Bu yıl en fazla hissettiğin ya da maruz kaldığın duygu neydi? 💁🏼♀️

Bu yıl en fazla hissettiğin ya da maruz kaldığın duygu neydi? 💁🏼♀️
karamsarlık, gereğinden fazlasıyla ne yapıp ne yapmayacağımı çözmeye çalıştım. Kendimce kötü olan alışkanlıklarım yüzünden bayağı yoruldum. Kısacası negatif duygular ve benzeri 😅 ancak bana öğrettiği o tecrübe hislerinin sayesinde bazı şeyleri daha net anladım ve aslında olaylarda iyiyi görmenin çokta zor olmadığını anladım.😊😊
Sürekli bana bakan bi kız vardı gözünü benden ayırmazdı yanına gittim tanışmak için bana arkasını döndü sonra işin ilginç yanı aradan 2 ay geçmesine rağmen hala bakmaya devam ediyor 2 aydır yine bakıyor herkes onun psikolojik sıkıntısı vardır boş ver diyorlar bende bosverdim zaten ama değişik bi tip yani karmaşık duygu yaşadım onu geçtim acıdığım bi kız vardı arkadaşlık kurayım dedim beni kullanmaya çalıştı tabi tuzağa düşmedim çok şükür
Bu yıl en çok hüzün ve acı duygusunu yaşadım sanırım.. yani hayatta istemediğim şeyler devam etti.. ve düzelmedi biraz da uyku sorunu yaşadım.. bu yüzden de benim açımdan güzel bir yıl olduğunu söyleyemem.. ama sabrediyorum her şeyden önce :)
Teşekkür ederim ☕
✨💫🍫
Her yıld olduğu gibi üzgün geçti ama 16 Aralık da her şey değişti benim için namaz kılmak beni çok değiştirdi mutluluk ve huzur kattı 😊
Cevap
30Cevap
Mutsuzluk, üzüntü, hayal ve kalp kırıklığı, endişe..
Her duyguyu yaşadığım bir yıl oldu
Depremden dolayı korku ve üzüntüyü de baya yoğun yaşadım ama heyecan daha baskındı. Yılın ilk çeyreği hariç güzel şeyler yaşadım. Kendimle tam olarak barıştım, gereksiz tipleri hayatımdan çıkardım, güzel arkadaşlıklar edindim, hobilerimi geliştirdim. Gelecek yıl daha da güzel şeyler yaşayacağıma inanıyorum.
Ben çok hasta olan biriyim genelde oyüzden moralim bozuk oluyor sürekli hasta oluyorum onun dışında sorunum yok ama hastalıklar yeter bana
Bu yılın ilk yarısında umutsuzluğu, hayal kırıklığını, çaresizliği bol bol yaşadım. Sonrasında her şey bir anda tam tersine döndü. Şu an çok daha iyi hissediyorum. Bu sene bence 3-4 sene gibi geçti
Güven duygusunun zedelenmesi, hüzün, acı, mutluluk, huzur ve huzursuzluk
Yani kısacası her şeyi yaşadım karmakarışıktı
Hissizlik yasadim ben his kaybi yaşadım yani tıptaki adı bu shdhsj
Bu yıl benim için tam anlamıyla yalnızlık yılıydı. Bu duyguyu iliklerime kadar yaşadım
Sanırım en çok hüzün ve karmakarışık duygular yaşadım fakat kırılma ve üzülme daha ağır basıyor
Stresliydi bu sene her anlamda 😕 umarım 2024 daha ferah ve huzurlu olur
Bu sitede bir sürü hasta ruhlu insanları dinledik çok şükür. iki yüzlüsümü dersiniz yalancısımı
2023 ne kadar kötü geçti hâlâ da kötü berbat geçiyor kötülüklerle dolu bir yıl oldu
Acı çektim her yıl hayatım boyunca 2024 umarım iyi birşeyler getirir
Sinirlilik kaygı endişe
O kadar çok şey oldu ki nerdeyse karmaşık.
Merak duygusu
Yorucu bir yıldı ve çok haksızlığa uğradım
Üzüntü. Yarım kalınmış hissi
Ah ulan ah
Acı, hüzün, yalnızlık
Karmakarışık içinde her şey vardı
Yalnızlık hissiyle baş başaydım hep
Bu kadar yalnızlık neden
hayal kırıklığı
Özlem ve hayal kırıklığı
Kurtulmama şaşırmam bence dualarım kabul oldu
Kavga, nefret, zafer, yenilgi, krışık
Beklenmedik olaylarla gelen bocalama hissi..
Bu yıl her şey iyi gitti şükürler olsun 😅
Paso ağladım uykularım mahvoldu
Güzel soru. Gurur ve önyargı
Hevesimin kursağımda kalması
Ağlamak suskunluk geliyor aklıma
Sanırım samimiyet 😃
Maaş beklentisi, öfke nöbeti.
Stres ve kalp kırıklığı
Karışık, tek bir şey yaşamadım.
Çok öfkelendim galiba
Kin ve Nefret dışında yaşamam
Mutsuzluk hayal kırıklığı yalnızlık ve stres