Kişilik & Karakter Hangi sorunun cevabını merak ediyorsunuz? dasEndeKaiser Takip Et Xper 2 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Birine sormak istediğiniz ama soramadiginiz ne var? Güncellemeler+1 yıl Kime sormak istediğinizi de eklesenize tek tek mi soracam 😂 Hangi sorunun cevabını merak ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kıyamet ne zaman kopacak biri söylerse ona göre hayatımıza şekil verelim 0 4 Yorumla dasEndeKaiser +1 yıl Kopmayacak Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Sibep Yorumla dasEndeKaiser +1 yıl Kopan yerleri ağrıyormus Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Gün gelicek kopcek Yorumla
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. Merak ettiğim bir şey yok 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Milli piyango bilet no'ları 0 1 Yorumla dasEndeKaiser +1 yıl 2 06 19 96 Yorumla
püskevit_aşkına Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Acaba bu gece ödevlerimi yetiştirecek miyim 0 4 Yorumla dasEndeKaiser +1 yıl Benim sana acil şovmem lazım Yorumla püskevit_aşkına +1 yıl Niye 🥺 Yorumla dasEndeKaiser +1 yıl Ohoo ee ama ben senin zaten ne olduğunu biliyorum sen niye ısrarla gözüme sokma peşindesin kdkksis Yorumla püskevit_aşkına +1 yıl Ne diyon dayı anlamıyorum Yorumla
pəmbədønluśakír Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl ne vakit geçecek bu öksürük 0 2 Yorumla pəmbədønluśakír +1 yıl meaglini de yap bu yukarıdaki yazının ✋ Yorumla pəmbədønluśakír +1 yıl frekanslar pek cızırtılı burada bir şey anlaşılmıyor dndndnd Yorumla
Berus34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Müneccim misin 0 1 Yorumla dasEndeKaiser +1 yıl Gözlemciyim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Beni seviyor musun 0 2 Yorumla dasEndeKaiser +1 yıl Kime sorduğun önemli. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kıyamet ne zaman kopacak biri söylerse ona göre hayatımıza şekil verelim
Kopmayacak
Sibep
Kopan yerleri ağrıyormus
Gün gelicek kopcek
Merak ettiğim bir şey yok
Milli piyango bilet no'ları
2 06 19 96
Acaba bu gece ödevlerimi yetiştirecek miyim
Benim sana acil şovmem lazım
Niye 🥺
Ohoo ee ama ben senin zaten ne olduğunu biliyorum sen niye ısrarla gözüme sokma peşindesin kdkksis
Ne diyon dayı anlamıyorum
ne vakit geçecek bu öksürük
meaglini de yap bu yukarıdaki yazının ✋
frekanslar pek cızırtılı burada bir şey anlaşılmıyor dndndnd
Soramadigim şeyi nasıl söyleyim. d
Anneme sormak isterdim
Müneccim misin
Gözlemciyim
merakli degliz
Beni seviyor musun
Kime sorduğun önemli. d
Doğru