• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkekler mi daha kötüdür kadınlar mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

bilişsel, fizyolojik, psikolojik, Karakter içgüdüler, doğa, kim daha kötüdür mecburi olarak? Ve aldatmaya meyillidir?

Erkekler mi daha kötüdür kadınlar mı?
Aldatma Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AliBeyciğim
    AliBeyciğim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Şunu bilir şunu söylerim insan oğlunun yaratılışından beridir kadınlar sürekli kendine bakabilen maddi açıdan güçlü nüfuslu erkekleri seçerler hatta bir varliklı bir erkek a101 den kasiyer biriyle evlenebilir kasiyerleri aşağılamıyorum gelir için örnek gösterdim ama varlıklı bir kadın kesinlikle fakir bir erkeğin suratına bakmaz umarım sorunu cevaplamışımdır

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkekler kadınlara kötülüğün görünmeyen diğer yüzü olarak bakıyor. Ama bence direk görünen kötülük ortadayken diğer türlü kötülüğü bize yıkmak da gerçek kötü olanı gizlemek için yapılmış bi şey gibi. Yani asıl kötülük erkeklerde diye düşünüyorum testesteron olsun hormonlar felan, böyle olunca bizi de kötü sanıyorsunuz.

Yorumla
    • AliBeyciğim
      AliBeyciğim
      +1 yıl

Testesteron hormonu niye kötü olsun ki tamam testesteron insanı saldırganlaştırır güç verir ama işin özünde iyidir koruma içgüdüsüde verir

Yorumla
    • AliBeyciğim
      AliBeyciğim
      +1 yıl

Gel kız işi tatlıya bağlayalım cinsiyet meselesi değil kişilik meselesi diyelim hem ayranımız dökülmesin hem huzurumuz kaçmasın 😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Koruma içgüdüsü tek iyi tarafı zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Diyelim de ikna olmadım 😂

Yorumla
    • AliBeyciğim
      AliBeyciğim
      +1 yıl

Aaaaa

Yorumla
    • AliBeyciğim
      AliBeyciğim
      +1 yıl

Ya şimdi herkes hayatında kötü şeyler yaşıyor bende kızlar tarafından kötü durumlara maruz bırakıldım ama hiç küsmedim

Yorumla
    • AliBeyciğim
      AliBeyciğim
      +1 yıl

Aslında bakarsan erkek ve kadın altını çizeyim doğru erkek ve kadın yapboz gibi olduğuna inanıyorum birbirlerini tamamladıklarına

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

6

Cevap

• MuratBeyGelmis
    MuratBeyGelmis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 89%
    +1 yıl

Soru karakteristik oldugu icin cinsiyet olarak mantikli cevap vermek dogru degil

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır belki karakteristik değildir bilinenin aksine.

Yorumla
  • AvwMuREXYF6fUZYwG2gu
    AvwMuREXYF6fUZYwG2gu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 62
    +1 yıl

Kadınlar. Manipülatif canlılar ama öyle olmasalardı zayıf yapıları sebebiyle hayatta kalamazlardı.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Manipüle felan hikaye bence korkulacak şeyler değil onlar. Asıl kötülük direkt etkileyen kötülük olmasın? Güç uygulamak gibi, ya da aldatmaktan da bahsettim fizyolojiniz her kadından etkileniyor bizim öyle değil sizinki kader tepki vermiyor ne biliyim benim gördüğüm direkt aldatmalar ortada zaten. Erkeklere bunlar normal geldiği için bunu üzerine alınmıyorlar bile, kalkar normal diyorlar. Ben direkt kötülükleri görüyorum bunlar erkeklerde direkt görünüyor kötülükler. Ama erkeklere sorunca kadınlar manipülatif vs vs soyut şeylerden bahsediyorlar insan olmak önemli felan diyorlar. Tamam bu iki cinsiyet için de geçerli. Ayırıcı bir şey değil ki bunlar. Ama bence asıl ayırıcı özellikler bizi iyi veya kötü yapar. Ortak özellikler de manipülatif olunabilmesi çıkarcı olunması gibi hem erkekte hem kadınds bulunur bunlar;insan veya insan olmayan diye ayırır bizi. Ama fizyoloji öyle mi? Direkt aldatmalar fizyolojinizde görülüyor bence. Duygusal konularda kadınlar aldatır diyerek felan haklısınız ama o ortak bir mesele o yüzden ayırıcı bir şey olmadıgı için bizi kötü ilan ederken haksızsınız.

Yorumla
    • AvwMuREXYF6fUZYwG2gu
      AvwMuREXYF6fUZYwG2gu
      +1 yıl

Ben hiçbir kadını kötü ilan etmiyorum. Çoğu bilerek yapmıyor bunu zaten. Kanlarında var. Mesela manipüle ediyorsun ama manipüle ettiğinin farkında değilsin erkekleri. İstisnalar hariç hiçbir kadın "Bugün şu erkeği manipüle edeyim de eğleneyim." gibi bir şey söylemez zaten. Bunlar bilinçdışı, bilincimizle algılayamadığınız, atalarınızdan miras kalan şeyler. "Suçlu" hem sizsisiniz, hem de siz değilsiniz gibi bir şey yani. Bu arada, kadınlar da erkeklerden etkileniyor ama kadınların, erkeklerin aksine seçici olmaları gerekir çünkü babanın çocuk doğduktan sonra çocuğa ve anneye bakacağını garanti etmesi gerekir. Erkeğin böyle bir derdi yok. Cinsel organında bir sürü bebek var ve amacı bebek yapanlara ulaştırmak bunları.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok manipüle iki cins için de geçerli hatta tam tersi siz hormonlarınız yüzünden cinsl düşünmeye kayıyorsunuz hatta çoğu erkek cnsllk için benliğini bile kaybediyor, kadınlara cnsllk normaldir diye seçme şansı bile bırakmıyorsunuz, yani size normal gelen şeyleri bize dayatmanız en belirgini cnsllk , bu manipülatiflik bence. Yoksa biz niye manipüle edelim. En çok cnsllk isteyen sizsiniz normal normal diye diye kadınlar da normal sanıyor her şeyi sonra. Siz öyle bi organla büyüdüğünüz için size normal geliyor. Ne konuda manipüle ediyoruz biz , ben cidden erkeklerin dediklerine inanamıyorum sanki her an hormon etkisinde gibisiniz bu asıl manipüle olmasın? Mesela yardıma muhtaç çıplak bi kız görsen organın senden önce konuşur, hepimiz insanız tamam ama sizin insan olmanızın önünde bi faktör var bence o da organınınz yani hem kendinizi manipüle ediyosunuz hem bizi bence bizim insan olmamızın önünde bir engel var mı? Bence yok. Bu yüzden de siz uyduruyonuz bi şeyler ama benim dediğim mantıklı bence. belki de aşk ne bilmiyosunuz instagramı bi açsam baksam erkekler kadınlar aşktan anlamaz beyinlerinde kodlu değil felan diye geziyorlar delirmişler, halbuki bence asıl onlar bilmiyor aşkı, karşılık alamadılar diye bu hallere düşüyorlar, ama belki de onlar aşk ile cinselliği en çok karıştıran cins olabilir bize ayıramıyorsunuz diyorlar ama kendileri belki de organı herkese kalkıyor ya en saf kime kalktı, işte bu farklı bu aşk demek ki diyorlar belki? Yani aşkı bile organıınızn kalkışına göre algılıyor olabilirsiniz. Bu yüzden erkek lafları gerçek gibi gelmiyor bana

Yorumla
    • AvwMuREXYF6fUZYwG2gu
      AvwMuREXYF6fUZYwG2gu
      +1 yıl

Aşk diye bir şey yok. İnsanlar cinsellik isterler sadece, aşk bunun bahanesidir. Erkekler gerçekten sever (amaç cinselliktir ama o bunu fark etmez) ama hiçbir kadın bir erkek gibi sevemez. Kapasitesi yoktur kadının. Kadının amacı kendisinin ve çocuğunun güvenliğidir. Erkeğin amacı ise sevdiğini korumak ve sağlamaktır. Ayrıca cinselliği kötü bir şey olarak göstermişsin. Bu da bir kadın manipülasyonudur. Kadınlar kendilerini mağdur göstermeyi, mağduru oynamayı çok severler, bu sayede kendilerine kurtarıcı bir erkek bulabilirler. Ve gerçeği söyleyeyim sana, cinselliği seçen kadındır. Tecavüzler dışında bütün birliktelikler kadının seçimiyle olur. Kadın cinselliği, erkek ise ilişkiyi seçer. Ama ben bütün bu gerçeklere rağmen yüzümü dönmedim kadınlara, hala çok seviyorum onları. Böyle evrfimleştiler çünkü, ellerinde değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cnsllk içinden bile iylik çıkarıyoruz biz aşk sandık cinselliği sizin cidden ayırdıgınızı anlayamıyorduk biz gibi hissediyorsunuzi ikili sırasında sanıyorduk çünkü hisleri bilemeyiz, bizden iyi ayıran yok aşkla cinselliği bence siz ayırıyonuz tamam cnsllk sırasında hissetmeyerek ayırmış oluyosunuz zaten.. Biz de bunu anlayıp ders çıkarınca duygusal bi ders almış oluyoruz. Ayırıp hissetmediğinizi öğrendiğimizde bizden iyi ayıran olmuyo artık cnsllkle aşkı çünkü hissettiğinizi sandıgımız şeyi aslında hissetmiyor aşk ve cnsllk apayrı şeyler olduğunun dersini alıyoruz, bu ders bizi cnsllkten nefret ettiriyor. Yani sizden iyi ayırıyoruz açıkçaaası cnsllk ve aşkı. Ama siz tüm bunların yanında doğuştan ayırıyor olsanız da aşk ve cinselliği, her an kalkan bir organınızın olması asıl manipüledir diye düşünüyorum. Biz anlamadıgımız için öyle manipülatif görünüyor olabilrz ama anlayınca asıl sizden kaynaklı olduğu bir ibare buldum ben. O da organını kontrol edemeyen bir cinsiyet görmem. Yardıma muhtaç bir kız görseniz organınz sizden önce konuşuyor biliyorum edebiyat gibi geliyor kulağa ama cidden bunlar sizin laflarınıza inanmama engel oluyor. Doğuştan ayırdıgınız o iki kavramı szin yüzünzden ayırmak zorunda kalıyoruz sizi anlamak zorunda kalıyoruz ama hala anlayamıyoruz çünkü onu anlasak bile hormon ve duygularınız karışıyor mu konusu bir muamma olarak kalıyor. Bunları yazarken bile ben malum işi yaparak yazmadığını nerden bilicem? Örnek olarak bu işte, anlama ve anlatma kabiliyetin düşerdi bu durumda. Bu da manipülenin kendisidir diye düşünüyorum

Yorumla
    • AvwMuREXYF6fUZYwG2gu
      AvwMuREXYF6fUZYwG2gu
      +1 yıl

Biz erkeklere geçmişinden dolayı bir nefretin var sanırım ama bunun sorumlusu da sensin çünkü cinselliği sen kendi isteğinle verdin, sonra da pişman oldun. Bak, kadın ve erkek hiçbir zaman eşit değildir. Kadın belli alanlarda iyidir, erkek belli alanlarda. Birbirini tamamlar bu cinsiyetler. Öyle olmasaydı zaten bugüne kadar gelemezdik. Bu sosyal medyalar işi bozdu ve kadınların aklını çok bulandırdı. Ben üzülüyorum onlar adına. Neyse, iyi geceler diliyorum sana. İç huzurunu bulman dileğiyle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşk diye bir şey yoksa aşktan anlamıyorsunuz sevgiden anlamıyorsunuz demek de manipüle değil mi? En çok siz seviyorsunuz ama aşk yok öyle mi. Sen koruma içgüdüsü sevginin tek göstergesidir gibi bir şey diyorsun yani, cinsellk kötü bişi değil de en büyük manipüle konularından birisi bence. Ben de sen gibi kabul edemiyorum erkekleri.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam ben yanlış seçim yapmış olsam bile temelde bu düşüncelerim oluştu bile bunları bi yere koymam gerekiyor. Bende bu fikirlerin Hiç oluşmaması daha iyidir size göre belki de ama bu da bir süreç. Bunlar olurken kurtarıcı erkek mi arıyorum? Gerçekten huzursuz eden bir fikir var bunu gidermek istiyorum. Gerkirse cnsllk kötü bile diyebilirim çünkü gerçekler lazım bana. Bunları en iyi kim açıklarsa onunla olurum
      Bu kurtarıldım anlamına mı geliyor sana göre? Hiç erkekleri sorgulamadan doğru seçim yapıp bunlar aklıma gelmeseydi çok mu iyi olcaktı ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eşit değildir tamam ama biri kötü olmalı illaki fiziksel olsa bile illaki birisinin daha kötü olduğu bi durum vardır. Ben de nasıkl kadınlar erkekleri kabul etmiş dünyada onu anlamıyorum sanki erkekler kadınları kandırmış da üreme o yüzden devam ediyor gibi geliyor. resmen cinsiyetlerin olmadıgı bi dünyaya gitmek ıstıyorm artık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadınlar her bakımdan kötü Allah o yüzden kadınları güçsüz yaratmış yoksa ortalığı ateşe verirlerdi.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Böyle şeyler mi düşünüyorsunuz cidden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle zaten, kadınlar kadar fesat canlı mı var yeryüzünde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence siz testesterondan dolayı suçu bizde görüyonuz hormonlar bakışınızı bile etkilemiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hiçte öyle değil, kadınlar yalancı kaç kere gözümle şahit oldum kız kendini taciz ettiriyor isteyerek sonra beni taciz etti diye adama suç atıyordu.
      Daha dün kızın teki şu adam bana numarasını verdi diye bana hava attı, 10 dakika sonra şu adam beni taciz ediyor ben or* değilim diye ağladı.

Yorumla
  • Psikoavukatt
    Psikoavukatt Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Cinsiyete göre ayrılmaz bence

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belki ilerde bilim bulur böyle bir şey? O zaman da karakter meselesi mi dicez

Yorumla
    • Psikoavukatt
      Psikoavukatt
      +1 yıl

Ben karekter meselesi olduğunu düşünüyorum

Yorumla
  • Mertcan3499
    Mertcan3499 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

İkiside iyi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biri kötüdür ya

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadınlar daha şeytanca düşünüyor :)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle mi

Yorumla
  • yalnızmüzisyenn
    yalnızmüzisyenn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Erkekle

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nedn

Yorumla
    • yalnızmüzisyenn
      yalnızmüzisyenn
      +1 yıl

Çünkü daha özgürdur daha rahat hareket eder biyolojik gücü olduğu için hakim olması daha kolaydır

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler mi daha kötüdür kadınlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar mı yoksa erkekler mi kadına daha kötü davranıyor? 8 cevap verildi
Hangi burcun erkekleri/kadınları daha kötü? 5 cevap verildi
Kadınlar mı daha çok ezilir erkekler mi? 5 cevap verildi
Kadınlar mı daha cimridir yoksa erkekler mi? 43 cevap verildi
Kadın doğası mı daha kötüdür erkek doğası mı? 7 cevap verildi
Kadınlar mı daha cimri yoksa erkekler mi? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Burdan hiç birisine alışıp ve alıştığınız kişi sohbeti bırakıp sizinle konuşmayınca üzüldüğünüz oldu mu?
  • Kadınları mutlu etmek gerçekten zor mu?
  • Bu manzaraya bir şarkı bıraksan hangisi olurdu?
  • Hiç şırdan yediniz mi, tadını nasıl buldunuz?
  • En son ne zaman çikolata yediniz, en sevdiğiniz çikolata hangisi?
  • Boşanmak kötü bişey mi?
  • Kısa bakır saç güzel mi?
  • Kimlerin ekran resminde evcil hayvan var?
  • Accent Era Nasıl araba sizce?
  • Geniş kalçalar itici midir, çekici mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨