Gerçekten kıyamıyor mu? Bana yaptıkları?

Yaşadığım şeyler yüzünde bu seneye kadar kendimi çok saldım. Sporu uzun süre bıraktım, uyku düzenimi bozdum, saçlarımı 1'e vurdum, mahfoldum. Kalbimi aşka kapattım, hislerim kapandı, kendime kıymak bile istedim hemde defalarca.

Neyse, geçen hafta Perşembe akşamı biriyle tanıştım buradan. Resmen yıllardır beklediğim kız oymuş gibi. Dış görünüşünden bahsetmiyorum. Bahsettiği kişilikten, saflıktan, duygulardan, hayallerden, hayat felsefesine kadar.

Bir insan gözüyle görmediği birini sevebilir mi? O başardı. Ama sonra? Ağır şeyler oldu. Fotoğrafımı attığımdan beri değişti. Kaba davrandı.

Pazar günü buluşacaktık. Ona Pazar sabahı sürekli mesaj attım. Pazar akşamı beni suçladı. Engellemişsin dedi. Mesaj yazmamışsın dedi. KızlarSoruyor'un Sistem'ini bile suçladık sanırım.

Konuya gelirsek;

Bana sürekli yalancısın dedi. Bu mesajlaşma bizim özelimiz dedi ve hesabı birine daha verdi. Engelden önce bana aşırı çirkin olduğumu söyledi. Senin fotonu gördüğüm an engellemeliydim dedi. Beni engelledi. Bende engelledim. Sonra engeli açmış farkettim. Bende dayanamadım engeli geri açtım. Sonra da aşağıdaki mesajlar:

Şimdi soruyorum size. Fotoğrafımı görene kadar "Hayatım boyunca senin gibi birini istedim. şu an bana nasıl biriyle evlenmek istiyorsun diye sorsalar direk seni gösteririm" gibi cümleler kuran biri, fotoğrafımı gördükten sonra "Toparlanamayacak kadar çirkinsin, çirkin bekliyordum da bu kadarını beklemiyordum." gibi cümleler kurar mı? Bu lafları söyleyen biri GERÇEKTEN KIYAMAZ MI?

Özgüvenim %100 kırıldı.

İyi forumlar.

Güncellemeler
+1 yıl
Aslında soru kısaca şuydu: Beğenmediğiniz bir yüzü görünce kalbini kırıp sonra da "Kıyamıyorum" der miydiniz?