Kişilik & Karakter İçinizden geçenleri olduğu gibi söyleyebiliyor musunuz? La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İçinizden geçenleri olduğu gibi söyleyebiliyor musunuz? Yoksa her zaman her şey iyi ya da kötü söylenmez mi? :d İçinizden geçenleri olduğu gibi söyleyebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Lokiningecesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. İçimden gelenleri olduğu gibi söyleyebilen biri olmak için her şeyi yapardım. Bazı korkularım, çekinceleri beni içine kapatıyor. İçi dışı farklı bir insan yapıyor. Özgürce ifade edemiyorum kendimi. Bunun farkında olmak acı veriyor insana. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Her zaman doğru düşündüğümü söylerim asla çekinmem 2 1 Yorumla Mario45 +1 yıl Düşüncelerimin doğru olduğunu iddia etmem orası yanlış olmuş :D , bence doğru olan bir şeyi çekinmeden söylerim olacak. Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. Olduğu gibi.Noktası ve virgülene kadar. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet her zaman söyleyebiliyorum tabi ki de 1 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Her dogru her yerde soylenmez. Sozumuzu tartmayi bilmek zorundayiz. 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Maalesef bazen bu huyumu sevmiyorum Durduruyorum 1 0 Yorumla
MarqueDuGénie Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Evet o yüzden insanları daha kolay ve çabuk tanıyorum. 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her doğru her yerde söylenmiyor maalesef hayır 1 0 Yorumla
eross13 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Yalan söyleyince değerin olur dürüst olunca değil 1 0 Yorumla