Güncellemeler
+1 yıl
Kim yaparsa yapsın ben bana yapılan saygısızlığa karşı sessiz kalamıyorum.
Çok fazla saygısızlık terbiyesizlik yapanlar oluyor. Bazen kendimi tutamıyorum. Bir gün birisini çok fena döveceğim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendine hakim olmalisin kimseyi dövme basina bela alirsin sadece
Ben de bundan korkuyorum. Ben çok iri yapılıyım dövüşte biliyorum. 1.90 falan 95 kilo falanim kaslıyim hani. Koydumdu indiririm. Sinirlenirsem zaten yıkarım ben ortalığı hatta kim olursa olsun birisini öldürebilirim de
Neden o cocuklari dövmek istiyorsun anlamadim ne yapiyorlarda sana
Ben sporcuyum. Dövüşle de ilgileniyorum, işte senden bir şey olmaz seni döveriz ederiz. Dalga geçercesine saygısızca konuşuyorlar.
boş ver seni sinirlendirmeye calisiyorlar onlar resit degil senin basiini belaya sokmaya calisiyorlr szkdr et
Ugrasma he he de geç
İşte bazen gururuma dokunuyor. Geçen de 3 tane 12-13 yaşlarında çocuk geldi benim yaşımda kızlar da var. Abi biz seni yatırabiliriz üçümüz bir olsak döveriz. Hani dedim sizi bırak babaniz gelse yatıramaz dedim kızlar da durdu korktun mu falan diyor. İşte böyle insanlar var çevremde.
Seninle dalga geciyorlar
Muhattap olma ne g0tunun b0klariyla ugrasiyorsn
Muhatabin bile olmamali o cocuklar ya kendi yasatlarinla takil
Yok zaten ben tek takılan biriyim. Yolda yürürken denk geliyoruz. Ondan dolayı
Konusma kos koca adamsin cocuklarnan bile konusmamalisin isine gücüne bak derim yani
Haklısın. Milletin içinde t*p falan diyorlar gel de sinirlenme hani. Şimdi mesafe koymam lazım arama nasıl koycam?
Yüz verme konusma muhatabin bile olmamali öyle insanlar hele ki cocuklar yani biraz kendine ceki düzen ver
Tamam böyle yapayım. Yoksa elimden bir kaza çıkacak
Para cezası veya mahkeme olursa infaz alırsın. Çok fazla hasar vermemen kaydıyla.
Ben sinirlenirsem döverim döversem de herhangi birisini öldürebilirim
Saçmalama.
Ciddiyim bu konuda
Böyle birşeye gerek yok kardeşim.
Öyle hocam ben 1.90 boyunda 95 kilo geçmişim dövüşle boksla geçirmis biriyim 100 kiloluk adamlari tek yumrukta indirebilen biriyim. Yani bir çocuğa yumruk atsam ölebilir bundan korkuyorum her zaman sinirime hakim olamıyorum. Hatta sinir ilacı kullandım bu yüzden
Kendini düşünmen lazım. Tamam o insan da ölmemeli de sonucu senin için daha ağır olur ve özgürlük emin ol çok güzel bir şey bu tür şeylere bizzat şahit olmuş bir insan olarak ( cezaevinde askerdim) aga çok zor İnan bana.
Doğrudur ustam ben uyardım hani dedim bir dahakine bu şekilde olmaz diye. Sessiz sakin biriyim sinirlenince başka bir kişiliğe bürünüyorum annem bile tanıyamıyor beni işte.
Seni anlıyorum fakat kendimi o konuda törpüledim çok şükür her insanın sinirli bir hâli vardır benimde var. Çok şükür uzun yıllar oldu artık çok nadiren öyle şeyler yaşıyorum. İyi bir şey değil.
Kimseyi düşünmüyorsan kendini düşün.
Haklısın. İşte ben bu sinirim yüzünden askerlik bile yapamadım. Askerde ya asker döverdim ya komutan. Yani öyle
Birgün kardeşimin gözü dönmüştü ben biliyordum onun farklı bir transa geçtiğini aramız bozuktu onunla konuşmayı deniyorum yok anlatıyorum olmuyor çok değil bir kaç sene öncesi. Sonra geçtim oturdum falan baktım anneme şiddet vari bir şekilde davranıyor. Buna kalktım bi çarptım eline bıçağı aldı kolumdan bacağımdan bıçakladı beni :) tabi sonra iş işten geçti ama ne fayda olan oldu.
O yüzden sonradan pişman olacağın bir şey yapma güzel insan
Kocaman yetkisinsin. 17 dediğin reşit değil maalesef ceza alınıyor.
Benim cezai ehliyetim yok. Bipolar hastalığım var çünkü. Bu çocuklar sal*k sal*k konuşuyor sinirleniyorum işte. Bir gün dövcem birisini harbiden.
İşte o zaman işin içine aileler giriyor maalesef. Bosversene çocukları
Aileler girsin zaten onu istiyorum. Abileri babaları gelsin istiyorum. Dişime göre onlar bile olamaz. Ben profesyonel dövüşçüyüm 5-6 kişinin arasından rahat çıkarımm. Sakin biriyim normalde alttan alırım çocukları severim onlarla arkadaş olurum bunlar da bu yüzden yüz buluyor