen biri olunur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nasıl dikkat çekilen biri olunur? Güncellemeler+1 yıl Aşk için Aşk Nasıl dikkat çekilen biri olunur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zeerdaabl Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Dışarda deli önlüğü giyerek. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah sağol bebeğim Yorumla
Sacmasapankonusmaya Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Dikkat çekip napican 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sevilmek istiyorum onun için Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl Üzdün Yorumla Soran +1 yıl Özür dilerim Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Üzmek istemedim Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl Üzdün ams Yorumla Soran +1 yıl Özür dilerim gerçekten Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Başta ne amacla olduğunu söylemen önemli 0 19 Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Aşk için dikkat çekmeye gerek yok gidip sevdiğin kişiye tosla yeterli kaza ile olmuş gibi sürekli bir anda karşısına çık ama planlı olduğu belli olmadan Yorumla Soran +1 yıl Sevmeleri için görmeleri için Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Dediğimi yap Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim bir beyefendi yok Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Beğendiğinde mi yok Yorumla Soran +1 yıl Var ama çok yakışıklılar Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Olsun sen genede bu taktiği dene içinden beğendiğin biri varsa dene rasgele denk gelmiş gibi yapay bir kaza yap carpışma Yorumla Soran +1 yıl Anlamaz mı Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Sen bile kaza olduguna inanırsan anlamaz Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Bir anda aniden gelismi her şey seni bile afallatacak kadar Yorumla Soran +1 yıl Peki bu ne ise yarar tam olarak neyi amaçlıyoruz burada Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Dikkat çekme Yorumla Soran +1 yıl Otobüste biri var mesela yapsam ya üzerine düşersem Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Biraz abartı olur ani viraj olmadan olursa Yorumla Soran +1 yıl Ya dudaklarımız değerse Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Olsun yakın olursanız aşk daha garanti olur Yorumla Soran +1 yıl Sapık demez mi burası biraz şey bir yer o konuda Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Sonuçta bilerek yapmıyorsun kaza ile oluyor Yorumla Soran +1 yıl Tabii aynen Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Cekme 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla isabella181919 +1 yıl Icimden geldi jdjejje istersen çek Yorumla Soran +1 yıl Bundan sanane Yorumla isabella181919 +1 yıl Niye kiziyosun alla alla 🤣🤣🤣🤣 Yorumla isabella181919 +1 yıl Çattdik yaw Yorumla Soran +1 yıl Nerde garip gurup insan hepsi beni bulsun Yorumla isabella181919 +1 yıl Bilmem beni de öyle buluyor anlamadim gitdi Yorumla Soran +1 yıl Keyfiyeten mi yazıyorsunuz anlamadım ki Yorumla isabella181919 +1 yıl Bende anlamadim Yorumla Soran +1 yıl Aferin Yorumla
Gizliajan926 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Seksi kiyafet giyerek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Açığım ama çok değil Yorumla Gizliajan926 +1 yıl Ćok olmana gerek yok kapalı kızlar bile bi yerini açmadan seksi olabiliyor sende bunu dene auranı kullan Yorumla
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. olamazsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş Yorumla
Serseriserbeststil41 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Dikkat çekip ne yapacaksın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sevileceğim Yorumla Serseriserbeststil41 +1 yıl Yahu sevilip ne yapacaksın bir zamanlar çok seviliyordum çok sqildm Yorumla Soran +1 yıl Sen sevgisiz kalmak ne bilmezsin boş ver Yorumla Serseriserbeststil41 +1 yıl Kızım beni ailem bile sevmedi bana mı anlatıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Benide Yorumla Serseriserbeststil41 +1 yıl O zaman tamam ağlama anladım seni Yorumla Soran +1 yıl Şükür Yorumla
İsmeTakılmayın Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Mesaj atarak dikkati çekersin :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok beklersin Yorumla İsmeTakılmayın +1 yıl Yanılıyorsun. Hiç beklemem Yorumla Soran +1 yıl Guzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkeklerin mı dikkatini çekmek istiyorsun 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm peki açık mısın kapalı mı ona göre cevap vereceğim Yorumla Soran +1 yıl Açık ama ciolaklik olarak değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Açığım ama normal açık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm anladımEğer istersen tanışmak isterim ne dersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bu arada normal sevgili mi yoksa FB mi istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sevgili Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm iyi bakalımTeklifime bir şey söylemeyecek misin peki 😌♥️ Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ama Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kolay iş o😏 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce buna hazır mısın değil misin beklentilerin neler karar vereceksin Yorumla Soran +1 yıl Neye Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Cok basit olunur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dışarda deli önlüğü giyerek.
Ah sağol bebeğim
Dikkat çekip napican
Sevilmek istiyorum onun için
Üzdün
Özür dilerim
Niye
Üzmek istemedim
Üzdün ams
Özür dilerim gerçekten
Başta ne amacla olduğunu söylemen önemli
Aşk için dikkat çekmeye gerek yok gidip sevdiğin kişiye tosla yeterli kaza ile olmuş gibi sürekli bir anda karşısına çık ama planlı olduğu belli olmadan
Sevmeleri için görmeleri için
Dediğimi yap
Sevdiğim bir beyefendi yok
Beğendiğinde mi yok
Var ama çok yakışıklılar
Olsun sen genede bu taktiği dene içinden beğendiğin biri varsa dene rasgele denk gelmiş gibi yapay bir kaza yap carpışma
Anlamaz mı
Sen bile kaza olduguna inanırsan anlamaz
Bir anda aniden gelismi her şey seni bile afallatacak kadar
Peki bu ne ise yarar tam olarak neyi amaçlıyoruz burada
Dikkat çekme
Otobüste biri var mesela yapsam ya üzerine düşersem
Biraz abartı olur ani viraj olmadan olursa
Ya dudaklarımız değerse
Olsun yakın olursanız aşk daha garanti olur
Sapık demez mi burası biraz şey bir yer o konuda
Sonuçta bilerek yapmıyorsun kaza ile oluyor
Tabii aynen
Cekme
Neden?
Icimden geldi jdjejje istersen çek
Bundan sanane
Niye kiziyosun alla alla 🤣🤣🤣🤣
Çattdik yaw
Nerde garip gurup insan hepsi beni bulsun
Bilmem beni de öyle buluyor anlamadim gitdi
Keyfiyeten mi yazıyorsunuz anlamadım ki
Bende anlamadim
Aferin
Seksi kiyafet giyerek
Açığım ama çok değil
Ćok olmana gerek yok kapalı kızlar bile bi yerini açmadan seksi olabiliyor sende bunu dene auranı kullan
olamazsın
Nedenmiş
Dikkat çekip ne yapacaksın
Sevileceğim
Yahu sevilip ne yapacaksın bir zamanlar çok seviliyordum çok sqildm
Sen sevgisiz kalmak ne bilmezsin boş ver
Kızım beni ailem bile sevmedi bana mı anlatıyorsun
Benide
O zaman tamam ağlama anladım seni
Şükür
Mesaj atarak dikkati çekersin :)
Çok beklersin