Kişilik & Karakter Var mı derdi olan 😂? Professore Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anlat , belki psikologluk yaparım 😂 Güncellemeler+1 yıl yok mu 😂 Var mı derdi olan 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Derdim var 0 1 Yorumla Professore +1 yıl Kardeşim seninki çözülecek dert değil 😂
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ay psikologlar uzgunum ama ben kendim daha iyi psikologum kendime hsgsgzgsgxhs 0 6 Yorumla Professore +1 yıl 😂😂 psikolog değilim evladım Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl yanlış alarm yine de ben psikologum xnwushuwsuuw Yorumla Professore +1 yıl Ben aklını alırım ama senin 😂 Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl Su zamana kadar çok dediler ama aldıkları aklım değil babayı aldılar ama bilemedim ahagagawggagg😂😂 Yorumla Professore +1 yıl Babayı görecen o zaman 😂 Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl sanmammm jhshzyhs Yorumla
-Rengarrr- Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sınavlardan bıktım 0 1 Yorumla Professore +1 yıl 😂😂😂 vah yavrum Yorumla
alinasena Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl sorma abim nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 0 1 Yorumla Professore +1 yıl Ortasından gir 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Derdim var
Kardeşim seninki çözülecek dert değil 😂
Ay psikologlar uzgunum ama ben kendim daha iyi psikologum kendime hsgsgzgsgxhs
😂😂 psikolog değilim evladım
yanlış alarm yine de ben psikologum xnwushuwsuuw
Ben aklını alırım ama senin 😂
Su zamana kadar çok dediler ama aldıkları aklım değil babayı aldılar ama bilemedim ahagagawggagg😂😂
Babayı görecen o zaman 😂
sanmammm jhshzyhs
Sınavlardan bıktım
😂😂😂 vah yavrum
sorma abim nerden başlayacağımı bile bilmiyorum
Ortasından gir 😂