Hayatınızda öyle anlar olur ki öyle insanlar, size bunu dedirtirler... Peki hangi durumlarda bu noktaya gelirsiniz?

Hayatınızda öyle anlar olur ki öyle insanlar, size bunu dedirtirler... Peki hangi durumlarda bu noktaya gelirsiniz?

Kendime en çok kızdığım konulardan birisi bi sanene diyip geri plana çekemiyorum kendimi İnsanoğlu çiğ süt emmiştir. Başıma gelenlerden dolayıda insani değerlerimi kaybediyorum.
Kimseye öyle misyon yüklemedim, yüklemiyorum.
İnsanlara hak ettiğinden fazla değer verip sonrasında diz dövmek kendini kandırmaktır nazarımda.
Günaydın, teşekkür ederim.
Yok ya son zamanlarda insan sevgimi kaybetmeye başladım zaten. Arkadaşım az daha ısrar eder mantıklı konuşursa yeniden yeşerir belki bilmiyore
Cevap
12Cevap
Olmadı.. yani ben insanları zaten sevmem.. iyi insanları severim değer verdiklerimi severim ama hep iyi niyetten kaybediyoruz
Çok oluyordu ama son zaman azaldı eskisi kadar sevmiyorum.
Hayır, olmadı. Çünkü, her insanı sevdiğim söylenemez...
Olmadı.
Birkaç kötü insanla tanışmış olmam, tüm insanlığa küsmeme neden olacak bir şey değil.
iyi ki var ben insanım herşeyden önce lanet neden olsunki sevmek sevilmek güzeldir karşılıklı olunca
Karşımdaki indan değilse, sevgimde ona değildir. Bunu bilirim.😊
Çok oluyor ama onları da öyle kabul ediyorum, çok sabrımı zorlayan olursa en fazla onları gözümün önünden kaybediyorum, mal kaybı oluyor
Bi ara dilime dolanmıştı ama kurtuldum 🤦♀️
Çoooook oluyor
Valla oldu ama yapıcak bir şey yok
Maalesef oldu
Çok fazla oldu hemde.
hayvan sevmek daha güzeldir <3
Bazı zamanlar evet
Defalarca hemde
Yok öyle bir sevgi maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?