Güncellemeler
1 yıl
Sorum şu, arkadaşlar hesabımda özel. seyler yok. Dm ve profilimi kapatayım mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen hasta mısın acilen psikiyatriye git. Elinde ne foton ne videon var hala gizli hesap mı kullanayım diyor. Oldu sokağada çıkma paranoyaksın
Yoo özel resimlerim var onlarla tehdit edildim
Olsun hiç bişi olmaz özgüvenli dur senden önemli değil hiç bişi
Bak olay şu, benim altı senedir ara ara konuştuğum biri var ama asla sevgili değiliz. Bu çocuk cani isterse konuşurduk. En son konuştuğumuzda bana dedi ki sosyal medyadan grup açalım baska birini bulalım onunla da konuş müstehcen resimler at izleyim seni
Ben de tamam dedim
Sonra işte gene sohbeti kestik. Ama Ama bir gün bana sahte bir hesap yazdı. Senin konuştuğun erkek seninle olan geçmişini mesajlari herkese anlatıyor.
Anladımda hesabı gizlesen dm kapatsan nolcak umursamamak daha mantıklı onu diyorum ben
Başta onemsemedim ama sonra kafama takıldı. Yazdım kimsin diye. Tutturdu seni instadan arayım diye kabul etmedim tabii. Neyse, o konuştuğum çocuğun adını söyleyerek ondan mı bahsediyorsun dedim. Annesinin ve olen babasinin uzerine yemin ederek evet dedi. Çok afedersin ben bu çocuğa... yerimi atmıştım, p.. pomu atmıştım. Onları bildi. Goruntulu konuşuyorduk onu bildi.
Bir de ben üniversitedeyken genelde topuklu cizme giyerdim, onu da demis topuklu sever diye
Yorum için teşekkürler bu arada
Ve demis ki arkadaşına, ben o kızı e.. ve attım.. yok ben bi resmimde t.. anga giymisim belli oluyormuş.
Santajci sözde korumak için bana yazdi ama en sonunda benden resim istedi. Eğer atmazsam da arkadaşıma attığın resimleri takipçilerine yayarim dedi
Bişi olmaz sen dik dur senin burcun/yükselenin ne?
Yay
Neden ki
Merak ettim sadece sordum yay burcuna bişi olmaz rahat ol sen
Hadi bakalım inşallah
Zaten adli süreci başlattım
Bu ilk fotoyu attığın fake yazan değilde baştaki çocuk akrep veya koç burcu mu?
Aslan
Yay-Aslan iyi anlaşırda instagram ip adresi vermiyor oğlan suçu kabul etmezse ceza almaz gibi
Şantajın ekran görüntüleri var
He bi de o şantajcı benden telefon numaramı istedi ben de boş bulunup verdim
Tel no da var
İnstagramdan bir cacık olmazda telefon numarasını aldıysan kanıt sayılır
Savcılık isterse bulur
İnstagram bulamaz ip vermiyo karşı tarafın kabul etmesi gerek
Neyse telefon numarası var
Ordan açık verir
Umarım aslan burcu ile geri barışmazsın