Birini Dövsem Ne Kadar Ceza Alırım ya da Mahkemeye Versem?

Daha önce birini dövmüştüm 27 yaşlarında birini adam hastanelik olmuştu ve beni mahkemeye vermişti para cezası almıştım 4.500 ytl kadar ama o zaman bekardım 1.5 yıl oldu bunu yapalı sicilimede işledi ama silinecek bir kaç yıl sonra şimdi iş yerinde 35 yaşlarında bitane şahıs var bu adamı görünce kafasını kuma gömüp arkadan jop sokmak istiyom yalnız buna hep seni döverim bakışları atıyom anlıyordur heralde herneyse aynı işyerinde çalışıyoz güvenlik işi yapıyoz bir evli arkadaş var onun üstüne çok gidiyomuş kendi öyle söyledi bende takip ettim gerçekten öyle bana gelince böyle şeyler yapamıyor ama bugün telefonda s... git it şe... siz dedi bende bunu yediremiyom kendime yarın sabah iş yerine gelecek ev adresini ver dedim vermedi seni mahkemeye verecem dedim telefonu kapattı aradım 2-3 kere hiç açmadı ama bu adamı iyi bir dövmek istiyom ne yapmam lazım yalnız evliyim bekarken istediğimi yapabiliyodum bide çocuk bekliyoz eşimde mahkemeye ver dedi o da duydu küfürü bu adamı telefon konuşmalarından kayıt alıp mahkemeye verebiliyozmu versek ne kadar para alırız?
Güncellemeler
+1 yıl
bak arkadaşıma diyormuşki ben onu döverim mum gibi yaparım felan diyomuş bende bugün telefonda aradım sen bunların aynısınımı söyledin dedim evet dedi tamam adresini ver geliyom mum gibi et beni dedim vermedi noldu l*n dedim sonra küfür etmeye başladı telefonda olay burdan başladı
Birini Dövsem Ne Kadar Ceza Alırım ya da Mahkemeye Versem?