Kalbi kötü olanın dili de kötü söylermiş. Neyse ki kalbim çiçek ✌️🌸İyi geceler o zamaaan.

Aslında hiçbir insanın kalbi kötü değildir insanlar işine gelmediği zaman karşısındaki insana fesat kalbi kötü düşünceli insan olarak adlandırıyor, peki bir bebek düşünün dünyaya geliyor kötü olarak mı gidiyor ya da fesat olarak mı dünyaya geliyor?
Hayır tabii ki hayat onu yaşadıklarından dolayı öyle yapıyor yani Bir insana kötü derken fesat derken şöyle böyle derken biraz da oturup kendimize bakmalıyız.
Bahtınız kalbiniz gibi olsun. Bence düşünen bir insan için en ağır beddua.
Düşmez kalkmaz bir Allahtır uyannn demek isterim ajsjssj
Yağmuru sevin ve göğe bakın. Size de iyi gelir. Bide tövbe edin bolca, tesbih çekip tefekkür edin. Bunu mükemmel kalpli biri olarak demiyorum çünkü bazen bende çirkin kalpli hissediyorum yani hepimizin yapması gerekiyor aslında bunları
Cevap
13Cevap
Kalbi kötülere buradan bir şey demek istemezdim. çünkü bazıları bir şey denmesini bile hak etmiyorlar.. bu yüzden de umursamam
Günaydın Üye hesabı aktif değil diyor ?
@Doludoludolu?
Herkese kalbindeki iyilik/kötülük ile orantılı bir hayat diliyorum…
Kim ne yaparsa kendine... başkasına göre de belki biz kötüyüz...🎈
Kendinden ne zaman vazgeçtin?

When did all of you forsake yourselves?
Kötülüklerinde boğulsunlar ki kalp kötülüğü kaldırmaz boğulur boğar insanı hepsi gününe mahkum.
bir şey demem. Ne diyebilirim ki.. sonuçta o değişmeyecek. Söylemeye gerek yok O yüzden
söyleyeceklerimiz kalbini temizleyecekse eğer :)
Herkes kendisine yakıştığı şekilde bir yaşam yaşar..
Kuzenleriniz cehennemde sizi bekliyor.
Kalpleri yerinden sökülsün
Kalp sağlığınıza dikkat edin, sağlık önemli
Kalbiniz gibi geçsin ömrünüz
Kapınız kilitlene derim.
Mutsuz ve huzursuz olmayı kendiniz seçtiniz
sira sizede gelecekk.. bakacazz
Kendi cehennemleri yeter onlara
Ne diyeyim Allah akıl izan versin derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?