Ben geldim gidiyorum hâlâ öğrenemedim... kime değer verim, kimi seveyim, kime inanayım..

Yola bana kalanlarla devam🖤
#inci🍂
Ben geldim gidiyorum hâlâ öğrenemedim... kime değer verim, kimi seveyim, kime inanayım..

Yola bana kalanlarla devam🖤
#inci🍂
Maalesef biliyorum.
Sanki diğer insanlarla aramdaki duygusal duvar şeffaflaşmış gibi her şeyi görüp, hissedebiliyorum. Bu da kime nasıl yaklaşmam gerektiğini söylüyor bana. Maalesef diye başladım çünkü bazen bu kadar net bir şeyleri bilmeyi istemezdim. Açıkçası biraz aptl olabilmek sanki daha mutlu ederdi gibi geliyor.
Bende biliyordum ya da bildiğimi saniyordum ya da kandırildim ya da bunların hepsi
Hıı ben kullanmıyorum yerime iç sagol🌸
Evet biliyorum tabi ki de.. her zaman yanımda olan.. bana güven veren bir kere bile yalan söylememiş olan hep zor günümde destek çıkar gerçekten arkadaş, dost olanlara güveniyorum her zaman. ama bugüne kadar kime değer verdiysek çoğunlukla kötülükle yanıt verdiler. vefasız olan insanlarla çok karşılaştım.. hep bu sefer olmaz yapmaz dediğim kişiler yapıyor
Bence insan bunu en başta bilemiyor zamana ihtiyaç oluyor genelde bu konu özelinde
En başta biliyordum ben vallahi bak.. mesafeliydim iyidi ama nasil oldu blmiyorum şu an bi yere serdi beni yarına kalmaz toplarım şükür
He bir saat önce bana ondan oldu... neyse bunad eyvallah
Yok Enes yok kimse kaybetmiyor lan... millet gül gibi yaşıyor olan sana bana olur sjsjsj
😂aa sen de şeylerden misin kısmet acan sevgili falan jsjsjsj
Binlerce kez aynı yerlerden kırılırız kırıldıkta kırılmamayı başara bilmek büyük başarı.
Cevap
19Cevap
Değer verene veriyoruz, vermeyene vermiyoruz. Bazen insanın değer görüp görmediğini anlaması için biraz zaman geçmeli tabii o süreçte boşa değer vermiş de oluyoruz ama fark edene kadar.
Kendimden daha çok ailem hariç hiç kimseye vermeyeceğimi biliyorum. Onun dışında aşık olunca hiçbir şey bilmiyorum 😅
Yılların birikmisligi ile artik küçük nüanslar yetiyor karsimdakinin değerini belirlememe.. pek yanilmaz oldum son zamanlarda.. ya da deger vermez oldum kim bilir..
Ben magaramda mutluydum orasi güzel
Herkese ederi kadar değer vermeye çalışıyorum. Değer verdiklerim de verdiğim değeri anlamayıp, görmezden gelirlerse siler geçerim.
Şu siler geçerim kısmına biran once benimsemek istiyorum duasi amin.
İnsan bunu zamanla öğreniyor. Öncelikle kendisine değer vermeli kişi. Başkasına vereceği değer bu yoldan geçiyor.
Bence, al ver dengesini iyi kuramıyoruz onu iyi kurarsam sorun olmayacak
Evet. bunu anlatmaya çalışıyorum ben dostlukta hesap yapmak istemiyorum ki.. içimden geldiği gibi davranmak istiyorum.. bu olmamaliydi karşılığı ama oluyormuş
O zaman bende kabahat yok.. suçlanamam
Bunu bilsem hayatımda ki bütün sorunlar çözülecek zaten..🍂
Çözülmüyor... nerde durmam gerektiğini bilmiyorum ama bir adım gerideyim.
Biliyoruz da, bazen ot ile b. ok karışıyor 🤔
Tövbe jsjsj
Eee yalan mı? Bazen değer verdiklerimiz sırtımızdan vurmuyor mu? Bize en büyük kazığı onlar atmıyorlar mı? 🤔
Black yeni ağlamam durdu... başlayayım ben
Başlamayayim
Dinle dinle : ))
🙄 ne guzel teselli ediyor benii
En iyi yaptığım şeydir 😂
Kime iyi dediysem değer verdiysem kötü oldum kötülük gördüm ya.
İmtihan diyorum artik baska bir sey dersem. yazik olur
Haklısın incii
Artık çok iyi biliyorum kardeşim, seni çok iyi anladım.
Bende biliyorum ogretenlerim sagolsun
Ya Semih geçmiş olsun... yeni hesap. acip yine geliyor muhatap olmadan engelle
İyi yüreklere değer ver… çünkü değer vermeyi insanlar karşılık beklenecek bir şey sanıyor…
Halbuki olay iyi insan olmak … iyi yüreği seversen pişman olmazsın… sonuçtan bağımsız … ama kötü yürekler değer verirsen her şartta mutsuzluk kaçınılmaz
Bilirim tabii bilmez miyim? Hakeden ile haketmeyeni ayırt etmem yarim saatimi alirz bugüne kadar da sasmadi. Hassas terazi gibiyim.
Davranışında hareketinde ve karakterinde sorun yoksa değer veririm
Bunu maalesef iliskiden sonra anliyorum ve bu da faydasiz oluyor
En değer verdiklerimle bile arama mesafe koydum.
Aşk hayatın buna dahil mi
@Kriminal_Kalp bunu neden soruyorsunuz yani neden ilginizi çekti
Merak ettim
@Kriminal_Kalp yeri geliyor insan kendisiyle bile arasına mesafe koyuyor. Benim öyle bir hayatım yok, olmayacak da inşaallah. Merakınızı giderdiysem iyi geceler.
Tersler gibi cevap….
@Kriminal_Kalp tersimdir zaten.
Maşallah (!)
O kadar darbeden sonra öğrendim
Değeri tam orta noktada başlatırım, ister alır yukarı çeker ister dibe iner..
Biliyorum ama bazen kabullenemiyorum.
Kabullenemiyorum bende vallahi... nasil olmalıydı bilmiyorum ama boyle olmamaliydi
Buda bizim ayıbımız olsun.. herkes yerinde mutlu olsun
Daima oyleydi. Deger vermeye layik olmadigini belli edenlerle mesaimiz daima kisitli olur. Zaruri haller disinda iletisim olmaz.
Aynen.. samimi ve düzgün karakteri varsa is bitmiştir. Yüzünü görmeme gerçek yik
Malesefki insan oğlu iki yüzlü aldatıyor
Yediğim darbe sağolsun öğretti bana.
Evet biliyorum.
Evet bu ayrımı yapabiliyorum.
Evet o ayrırımı çok güzel yaparım
tabıkı de , bu saçları değirmende ağartmadık
Artık öğrendim 😂
Evet biliyorum
Evet biliyorum
Evet onu çok fena yaparım
Değer verene değer veririm
Ahh yasta cok iyiymis