Kişilik & Karakter Yaşayan ölü olmak mı ölü olarak yaşamak mı daha zor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soru iptal galiba yazamamışım Yaşayan ölü olmak mı ölü olarak yaşamak mı daha zor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Aynı şey zaten ikisi de.. şu an yaşayan ölüyüm ben 0 0 Yorumla
LaVieEstBelle34 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yaşarken ölmek yaşayan ölü ölsün gitsin yer kaplamasın dünyada 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yav ne alaka Yorumla LaVieEstBelle34 +1 yıl Yani yaşayan ölü hiç kimseye faydası olmaz zarar , ölse daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Ya önceden yaşıyoduysa Yorumla
Kübradiyorki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. İkisi de aynı şey yav 0 1 Yorumla Soran +1 yıl He ya galiba yazamamışım Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yaşayan ölü olmak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkisi de aynı a0 Türkçeyle soru sormuş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sende mantık yürüt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantık yürütülecek bir şey yok ki aynı cümlenin tersten yazılışı sen bir elma misin, elma mısın sen? Gibi gibi bilmem anlatabildim mi Yorumla Soran +1 yıl Tamam boş ver Yorumla
sadece_melek Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Beyin hücrelerimi öldürdün açıklamayla 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Jdldndllfkk Yorumla sadece_melek +1 yıl Zaten az var Yorumla Soran +1 yıl Sana açıklamasını yazcaktım yazamadım jfkdmdd süre dolsun siliyim soruyu Yorumla sadece_melek +1 yıl Valla türkçe sınavına koysak cümleyi yemediğin küfür kalmaz öyle bir açıklamaydı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bence türkçe soruları tam olarak böyle dkmdldm Yorumla sadece_melek +1 yıl Senin bir bağlantın olabilir mi sınav sorularıyla 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende şüphelendim kendimden fkfmlf Yorumla sadece_melek +1 yıl Bağlantın varsa kolay sor ya 😂 gerçi ben atlattım sınav dönemini ama olsun Yorumla Soran +1 yıl Hdkdkdkd ben değilim ama onlar yüzünden böyle olmuş olabilirim Yorumla sadece_melek +1 yıl Büyük ihtimalle öyle 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aynı şey zaten ikisi de.. şu an yaşayan ölüyüm ben
Yaşarken ölmek yaşayan ölü ölsün gitsin yer kaplamasın dünyada
Yav ne alaka
Yani yaşayan ölü hiç kimseye faydası olmaz zarar , ölse daha iyi
Ya önceden yaşıyoduysa
İkisi de aynı şey yav
He ya galiba yazamamışım
kısır döngü daha beter
Yaşayan ölü olmak
Ne diyon deyze
boş ver zaten ölüyüz
Yaşayan ölü olmak diye düşünüyorum
Yaşayan öyle olmak daha zor
İkisi de aynı a0 Türkçeyle soru sormuş
Sende mantık yürüt
Mantık yürütülecek bir şey yok ki aynı cümlenin tersten yazılışı sen bir elma misin, elma mısın sen? Gibi gibi bilmem anlatabildim mi
Tamam boş ver
Beyin hücrelerimi öldürdün açıklamayla
Jdldndllfkk
Zaten az var
Sana açıklamasını yazcaktım yazamadım jfkdmdd süre dolsun siliyim soruyu
Valla türkçe sınavına koysak cümleyi yemediğin küfür kalmaz öyle bir açıklamaydı 😂
Bence türkçe soruları tam olarak böyle dkmdldm
Senin bir bağlantın olabilir mi sınav sorularıyla 😂
Bende şüphelendim kendimden fkfmlf
Bağlantın varsa kolay sor ya 😂 gerçi ben atlattım sınav dönemini ama olsun
Hdkdkdkd ben değilim ama onlar yüzünden böyle olmuş olabilirim
Büyük ihtimalle öyle 😂
Ayni sey
Yaşamak