Bu testen toksik çıkmamak mümkün değil ki 😀😂
Çok haklı değil mi 😂🤣
Bu testen toksik çıkmamak mümkün değil ki 😀😂
Çok haklı değil mi 😂🤣
Hayır yok :D Toksik değilim kesinlikle.. yani ben zaten insanlara karşı iyi niyetliyim elimden geldiğince.. hatam olduğu zaman da bunu bilir kesinlikle affettiririm kendimi ya da en azından özür dilerim.. ama tabi ki de bana kötü davranan birine de iyi olmam ben
Evet, özür dilemem ve manipüle ederim.
Özür dilemekte zorlandığım için işleri oraya getirmem. Ilave insanların düşüncelerine yön vermek ilham olmak , doğru soruları sormak keyifli benim için. Bi nevi akıllarına yeni sekmeler açıyorum.😊
Not: Bu huylarimdan rahatsiz degilim.😊
"Mükemmeliyetçilik" kendim için de çevrem için de toksik olan bir özelliğim. Bu bende öyle ilerlemiş durumdaki insanların yüzüne bakamıyorum detaylara takılırsam diye. Her şey mükemmel olsun takıntısına küçük problemleri büyük olarak algılıyorum. Korkunç bir özellik.
Evet bazen oluyor aşk, dost ilişkilerimde ama çok sevdiklerimde sadece toksikleşiyorum
Teşekkürler karküresi
Rica ederim 😊
Cevap
18Cevap
Bir şey olmamış gibi devam ederim umursamam 😂
Bu toksiklik yalnızca bana yakışıyor gibi 😀
O yüzden yok sana eic 😂
Hiçte bile bana daha çok yakışıyor 😂
Eğer karşımdaki kişi beni sinir ederse bende onu mutsuz ederim dibe çekerim içinden geçerim... Ona karşı gıcıklaşırım. Son iki senedir böyleyim öncesinde yoktu.
Toksik değilim ya. Öyle darlamam kimseyi. Gitmek isteyene kapı hep açık. Genelde empati kurmaya çalışırım zaten.
Çok fevriyimdir, dilim de keskin (Buradaki cevaplarımı okursan daha ner görebilirsin ne demek istediğimi)
Kıskançlık, zedelediyse o güveni malzeme verdiyse bana geçmiş olsun 🤔 başka yok ya toksik moksik istersem her özelliğimi değiştirebilirim
Var. Kıskançım, ilgi beklerim, temas bağımlısıyım hohohoooo bin tane daha çıkar 😄
Ben toksikim toksik olmak kötü bişey de değilmiş demek 😂😂
İnsanları hemen hayatımdan çıkarta biliyorum umurumda olmuyor kimseye böyle güçlü bir bağım yok
evet var mesela olayları aşırı büyütmek, önyargılı olmak
Fazla mantik odaklı düşünmem
atrıntılara takılmak.. toksıt olmasada sınır bozucu olabılır 🤣
İnsanlarda çok çabuk sıkılıyorum.
Kendini bi b9k zanneden mallari sevmiyom ya bu heralde;)
Fazla mantıklı bi kadınım yav bu beni öldürüyor ha 🙄😅
Duygularıma hakim olmakta zorlanıyorum ben. Mesela hoşlandığım kişiye kendimi tutamayıp iltifatlar ettim ve şu an sevgiliyiz. Ama şimdi de bazen sinirlenince kendimi tutamıyorum onu kırıyorum.
Birini hemen hayatımdan çıkarabilirim
Hangi birinden başlıyayım
Öyle bi özelliğim yok
Herkesin toksik olduğu bir konu vardır
Benimle uğraşan insanlarla uğraşıyorum
evet sürekli çalışmak istiyorum
Hağ b*k güder arkdasın eviye
Var evet o yüzden herkes çekemez benii
Çok takıntılı olmam
Adam haklı dağılın 😁
Kolayca vazgeçememek.
Psikolojik hastalığım dışında yok gibi.
Biraz asabiyet ve sabırsızlık gibi şeyler.
Düşünmüyorum
Toksiğim bu teste göre😂😂😂😂
Ben muteşemimm tek kelimeylee😋
Yani yerine göre cimriliğim üst seviyede olur.
Bardağa boş tarafından bakmak
Genel olarak zehirliyim 😂
Var ama söylemem kimse beni sevmez
Yok aslında adam gibi adamım
ooooooo yok tabiki 😂😂😂
Asi huyum tutmaya görsün. 😃
Kıskançlık bir toksik özelliğim 😅
Hayır pek yok
Dobra olmam
Var.
Herşeyi fazla kafaya takmak
Evet