Kişilik & Karakter Eğlendiren komik eğlenceli kızları sever misiniz? Yoksa ağır başlı kızları mı seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Siz hangi tarz seversiniz Komik Ağır başlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eğlendiren komik eğlenceli kızları sever misiniz? Yoksa ağır başlı kızları mı seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. ben aşık olduğum kadını severim olgun ve eğlenceli 0 0 Yorumla
soslucerez Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Nerde ne yapacağını bilen Hatun herzaman 3-0 öndedir bana göre. 0 0 Yorumla
greeneye34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 854 cevap paylaştı. yerine göre davranmasını bilen. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. bu değişiyor sürekli ama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben aşık olduğum kadını severim olgun ve eğlenceli
Nerde ne yapacağını bilen Hatun herzaman 3-0 öndedir bana göre.
yerine göre davranmasını bilen.
Kız dediğin ağır başlı olacak
bu değişiyor sürekli ama
Ağır başlı olanları
Komiklkk
Hiçbiri