selam benim 8 aylık uzak mesafe bi ilişkim var ve gayet mutluyuz seviyoruz birbirimizi ama sevgilimin çok büyük problemleri var mesela normal bi olayı çok kötü düşünmek gibi psikolojik rahatsızlıklari olduğunun farkındayım psikologtan yardım da alıyor ben sürekli bunu düşünerek hareket ediyorum ama bazen çok kötü şeyler düşünebiliyor mesela en basitinden benim dün erken uykum geldi ve uyumak istediğimi söyledim o bi süre cevap veremedi annesiyle bı konu hakkında konuşuyordu bende iyi geceler mesajimi yazıp uyudum sabah bana kafasındaki düşüncelerin "bak işte erken uyudum diyip başka erkeklerle konuşmaya gitti" diye düşündürdü dedi güven sorunları da var farkındayım ama bunun daha çok psikolojik olduğunu düşünüyorum tüm olaylari en kötü şekilde düşünüyo ve bunu onun değil kafasındaki şeylerin düşündüğünü söylüyor hatta kafasındaki şeylerin susmasi için çoğu zaman intiharı düşünüyor ben engel oluyorum tabi ama uzaktan ne kadar engel olabilirsem bana çok değer verdiğini hissediyorum hatta ilk sevgilisiyim ilk defa birine böyle şeyler hissetigininde farkındayım ama bu psikolojik sorunlar onu çok yıpratıyor ben de ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bi fikri olan yazabilir miiiii?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından sevgilin yanlış düşüncelerinin farkında ve bunların gerçek olmadığını biliyor, tedavi alıyor. Bu çok güzel bir şey. Sen de onun zor zamanında yanında oluyorsun ama ister istemez çok yıpranıyorsun. Elbette onu düşün, destek ol ama sevgilin dahi olsa onun psikolojik problemlerini sanki kendi problemlerinmiş gibi içselleştirirsen bu seni daha da zor bir durumun içine sokar. O yüzden ara sıra kafa dağıtmak için bu konuya o kadar da fazla yoğunlaşmamanı öneririm.
Eğer intihardan çok fazla bahsediyorsa gerekirse ailesiyle konuş. Sürekli bu korkuyla yaşamak zor olmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
Ailesiyle ilgili problemleri var geçmişle ilgili problemleri var hiç bişeyden tad almaz hale geldi sadece saatlerce yatakta uzanıyor ve telefonda benimle konuşuyor dün gece yazdıklarından sonra olayın ciddiyetini daha fazla anladım ve onu asla yanlız bırakmam gerektiğini düşünüyorum cokk haklisinn söylediklerinde cokk teseekkuurr ederimmmm 💗
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim.. bana okuduğum farklı şeyler iyi geliyor bir müddet susturabiliyorum, ya da beyinimi meşgul eden aktiviteler yapıyorum , kısacası zorla susturuyorum , yinede tamamen bitmiş değil , bir şeyi planlarken en kötüsüne göre plan yapmak iyi olsada ciddi bir mental direnç gerektirir. Sizin yapacağınız şey onu kendiyle başvbaşa bırakmamak ki zaten bunu yapiyorsunuzdur
04 Yorumla- +1 yıl
Çokkk kötü bi durum biliyorum ben zaten onun kafasını meşgul edecek şeyler bulmaya çalıştım hep sabah uyandirip yürüyüşe çıkmasına spora başlamasına güzel oyniyacagi oyunlar aldım ama bu durum bitmiyor yanlız bırakmaktan çok korkuyorum çünkü sürekli kafasında intiharı planliyor
Cevap sahibi+1 yılBu süreç geçicidir benimde öyle dönemlerim oldu hatta daha kötü, ciddi bağlilik gösterir size haddinden fazla bu konuda dikkatli olun lütfen. Uçuk bir pencereden canlılara bakar , bu konuda yapabileceğiniz şeyler sebebi olmanız yaşama sebebi yavaş yavaş onu değiştirin birden yüklenirseniz ters tepebilir , sert değişiklikler yapmayın yavaş yavaş
- +1 yıl
Mesela ne gibi değişiklikler açar mısınız lütfennn
Cevap sahibi+1 yılZaten yukarıda yazdınız her sabah spor yapcağını, yürüyüşe gitmesini falan , önce yürüsün misal sonra spor yani şöyleki onu yavaş yavaş o kıvama getirin . bütür köklü değişikliklerin yavaş yavaş olması gerekir ,
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende tedavı oluyorum manıtaya sınırlenınce gıttı baskasıyla konusmaya ıste dıyorum (ayrıyız su an yanı arkadas kalalım dedık) ona ragmen anında gelıyor guluyor sakalasıyoruz ama bunları cıddı olarak soylemek sana zararlı tedavısınde bunları soylemıyor mu acaba doktora dese cunku calısmalar oluyor
032 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun. Antidepresan mı?
- +1 yıl
Sürekli böyle düşünceler içinde hep kendini kötü hissettirecek şeyler düşünüyor zaten psikologtan da destek alıyor ama ben napicam hiç bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp ilaç kullanmıyorum intihar şüphesi olanlara hiçbir ilaç başlatmıyorlar
Cevap sahibi+1 yıldoktora anlatmıyordur olanları anlatsa cozum arar doktor yani ben sevgılım uyumaya gıdıcem dedıgınde benı aldattıgını dusunuyorum demek cok onemlı bır belırtı konussun doktorla
- +1 yıl
Ulaşır mısın bana
- +1 yıl
😞😞
- +1 yıl
Peki sen bu durumu atlatabildin mi yani eskisine göre daha iyi hissediyo musun
Cevap sahibi+1 yıliyiyim ama ilaca ihtiyacım var korkularından vermıyorlar
- +1 yıl
Peki sevgilin bu konuda napiyodu sana yardımcı olmaya calisiyo muydu ya da söyle soyliyim kafandaki düşüncelerden nasıl uzaklasiyordun
Cevap sahibi+1 yılaçıkçası cok cabaladı benım ıcın ama cıdden ona karsı bir duygum yok uğraşıyor açıkcası hepte yanımda aslada engellemedı benı hıcbır yerden hatta yukmus gıbı hıssedıyorum kızlarla tanısmana engelım su an dıyorum oda umrunda olmadıgını soyluyor dıger ınsanlar umrunda degılmıs ben ona cok saygı duyuyorum cunku cok sadık bırı sadece olamadık yanı arkadas kaldık ama hala flortlesıyoruz o bana zarar vermekten cok korkuyordu ama bitti saglıklı olan taraf oydu ve mantıklı dusunerek yaptı bunu mesela bugun seste uyudu ben uyanmıstım onun sesıyle uyanmıs oldum bazen olmayınca olmuyor sonucta o saglıklı
- +1 yıl
Pekii intihar etmeyi hiç düşündün mü ya da insanlardsn zarar göreceğini düşüngugun için uzak durduğun oluyo mu
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlama ama yalnızlıgını aldıgın ıcın encokta sana baglılık gelıstırmıs olabılır ama iyleştiginde o baglılıktan eser kalmıyor ben onunla gecırdıgım zamanı sevıyorum mesela onunla asla evlenmeyı dusunmedım cunku ıstemsızde olsa yarabandı oluyorsun sana tavsıye asla çok güvenme sırtını yaslama benim sevgilim sag olsun sırtımı yasladım ve benı haksız cıkarmadı hala sevgılım dıyorum cunku bıraz ayrıl barıs olduk hisleride var biliyorum çokta iyi biri
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim 💗
Cevap sahibi+1 yılintihar dusuncem vardı ama bunu asla sevgılıme soylemedım cunku o zaman bana acırdı yanı aslında soylememe nedenım acıma olayıda degıl onu manıpule etmek ıstemedım ona neden yansıtayım kı çalışıyor zaten işi var gücü var daha onemlı ıslerı var ona ragmen bana hep zaman ayırdı asla kötü hissettirmedi bende tranvalarımı ondan hep uzak tuttum cunku tranvalarımı o degıl doktor dınlıyordu zaten onu uzmemek ıcın cıdden cok cabaladım oda cok cabaladı ben bazen aşırı anlayışsız oluyordum ona ragmen konuşup cozuyorduk
Cevap sahibi+1 yılinsanlara zarar verme duygum hiçbir zaman olmadı buarada bu bir hastahane yatış nedeni yani ben doktora insanlara zarar vermeyi düşünüyorum desem yatırırlar konustugum 3 4 hasta olmustu ıntıhar eden ya da bırıne zarar verme duygusu olan ama psıkolojık nedenler kaynaklı olursa bunun gıdıs yolu yatış oluyor yanı bırıne zarar vermek dusuncesınde olan bırını bırakmazlar ben yazını tam hatırlamıyorumda erkek arkadasında zarar verme olayı mı var kendıne ya da baskasına dusuncede olabılır?
- +1 yıl
Aslında hayir sadece insanlara karşı bi nefreti var çünkü çok kez üzüldü bu yüzden uzak duruyo kafasında birilerinin olduğunu ve onların sürekli kötüyü söylediğini soyluyo kafasindaki sesleri susturmak içinde intihari dusunmustu
Cevap sahibi+1 yılçok ciddi bir psikolojik rahatsızlık okuldan mı tanıştınız
Cevap sahibi+1 yılben bir çok kez tacize ugradım cocuklugumdan beri zorbalık falan saymıyorum bile ama asla bir insanın kılına dahıl zarar getırecek bır eylemım dusuncem olmadı herkese karsı boyle dusunebılen bır zıhın sanada zarar verebılır bu kısıde her hangı bır bılgın var mı adın soyadın telefon numaran adresın gibi? kişisel bilgilerin
- +1 yıl
Evet sevgili olduğumuzu söyledim zaten ayrıca dusuncelerini o değilde kafasındaki seslerin söylediğini soyluyo onun öyle bi düşüncesi yok bana zarar vereceğini de sanmıyorum çünkü bu hayattaki en değer verdiği şey benim
Cevap sahibi+1 yılsöylediklerinde ciddi olmadıgını düşünmek istiyorum benim tedavı oldugum merkezde bu dusuncede olan birini yatırıyorlar dırekt sen cıdden emın mısın tedavı gordugune kafasındakı sesler falan bunlar anormal durumlar iç ses degıl bahsettıgınız sey asırı sıkıntılı kac yasında bu kısı genelde etkılerı 20den sonra aşırı artıyor krız anında size çok buyuk zararlar verebılır canınıza dahi canınızdan kıymetlı mı allah askına sınıf arkadasınız falan mı kım bu
Cevap sahibi+1 yılherkesı aldatan sızıde aldatır herkesten nefret eden sızdende nefret eder olmaz yok falan demeyın ne buyuk sevgıler bıtıyor bırıyle tanıstıgınızda bakın hayatınıza almaya deger mı anlatıklarınzdan yola cıkarak soyluyorum ben tedavı gordugune ınanmıyorum ve aşırı manıpule etmıs sızı kımse kımseyı cok sevemez bakın olmaz yok oyle bır dunya asırı saglıksız baglanma var hem sızde hem onda ve tedavıyı reddedıyor buyuk ıhtımalle sızın canınıza bır sey olsa annenız babanız napar?
- +1 yıl
Sevgilim kendisi şu an 19 yaşında 1 ocakta 20 yaşına giricek
Cevap sahibi+1 yılanlattıgın şeylere odak soyluyorum sana o kişi tekin biri degil asla hemde isterse dunyanın en huzurlu yerını yapsın yınede degıl
- +1 yıl
Pekii teseekkuurr ederimmmm ilginiz icinnn💗
Cevap sahibi+1 yılsana tavsiye sadece kendine güven başka hiç kimseye degıl dıger ınsanlar tehılkelı sakın ama sakın guvenme
- +1 yıl
Haklisinnizz teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılne diyebilirim ki 17 mi yaşın
- +1 yıl
Martta 18
Cevap sahibi+1 yıl18 oldugunda senı bazı seylere zorladıgında goruceksın ablacım sevgıyı
- +1 yıl
Dediğinizi dusunicem cokk teşekkür ederim 💗
Cevap sahibi+1 yılrica ederim her zaman burdayım bildirim gelir yazabılırsın sorabılırsın
- +1 yıl
Tamamdirrr
Körün gözü açılınca ilk kıracağı şey bastonu olurmuş, karşındaki düzeltsin sorunlarını emin ol ilk bırakacağı kişi sen olacaksın bence boş ver kendi kendine çözsün psikolojik sorununu ayrıl
11 Yorumla- +1 yıl
şu an benim sayemde daha iyi hissediyo ve ben olmazsam kendine zarar vereceğinden çok korkuyorum çünkü ben yokken intiharı dusunuyormus
Özgüvensiz hasta bir çocuk karşındaki toksik ilşki yürümez bu yüzyüze olsaydı uzaktan hiç gerek bile yok
214 Yorumla- +1 yıl
Psikolojik sorunları olması onun suçu değill ben sadece onu nasıl daha iyi edebilirim diye yöntemler istiyodum aslindaa
- +1 yıl
İlişkimiz çok iyi beni de sevdiğini hissettiriyor sadece kafasında kuruyo
- +1 yıl
Ben 18 o 20 telefonda konuşuyoruz görüntülü de konuştuk sesli de ama daha çok mesajla çok iyi gidiyo sohbetimiz ama bazen durduk yere uzulebiliyo o anları da konuşarak çözüyoruz işte ben yanındayım falan diye destek oluyorum o da toparliyo üniversiteyi beraber okuma planımız var evlenmeyi de düşünüyoruz çünkü o da bende birbirimizi çok seviyoruz yani bana o güveni veriyo
- +1 yıl
Umarim öyle değildir ya
- +1 yıl
İlk sevgilim
- +1 yıl
Daha önce hiç olmadı
- +1 yıl
+1 yılBakırköy ruh ve sinir hastalıklarında iyi geçinirsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Yokk
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl. Onun tedavi merkezi olma. Kimse için de kendini feda etme.
00 Yorumla
+1 yılİlerde mutsuz olursun
094 Yorumla- +1 yıl
Birbirimizi çok seviyoruz zaten kendisi öyle düşünmüyor kafasındaki şeylerin bunları ona dusundurdugunu söylüyor ben olmasam çoktan intihar edecegini sadece benim için bunlara katlandığıni söylüyor onu asla bu halde bırakmak istemiyorum ama bunu çözemiyorum da
- +1 yıl
Bırak demedim ki yanında ol ama evlenme
- +1 yıl
Tesekuuurr ederimm düşüncen için ama bu sorunları hallettikten sonra ben onunla evlenmeyi çok isterimm
- +1 yıl
Öyle biri degill gerçekten değil hayatındaki ilk sevdigi kızım ben benden önce dışarı bile çıkmazdı bana bile ilk şansı vermedi ikinci şansı vermedi çünkü insanlari kendi kafasında öldürecek kadar nefret ediyo bu yüzden ben dışında kimseyle muhatap bile olmuyoo bana o güveni verdiği için ben onun yanında olmak istiyorum
- +1 yıl
insanlardan bu denli nedensiz neferet edebılme potansıyelı olan bırı yarın oburgun senide öldürmeyi ister sanada zarar vermeyı dusunur herkesı dusunuyor bana dusunmez deme bırını aldatan baskasınıa aldatır hesabı yaşın daha küçük deneyımın az tuzun kuru aman diyorum bana kıyamaz vs deme
- +1 yıl
Şizofren mi
- +1 yıl
Haklısın galiba ama bu süreçte onu bırakmak istemiyorum çünkü olduğundan fazla seviyorum onu bu sene üniversite sınavına giricem üniversiteyi aynı şehirde seçip yanında okumayı düşünüyorum bana karşı davranışlarında tutarsızlık hissedersem dediğini yapacam teşekkürrrr ederimm yorumun için 💗
- +1 yıl
Şizofren değil psikolojik rahatsızlıklari var ve bunu çevreye değilde kendi içine atarak idare etmeye calisiyo dolayısıyla da kendine zarar veriyor
- +1 yıl
Şizofrene dönme olasılığı çok yüksek kulağına sesler görüntüler halisinayonlar var mı
- +1 yıl
- +1 yıl
2 3 yıl önce halüsinasyonlar gördüğünü söylemişti ama atlatti onu ve kafasında birilerinin onun yerine düşündüğünü söylüyor bu kafadaki sesleri atlatamadi ama halüsinasyonlari bitti
- +1 yıl
İlaç kullaniyor mu
- +1 yıl
Evet karmendi çok haklısın önceden yaşadığı olaylar yüzünden herkesi öldürmek istediğini bana da söylemişti
- +1 yıl
İlaç bi süre kullandı psikolog kontrolunde sonra maddi durumlarından dolayı bıraktı bizim maddi durumumuz çok iyi onun iyileşmesi için ben almayı düşündüm ama bunun asla olmayacağını söyledi
- +1 yıl
Sigortası yok mu
- +1 yıl
Nasi yani anliyamadim
- +1 yıl
Sağlık sigortası yok mu bu kişinin kaç yasinda
- +1 yıl
19 yaşında ocakta 20 olicak
- +1 yıl
Çalışmıyor okumuyor dimi
- +1 yıl
Evet üniversite okuyor ama açıldığından biri sadece 3 4 gün gitti okula karşı da bi hevesi yok
- +1 yıl
Kaldı yani sınıfta bölüm ne okuduğu hangi univeriste
- +1 yıl
Matematik öğretmenliği okuyo derslerinde çok başarılı bi öğrenciydi mesela önceki sene 67 bine girip gitmemişti tıpı kazanırım düşüncesiyle gecen sene 300 bin gibi bi sıralamaya girdi mecburen gitmek zorunda kaldı çünkü ailesi 1 sene daha girmesine izin vermemisti
- +1 yıl
Sen bunu reel hayatta da taniyormusun
- +1 yıl
Hayır görüşmedik hiç ilişkimiz uzak mesafe
- +1 yıl
Bilmiyorum ablacim heralde öyle ben sayıları da karistiriyo olabilirm
- +1 yıl
Ama geçen sene çok daha iyi yaptığını hatirliyorum
- +1 yıl
Sen gördün mü puanını
- +1 yıl
Evet konuştuk görüntülü hatta üniversitesini de sürekli atardı bana gün içerisinde müsait olunca bir buçuk saat kadar da telefondan konuşuyoruz 1 2 defa de görüntülü konuşmuştuk
- +1 yıl
Atmıştı bı dakika bulursam bakiyim
- +1 yıl
Reelde tanımıyorsun yani hic
- +1 yıl
Hayırrrr dedim yaa hiç görüşmedik diyee
- +1 yıl
Hee görmedim hangi unide okuyor
- +1 yıl
Puanını bulabildin mi
- +1 yıl
Puanı daha arıyorum resim atmıştı da ben kaydetmemistim instada bulmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Aslında İnönüde okuyodu ama depremden dolayı matematik bölümündeki öğrencileri başka üniversiteye almıştılar onu da atmıştı ama adını hatırlamıyorum onu da bulursam bakiyim bi
- +1 yıl
Nekadsr süredir tanisiyorsinuz
- +1 yıl
Bide şey kendini biri ixin yönlendirme sen hangi bölüm istiyorsun
- +1 yıl
8 ay yazmışsın tamam çok erkek bu kararlar icin bence
- +1 yıl
Ben eczacılık ve diş hekimi arasında gidiyorum ailem tıp okumamı istiyor ama ben çok uzun olduğu için yapabilecegimi düşünmüyorum
- +1 yıl
17 Nisan 'da tanistik 1 ay sonra bi olaydan dolayı ayrildik ama 3 gün sonra tekrar barıştık o gunden beri ilişkimiz devam ediyo ayrılma konusunda ben suçluydum bu arada
- +1 yıl
Bence hedefin tip olsun sen o puanı al tercihte tekrar düşünürsün benim fikrim ama senin kararın tabi benim bu kisde oturtamadigim şeyler var halisinasyonlar kendiliğinden gecmez swn hiç hastalığını araştırdı nmi
- +1 yıl
Abim tıp okuyo ve derslerin çok ağır olduğunu söylüyor bende oncden istiyodum ama eczaciligi araştırınca 10 yıl okumak yerine 5 yıl okur kendi eczanemi açarım diye düşündüm bide benim böyle kokulara falan bi yonelimim var eczacı olup kendi kokumu üretmek isterim
- +1 yıl
Aslında bi çok kez googleden baktım OKB bozukluğu olabileceğini düşündüm ama o kadar çok şey var ki ben birden fazla psikolojik rahatsızligi olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Dersler konusunda haklı ama dediğim gibi sen puanı al tip okuduktan sonra da kokunu yapabilirsin
- +1 yıl
Psikoz ya da şizofreni ikisni araştır çünkü kendiliğinden gecmez onlar sana yalan söylüyor
- +1 yıl
Ben sağlık okuyorum
- +1 yıl
Bii güzel puan cikariyim daa düşünürmm
- +1 yıl
Aynen en mantiklisi denemelerin nasil
- +1 yıl
Aslında benim derslerimde aksiyo biliyo musun ben onu yanlız birakmamak için derse bile gitmiyodum beni calismam için uyariyodu ama ben onu yanlız bırakmaktan çok korkuyorum bu yüzden sabah erken saatlerde kalkıp çalışıyorum o uyurken
- +1 yıl
Senin hayatın kimseden önemli degil
- +1 yıl
Bak biraz fazla mı takinti yaptin sen bu kişiyi
- +1 yıl
Takıntı değil ben onu gerçekten çok seviyorum tamam bazen saçma şeyler düşünüyor ama ben hayatımı onunla geçirmek istiyorum
- +1 yıl
Sacma şeyler derken ne düşünüyor
- +1 yıl
Önceden tıptı evet ama biraz daha araştırınca eczaciligi kendime daha yakın hissettim
- +1 yıl
Eczacılık içinde çalışman lazim biliyorsun dimi
- +1 yıl
Saçma şeyler derken sürekli kendini çürütecek cinsten düşünceler mesela benim onu terk edebilecegimi ya da aldatacagimi dusunuyo hayatta hic bi yere gelemiyecegini bi maasinin işinin olamicagini en kötüsü de intihar yöntemlerini düşünüyor
- +1 yıl
Evet biliyorum çalışmam lazım bu konuda daha çok cabalicam
- +1 yıl
Swn onu bırakmak ya da aldatmak gibi birsey yaptin mi
- +1 yıl
Hayirrr asla sadece o çıktığımız ilk ay bi olay olmuştu bende o yüzden bırakmistim ama aldatma falan değildi sorun bi konuda baya catistik o yüzden
- +1 yıl
Bu düşüncesi asla bitmeyecek sürekli senin onu aldattığını düşünecek sence böyle biriyle yasanirmi
- +1 yıl
Biliyorum haklısınız ama en azından uzak mesafeden devam edebilirim hem öyle bana zarar veremez üniversiteyi de beraber okumayı dusunuyoduk zaten o zaman yanındayken de böyle düşünürse dediğinizi yapacam
- +1 yıl
Bence aynı uniye gitme sen istediğine git uzak kalsın gene sen bu kişinin neyini seviyorsun tipini mi
- +1 yıl
Beni gerçekten sevdiğini hissediyorum
- +1 yıl
Sen herseyine tamam dediğin için ters düşünce ayrılıyor ama
- +1 yıl
hayalin olan şehirde üniversitede oku tam olarak aldatma dahi olmayan bir durumda seni bırakan biri tekrar gidebilir sana soyledıgı her sey dogru olmayabılır nerdeyse herkes ılıskı ıcınde ufakta olsa yalanlar soyler sana zarar veren tek sey dusuncelerı olmayabılır yasadıgın yere gelebılır herkese karsı olan zarar verme duygusu ıstemeden bıle olsa sana yonelebılır bunlar gormezden gelınemeyecek seyler
- +1 yıl
Hayirr hayirr ayilma falan olmadı sadece bir terk etme durumu oldu onda da terk eden bendim
- +1 yıl
Zarar verme duygusunu sadece kafasında kuruyo ama ben kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum 2 karaktere sahip yani bunları kötü tarafının düşündüğünü ama aslında iyi biri olduğunu
- +1 yıl
Bak kötü tarafı gitmezse ne olacak
- +1 yıl
Sen hayalindeki insanı seviyorsun oda kimliğini hastalik olarak yansıtmış
- +1 yıl
Hastahane kayıtlarını isteyene
- +1 yıl
Soylediklerinizi düşününce olasılık ihtimali var haklisinizda ama böyle olmasaydı keşke cidden şu an agliyorum
- +1 yıl
Ağlayacak birsey yok sakin ol
- +1 yıl
Bak seni öyle bir manuple etmişti suanda bile sana zarar veriyor yanında olsan daha çok zarar vericek iyilik yapayım derken seni kullanmış oluyor seni sevse senden uzak durur derslerine odaklanma ni sağlar bence senin burada olman bile yanlış ders çalışman laszim sen hala onu düşünüyorsun seni düşünmeyen birini yap demekle degol dersine çalış diyip sensiz olurum diyen birini kimse birkamaz seni kullaniyor anla bunu
- +1 yıl
Çok zor şeyler yaşadı küçükken bi hastalığından dolayı çocuklar onunla dalga geciyomus disliyomus daha 6 7 yaşlarinda 12 13 yaşlarında ailesini tutukladılar ( ailesinin suçu yoktu fetö olaylarından dolayı) o zamanda teyzesi kardeşiyle abisini tek yanına almış onu almamış dedesinin yanında kalmış 16 yaşlarında Zeynep diye bi kızı sevmiş kız onu çok küçük düşürmüş sevgisiyle dalga geçmiş 17 yaşında da dedesini kaybetti geçen sende deprem oldu evleri falan herseylerini kaybettiler şu an yeni yeni toparlanmaya başlıyor bunları düşününce sevgilime hak veriyorum çok merhametli bi insan yolda kedi öldüğünü gördüğünde bile 3 gün etkisinden cikamamisti çok fazla üzülüyo tamam insanları sevmiyo ama bunu sadece kendi içinde tutuyo şuana kadar kimseye zarar vermedi kavga etmedi en son lisede bi çocuk ona karışınca kavga etmişler o kadar zarar vermeye eğilimli değil beni çok sevdiğini de biliyorum şu an bana zarar vereceğini dusundugum için bile suçlu hissediyorum
- +1 yıl
Sen bunları neden yaşamış gibi anlatıyorsun o mu anlattı sana bunları ki zarar veriyor ders çalışmanı engelliyor bunun farkında degilmisin bunları o sna anlattı dimi
- +1 yıl
Bana anlattı çünkü bana güveniyor ilk defa birine içini açıyor ders calimaya zorluyo zaten beni bazen beraber de calisiyoruz ama calismamak benim tercihim onun bi suçu yok
- +1 yıl
Bak ister inan ister inanma sana söylediği hersey yalan ilerde çok üzüleceksin
- +1 yıl
Peki bir şey sorcam neyin ve neden yalan olduğuna inaniyosun yani seni yalan olduğuna iten şey ne
- +1 yıl
En başta halisunasyonlar kendiliğinden gecmez insan sevmiyorum diyor kediye nasıl üzülüyor ki seni nasıl seviyor wenin ona olan ilgisini kaybetmeme için maniple ediyor sana ders çalış diyor ama senle konuşmazsan olurum diyor kendini sana arındırak seni yanında tutuyor sana tercih hakkı sunmuyor seni öyle bir manuple etmiş ki sen kendin öyle olduğunu düşünüyorsun ilaç alamadım yalanına da inanman ilginç bence hicbirseyi yok sen hastane kayıtlarını tanısı işte psikolog la görüştüğünü o söyledi dimi psikolog ilaç yazamaz psikiyatrist yazar olayı bilmediği için buda bur kanit psikolog ilaç yazdı demedi sana
- +1 yıl
Bir sürü örnek söyleyebilirim sana bana onu anlatırsan çelişki li cevaplarını sana soylerim
- +1 yıl
Psikiyatriye gidiyo zaten ilaçları ordan aliyodu annesinin adına çünkü eğer kendi adına alırsa ilerdeki mesleğinde sorunlar çıkabilir kim psikoloji bozuk birini mesleğe Alir ki bu yüzden annesinin adına aliyodu insanlardan daha az zarar gördüğü için de hayvanları daha çok seviyor çünkü hayvanlar insanların verdiği kadar zarar vermez halüsinasyonlari da kendiliğinden geçmedi tedavi alarak geçti ilaç aliyodu en başta ilacı 2 yıl kadar kullandıktan sonra iyilestigini sandi ve bıraktı ama 3 ay kadar sonra tekrar kötü olduğunu görünce tekrar başlamak için ailesiyle konuştu ama depremlerden dolayı herseylerini kaybetmistiler ve durumları yoktu bu yüzden tekrar ilaç alacak ve psikolojik destek alacak parayı karsiliyamadilar
- +1 yıl
Hicbir doktor annesinin adına yazmaz abine sor hele böyle bir taniyi
- +1 yıl
Yalan soyluyor
- +1 yıl
Annesi hasta olabilir onu kendindeymis gibj sana anlatıyor çok safsın ga
- +1 yıl
Ne desem cidden bilmiyorum dediğim gibi üniversiteye kadar konuşmaya devam edecem eğer bi tutarsızlık hissersem keserim ilişkimi çokkk teşekkürrrr ederimm size dee ilginiz için dee tavsiyeleriniz icindee💙
- +1 yıl
Rica ederim kafana takılan bisey olursa herzman sorabilirsin
- +1 yıl
Tamamdiirrr tesekkuleeerr🤍
Oluyor herkeste
11 Yorumla- +1 yıl
Psikolojik destek aliyo herkesten farklı olduğunu düşünüyorum
+1 yılBazen oluyor herkeste
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım öyledir diğer türlüsü beni çok üzüyor gerçekten
+1 yılFesat
00 Yorumla