Değer veren adamı aciz görüyorlarmış sanırım. Hiçbir kadın bu tarz erkeği benimseyemiyor.
Değer veren adamı sevmeme nedenleri nelerdir?
Değer veren adamı aciz görüyorlarmış sanırım. Hiçbir kadın bu tarz erkeği benimseyemiyor.
Değer veren adamı sevmeme nedenleri nelerdir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Değer veren değer görmüyor bu acı bır gerçek
Kızları dovsem daha çok baglanirlar mi?
Trolleme insan gibi yorum yaptık
Ama seviyormussunuz yani bilinçaltında sizi döven, manipüle eden erkek daha maskulen ve çekici geliyormuş. Kadını bağlayacaksa neden olmasın ki
Neden seveyimki ayı erkeklerden nefret ederim..
Sorunu ciddiye alıp cevapladigim icin esefleniyorum
Mantıklı beynin böyle söylüyor. Nefret etsen bile aşık olduğu zaman kadın beyni s. refsiz olanı arzuluyormus, hem cinsel hem aşk olarak
Bu tez çok yanlış. kimine göre dogrumudur ezilmekten asagilanmaktan zevk alan varsa buyursun alsin.
Bilmem
Ya çirkindir ya fakirdir
Çirkin değilim ama param yok çok fazla. Gerçi paraya gelen kadın da eskorttur orası ayrı
Aaa değer veren erkek mi varmışş
sizde o duygu olmadığı için maalesef anlamıyorsunuz 😀
@yildizligokler tüh
@yildizligokler muhtemelen aşık değil mantıklı tarafı devreye girmiş kızın 😂
Mantık daha iyi değil mi 😤
valla nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar kardeşim artık cidden zerre ilgilenmiyorum biyle daha mutluyum 😀👍👍👍
@yildizligokler bana niye salça oldun o zaman kardeş
Mantıklı düşünüyorsun çünkü aşık degilsin kardesim. Her kadın aşık olduğu zaman kaslı, şiddet egilimi olan özellikle parası olan adama her şeyini verir. Bekaretini bile verir.
Ben buraya peygamber olabilirim yazınca nasıl peygamber olmuyorsam kadın da isterse sabaha kadar nutuk atsın kalbiniz her zaman s. refsizleri sever. Bari efendi adamı yedeğe almayın gidin hangi p. c sizi dövüyorsa dovsun iyi adamların başını yakmayin bari 😂
Valla 26 yaşındayım hatta 27 olcak kanka biriyle muhattap bile olmadım aşık hiç olmam sen her kadını beyinsiz sanıyorsun galiba. Bu erkeklerin hepside kendini efendi iyi sanıyor aynen aynen kesin öylesinizdir
Muhattap olmamani bilemem. Ama mesela s. refsiz var ve efendi var muhtemelen içinden eli bıçak tutani sececektin kadın beyni tehlikeli olanı, ona acı verecek olanı severmiş bilimsel olarak da böyle
Yapma yaaa çocukken aşık olduğumuz kişilerde var mesela onların neyi tehlikeli eli bıçaklıymış bilimselmiş. Mazoşist tiplere soru sormuşlar onlarda zırvalamış mı? Ya yürü git ergen gibi beynin var resmen sen her kadını bağcılarda takılan tip mi sanıyorsun. Senin anan eli bıçaklı herifi seçti diyebizide genelleme bir zahmet.
artık burunları havada ben bıktım onlardan