Çevrenizde bulunan, fitnelik ve katıcılık gibi kötü amaçları bulunan kişileri nasıl tespit edebilirsiniz, bu kişilerin ne gibi özellikleri vardır?

Çevrenizde bulunan, fitnelik ve katıcılık gibi kötü amaçları bulunan kişileri nasıl tespit edebilirsiniz, bu kişilerin ne gibi özellikleri vardır?
iyiymiş gibi görünürler.. alttan laf sokarlar kışkırtırlar biz sinirlenince de üste çıkarlar. soğuk kanlı olmak ve mesafeli olmak lazım bunlara karşı
Olumsuz bir tarafını söyleyince hemen senin olumsuzluklarından saldırışa geçiyorsa ya da sırf altta kalmamak için sana da eklemeler yapıyorsa art niyetli biridir. Oysa insan sevdiği kişinin yanlışlarını ona söylemeli ki yanlışını/hatasını fark edebilsin, bunda bile art niyet arayan kişiler net fesattir
Bunun dışında, hayır denilince çirkefleşen, iftira atabilen kişilerde art niyetli insanlardır.
Ve kendi çıkarları için yaşayan, yanaşan insanlar da öyle
Mükemmel görüş 👌😊
Bakış, konuşma, vakit geçirmede her türlü belli ederler. Rahat hissettirmezler baştan zaten, bende pek görüşmem. İğneliyici, yargılayıcı bazen saygısızca konuşabilmeyi kendine hak görürler. Hatta aşağılamaya kadar götürebilirler ben tabii ki ne saygısızlığa ne aşağılamalarına müsaade ediyorum. Dediğim gibi bu tarz kişilerin yanında pek bulunamam.
Onlari insan sınıfı na pek koymam, özellik gibi bir anlamlarıda yoktur benim için.
Cevap
5Cevap
Kıskanç olurlar. Sana ayrı bana ayrı konuşurlar.
Niyetleri kopasıca jxbdjd fesat, çekemeyen , kalbi kötü , gönül gözü olmayan insanlar diyorum.
Artniyetli daima olumsuz kötü yönün var mı oni arar yanlış bir şey yap ya yüzüne vurur veya başkalarına anlatır dedikodu yani kötü yönün yoksa iftira bile atabilir böyleleri den uzak olmak iyidir
Başkalarının mutsuzluğu onları üzüntuden sessizlestirmez, daha gür sesle konuşur ve mutlu olurlar.
Zaten belli ederler kendilerini hayatımızı zindana çevirenlerin ta kendileridir kendileri...
Ben yanımda öyle birilerini bulundurmam sohbet bile etmem
Sezgilerim çok kuvvetlidir hep belli ediyorlar tuzaklarına düşmüyorum
Gıybetçidir gıybetçiii
Valla öyledir 🥲
Bu insanlar çöp gibidir, gulumseyip geçmek lazım
Güzel giden hiçbirşeye sevinmezler.
Fesat olurlar
Yapmack sinsilik
mutsuz tiplerdir
Sinsidir bir kere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?