Kişilik & Karakter Toksik olduğunuzu düşünüyor musunuz? zeynloo Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Toksik özellikleriniz nelerdir? Bunun farkına varmak ve kendini düzeltmek bence çok büyük bir adım 🫶🏻 Toksik olduğunuzu düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır değilim tabi ki de.. ama toksik bulanlar vardır illa ki. herkes iyi bulmak zorunda değil 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır düşünmüyorum ama insanlar tarafından nasıl gözükürüm bilemem. 0 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eskiden evet ama artık tahammülüm yok. Yapab olursa hayatımdan çıkarıyorum 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir, ayrıca onların düşünceleri toksik ben gayet efendi biriyim. ✋ 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Zaman zaman herkes toksik olabilir bence. 0 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. Öyle özelliklerim yok çok sükür 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yok toksik biri değilim. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Emreedmrr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Toksik olduğumu kabul etmiyorum ama öyleymişim. d 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır değilim tabi ki de.. ama toksik bulanlar vardır illa ki. herkes iyi bulmak zorunda değil
Hayır düşünmüyorum ama insanlar tarafından nasıl gözükürüm bilemem.
Eskiden evet ama artık tahammülüm yok. Yapab olursa hayatımdan çıkarıyorum
Kişiye göre değişir, ayrıca onların düşünceleri toksik ben gayet efendi biriyim. ✋
Zaman zaman herkes toksik olabilir bence.
Toksik değilde biraz manyaklık var
Öyle özelliklerim yok çok sükür
Yok toksik biri değilim.
düşünmüyorum
Toksik olduğumu kabul etmiyorum ama öyleymişim. d
Yoo değilim