Sebebini de söylerseniz çok güzel olur 🌿

Ben kalabalıktan kaçıyorum. Biri boğazıma yapışmış gibi ruhum sıkılıyor kalabalık yerlerde
Sebebini de söylerseniz çok güzel olur 🌿

Ben kalabalıktan kaçıyorum. Biri boğazıma yapışmış gibi ruhum sıkılıyor kalabalık yerlerde
Ben kimseden kaçmıyorum.. her zaman her şeyle yüzleşirim sonuna kadar.. sadece gereksiz gördüğüm ya da bana zararı olduğunu fark ettiğim bir şey olursa onu da hayatımdan sonsuza kadar silerim
Ben kaçıyorum bu sene kuzenden kaçtım 2021de arkadaşından 2013 yine arkadaşından 2011de arkadaşımın benzerinden sonra eskiden yine kuzenden kaçtım ama o akıllanmadı bakalım akıllanır mı? 2013de arkadaşımdan eşinden
Kendimle bir sorunum yok, hatta oldukça iyi anlaşıyorum.. İnsanlardan kaçmak değil ama uzak durmayı tercih ediyorum..
Mersi..
ricalar
Hem kendimden kaçıyorum hem de insanlardan
Cevap
9Cevap
İnsanlardan kaçmıyorum ama uzak duruyorum...
İnsanlardan kaçıyorum. Kendimle bir sorunum yok. Kendimle hiç olmadığım mutluyum hâttâ. Tabii etrafımdaki insanlar olmadığı sürece bu böyle. Hayatımdaki insanların varlığı yükten başka bir şey değil omuzlarımda.
Tüm gün bu soruyu düşündüm yaaaaa 😂😂 Ben inanmak istemediklerimden kaçıyorum. Bulmak istediklerimden . Arayıpta bulamadiklarimdannn bulupta konduramadıklarımdannnn. Sence ben neyden kaçıyorum? Udndjdjdj
Allah'ım Allah'ımm en bi sevdiğim görüşlerdeen 🤌 Düşündüğünü dedin ben orada bi düştüm 🥹 Bence kendi gerçeklerinden kaçıyorsun aslında içinden bi ses bu doğru kabul etmek istemesen de diyor ama yoo duymaıdm ki diyip kaçıyorsun ama seni en iyi sen anlarsıın
İnsanlardan. Boğuluyorum fazla ve gereksiz insanlardan. 2 3 tane sağlam dostum olsun gerisi yalan bana. Ruhum sıkılıyor
Kimseden kaçtığım yok kendi halimde bir hanımefendiyim.
Ben senden kaçıyorum… yolcu olmaktan değil yolda kalmaktan… sevdalanmaktan değil sevdacı olmaktan… ben benden değil senden kaçıyorum… senin benden kaçışından kaçıyorum …
Ben ne alaka?
🙄 sen derken?
Yazdığınız görüşü bir daha okur musunuz? Ya da sen derken başkasından bahsettiniz ama ben mi üstüme mi alındım? Ya da şarkı sözü falan mı?
İnsanlardan kaçarım genelde, az insan çok huzur
Kendimden sadece
İçimdeki şeytandan kaçıyorum
Kaçmıyorum artık alıştım
Kendimden kaçabilsem. keske
Ben kimseden kaçmıyorum
İnşanlaydan çünki çuğu kütü
İnsanlardan, kendimle sorunlarım yok.
insan mı vardı ne hani
Dışarıdan herkes insan..
insan demekle insan olmuyorlar. insanlığı doğru bildiklerinde ağırlıklı insan olduğunu anlarsın. misal, fransa ingiltere hergün binlercesiyle filistin yürüyüşü yaparken bizdeki kadın hakları savunucuları en azından filistinli kadınlara karşı uygulanan şiddete karşı sesini çıkarabilirdi, çıkardı mı?
insanlık adamına göre olmaz, insanlıktan anlarsan olur.
Aklıma ölen insanlardan bahseden sanatçıdan sonra çıkıp evindeki köpeğe, ödülünü hediye eden ünlü geldi.. Kime ne anlatıyoruz Allah aşkına?
İkiside benden kaçıyor..
Demek ki kendine gelmen gerekiyor daha doğrusu kendini bulman. Her kaçışın bir sonu var çünkü
Her ikisinden de
Yalancı insanlardan kaçıyorum ben
kendimden
Kendimden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?