Hayatta neleri çok düşünmek sizi bıktırdı, neleri eskisi kadar umursamıyorsunuz?

Hayatta neleri çok düşünmek sizi bıktırdı, neleri eskisi kadar umursamıyorsunuz?
Herşeyi çok düşündüğümüz ve umursadığımız için devreleri biraz yaktık... o yüzden eskisi kadar hiçbirşeyi umursamıyorum insanlara ve dünyaya böyle gerekiyormuş...
Ekonomiyi cahilleri umursamaz hale gelmeye başladım çünkü onları düşün nereye kadar bir yarari yok Türkiye de ekonomi berbat halde her şey ateş pahası 2020 öncesi örnek Renault 19 23 25 Bin TL alırken şimdi 250 270 bin TL akıllı telefonlar 2019 da 6 bin TL amiral S10 alırken şimdi o fiyata giriş seviyesi Samsung alınıyor A04S gelelim cahillere en ufak basit mevzuyu konuşarak güzellikle çözmek gerekirken hemen kavga he birde adalet tabi Türkiye de sözde lafda adalet gerçekten yok o kadar suçluların serbest bırakılması çok sinir ediyor
Umursamamak değil de kabulleniş diyelim. Düşünmek hiçbir zaman biktirmaz, çaresizlik beni üzen. Düşüne düşüne çaresizliği öğrettiler bize. Önerdikleri çareler bizi daha da çaresiz bitik hale getirdi.
Hayatta tek bir umudum kaldı. Engellilerin, mazlumların, çocukların ve gözü yaşlı ihtiyarların duaları. Onların duaları hayatta her mucizeyi var etmeye yeter.
https://www.youtube.com/embed/8poLYsRpBs0👍👏
Insanları
Dertlerimi
Ülke ve dünya gündemini
Cevap
7Cevap
Bir çok şeyi umursamaz haldeyim. Sevdiğim değer verdiğim insanlarla alakalı olayları umursarım.. Toplumsal konulara da duyarsız kalamıyorum mesela..
Ben de hayatı umursamıyorum pek yani olumsuz şeyleri.. sadece önem verdiğim değer verdiğim şeyleri umursarım
Üzgünlüğü ve mutsuzluğu boş olan her şeyi umursamaz hale geldim, namaza başlamam beni çok iyi etkiledi 😊
Her konuda biraz umursamaz olmayı başarabildim sanırım 😅😅
Beni yoran, kendimi iyi hissetmediğim hiç bir şeyi umursamıyorum artık. Eskisi kadar tahammülüm kalmadı olaylara.
Birçok şey diyebilirim , mesela en önemlisi tahammülüm olmadığı hiçbişeye boyun eğmiyorum aşk bile olsa...
umursayacak ne bıraktılar içimizde :D
Kendim, ailem ve işim dışında hiçbir şeyi umursamıyorum.
Umursadıklarımı hatırlayamadım düşün o derece
İnsanları artık umursamamaya başlıyorum
Birçok şeyi, tüm gereksiz şeyleri...
İnsanları..
Hiç bir şeyi umursamıyorum
Bir çok şeyi
Bazen her şeyi.
Boş yapan insanları
İnsanları..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?