Değeri hak eden her türlü canlıya veririm. Bir insan, bir hayvan ya da bir çiçek. Yeter ki verdiğim değeri gerçekten hak etsin ve bunu istismar etmesin. Ona değer verdiğime beni pişman etmesin..
Verdiğim değeri layık olana veririm. Asıl acı olan ne biliyor musun onca verdiğin değeri bir gün elinin tersiyle itip sana sırtını dönerse işte varya insanın sırtına hançer sağlamak gibi olur. O yara belki geçer ama izi kalacaktır. İşte bu yüzden değeri vereceğin kişiyi tanımak, buna layık olduğunu bilmek gerek.
Yorumlarını okuyorum ama, eskiden eski emojiler varken beğeniyordum biliyorsun, ama yeni sistemde okuyorum sadece beğenmek zor. Yoksa umrumda değil kimse gibi bir durum yok.
İnsanlar ve tüm canlar tüm kâinat kıymetli benim için. Tüm yaratılmışları sadece Yaradan'ın hatrına beklentisiz sevmeyi seviyorum. Tam bir iletişim ve diyalog insanıyım. İnsanlara ve tüm canlara mutluluk ve iyilik yaymak benim hayatta bulunuş amacım kesinlikle..🍀🍀
Mesleği, maddiyatı, dini görüşü, cinsel kimliği ne olursa olsun nezih, kültürlü, hoşgörülü, ileri görüşlü, saygılı insanlara değer veririm. Tam tersi olan kişiler ise hayvan daha değersizdir gözümde.