- Hangi yaş grubuna katlanamıyorsunuz? Bence 35 yaş üstü çok çekilmiyor ( hepsi olmasada çoğu )

Selam,
Z Kuşağı... Stajyerler var bizde 16 17 yaşlarında kiz cocuklari ellerinde telefon sevgili yapma mod on okey ama 3 kere 8 kaç desen cevap yok analog saati bilmiyorlar nasıl lise mezunu olup nasıl üniversite okuyup nasıl evlenip çor çocuk sahibi olacaklar nasıl ana baba olacaklar anlayamıyorum...
Benim zamanımda ilkokul 3 te 9 kere 8 i 5 saniyede cevap verdim diye hocam sen 3. Sinıftasin bilmek zorundasın diye kızmıştı...
17 yaşımdan beri çalışıyorum ya tamam onlarda çeksin demiyorum amakafalar havada ilkokul 3. Sınıf sorularını bilemiyorlar nasıl hayat bekler bunları çok zor...
Z kuşağı geliyor diyorlar ya evet geliyor kimi gençler gerçekten SUPER geliyor kimisi saf... Bilmiyorum anlatabildim mi?
Size bir çok soruda denk geldim. Daima insanlara saldıran, sinirli birisiniz. Şimdi sorunuzu gördüm, aşağıya inip bir kaç cevaba baktım yine insanlara saygısızca saldırıda bulunmuşsunuz. Muhtemelen bu görüşün altına da hemen savunmaya geçip bir şeyler yazarsınız ama problem değil. Umarım bir gün normale dönersiniz
Bir çok sorumda kimseyle kavga etmedim yalnız kavgaya sebebiyet vercek soruda sormuyorum atma. Birinin görüşüne salça olup kavgada çıkarmam. dünkü sorumda amcanın teki alındı direkt 2 sene sonra kimse seni almaz diye abuk subuk zırvaladı kendi yaşına bakmadan onun dışında akpliler sığ beyinliler cıvık kişiler dışında çoğu kişiyle kavga etmiyorum kavga ettiğimide engelliyorum. Aynen 30 yaş altı aptal diyene laf edince saldırıyor oluyoruz dimi :) sana bunkadar dert olduysa engelle geç
Sizin burada evet haklısınız demenizi beklemiyordum zaten. Dert olmadı, olmazda. :)) Olanı söyledim. İyi günler
Niye haklısın diyeyim pardon da yazdığıma alınıp bana atar yapanla nazik konuşamam sen konuş misal gelip ben senin gibi laf etmem :) dert olmuyorsa kafamı ütüleme o zaman? Bana hakaret edene ılımlı davranacak değilim. Güle güle
Peki
15-16 yaş grubunun ergen tavırları diyebilirim. Şu an 35 yaş ve üstü olanlar insanın halinden iyi anlıyorlar ama 55-60 yaş için onu söylemeyeceğim. Herkesin kendi görüşü ama bazıları gerçekten çok sığ düşünüyor ve genelliyor. Onlara ben hiç bir şey demiyorum aman hadi hadi diyor geçiyorum.
Cevap
21Cevap
Yaş grubundan ziyade mal insana hiç katlanamıyorum. Yaştan bağımsız.
Beyni olmayan her yaş grubu..
18-25 , 45 ve sonrası bir de
Bana sorsan yeni sürüm nesil derim hayat pahaliligindan bi haber ebeveynlerini manüpile eden kuşak 50.60. Zaten hastalik coluk cocuk torun onlari dinlemek yasadiklari zorluklara empati değisen düzene kokteyl olamiyolar yani gidicemiz yer bigün bize de katlanamayacaklar
Bazıları çok şımarık cidden o konuda haklısın
30 yaş altı hem tecrübesiz hem aptaldır. Hem de bütün bunların yanısıra çok bildiğini zanneder gereksiz bir özgüven patlaması yaşar. Tam olarak kimliğini bulamamıştır bu da çelişkiye yol açar ve had aşmaları ile sonlanır. Genel olarak 30 sonrası insan aydınlanmaya başlar ve farkındalığı her geçen gün artar. Ama katlanamamak şeklinde niteleyemem o yaş grubu ile tartışmaya girmem sadece.
30 yaş altı aptal mıdır :) valla sen 30 yaşından önce kimliğini bulamadıysan o senin aptallığındır nede olsa herkes seninle aynı zekada değil :)
İşte tam da sözünü ettiğim had bilmezlik ve saldırganlık bu. ;)
Had bildiğin için 30 yaş altı aptaldır diyene bak sen çok biliyorsun galiba yine tekrarlıyorum sen 30 yaşından sonra akıllanmış olabilirsinde o senin için geçerli herkes için değil kendi adına konuş bence
bu arada aptal olan her daim her yaşta aptaldır yaşla aptallık pek geçmiyor.
Haddimi bildiğim için şahsına saldırıda bulunup konuyu kişiselleştirmeden genel düşüncemi paylaştım. Neden şahsi algıladın onu anlayamadım ben sana aptalsın demediğim halde sen benim şahsıma hakaret etmiş oldun. Bu durumda beni haklı çıkardın. Çok zorlama istersen olmuyor.
30 yaş altı aptal tecrübesiz kimliğini bulamamış had aşan diyip genelleme yapan ben değilim değil mi? Ben sana ne dedim 30 yaş altı aptal mıdır valla sen 30 yaşından önce kimliğini bulamadıysan o senin aptallığındır nede olsa herkes seninle aynı zekada değil demişim? Hakaret nerde var? Bu yazdığıma alınıp had aşma saldırganlık yazan sensin.
Ben senin şahsını örnek vererek aptal demedim. Ama sen benim üzerimden örnrk verdiğin için haddini aşmış oldun. Genellemeden kendi üzerine alınan da sensin üstelik 😂😂😂😂 benim üzerimden örneklendirip hakaret nerede diye sorman da ayrı bi mevzu ahahahahaha
Bende beni örnek veriyorsun demedim zaten genelleme yapıyorsun herkesi kendin gibi sanma dedim. Kimden örnek vericem mahmuttan mı? Genelleme yapmak normal ben savunmaya geçince anormal yapma ya. Teyze 30 yaş altının hepsine aptal tecrübesiz gibi zırvalayıpta mağdur edebiyatı yapma burada bu yüzden çekilmiyorsunuz zaten aptal birinin yaşı büyüyünce aptallığının gideceğini sanıyorsun aynen teyze :)
Biyolojik yaşın 26 mı bilmem ama beyin yaşın kesinlikle 16 larda. Ergence bir asabiyet ve sürekli üst tondan saldırma şekli. Objektif olmayı başarabilseydin kendine başka bir gözden bakıp nasıl katlanılmaz bir cahil olduğunun farkına varırdın ama kapasiteni aşar daha çok fırın ekmek yemen lazım. Karşımda bir yetişkin varmış gibi düşünerek yorum yapmamalıydım bu benim öngörüsüzlüğüm olsun.
35 yaş üstünün geneli katlanılmaz çekilmez diye detay verdin o zaman ben de bunu baz alıp senin üzerinden örnek verseydim zeka küpü. ;)
Genelleme yaparak konuşup bilir kişi gibi tribe girip tespit yapan 30 yaş altının hepsini kapsayarak boş boş sallayan sensin yalnız. üst tonlamada yapmadım hiç herkesi kendin gibi sanma kendini baz alarak konuşma dedim. Aynen teyze görüşün o kadar olgunca ki ve akıllıca ki sorma. Genelleme yaparak konuşup kesin dille konuşan kimseye, kimse düzgün falan konuşmaz. Bana akıllı ayakları yapıyorsun yazdığımı anlamaktan bile acizsin ben senin gibi genelleyerek konuşmadım parantez içindeki yazdığımı okuyup alıgılayamaman senin sorunun. Hepsi olmasada çoğu cümlesini anlamayıpta kafamı ütüleme benim. Kendinden küçüklere saygısız ötesi üslupşa aptaldır tecrüvesizdir had aşar diyen birine ılımlı konuşacakta değilim sen ilk haddini bil sonra konuş ben senin gibi 35 üstü şöyledir böyledir diye konuşmadım bile. Hakaret edersen tabikide agrasif tavır görürsün yazdığını çok normal sanıyor birde. İşine bak ya ne laftan anladığın var nede konuşman yaşına uygun.
Ayrıca ben 35 yaş üstünün geneli katlanılmaz çekilmez demedim Bence 35 yaş üstü çok çekilmiyor ( hepsi olmasada çoğu ) yazmışım okuduğunu anlamayı öğren ilk sen evet senden de daha zekiyim misal senin gibi 35 yaş üstü şöyledir diye boş boş tespit yapmıyorum :)
Sorunun kendisi genelleme zaten algıların mı kapalı? Hangi yaş grubuna katlanamıyorsunuz diye soruyorsun verdiğim cevap genelleme diye eleştiriyorsun hahahahwhwhejrdjjr neyse daha fazla muhatap olmayacağım buradan sonrasını okumaya gerek bile duymadım git kumla oyna sen akıllım 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
senin türkçen sıfır falan mı? Başlıkta sadece soru var genelleme yapmadım hepsi olmasada çoğu bir genelleme değildir. Soeumda çoğu kişi düzgün cevap verirken senin gibiler diekt saldırıya geçti. Kalkıp 30 yaş altına katlanamıyorum desen neyse Genelleme nedir sen ilk git bir öğren bence. Niye sen 26 yaşında kumunla mı oynuyordun:)) okusanda anladığın yok zaten güle güle
Tespitlerimin hepsini doğruladığın için teşekkürler. İstisnalar mutlaka var ama üzgünüm sen genellemenin tam merkezinde kaldın. Byyy
Genelleme yaptığını kabul etmen güzel sende ilerleme var ha gayret 40 yaşına geldiğinde zekanın tecrübenin kimlik bulmanın yaşla alakası olmadığınıda anlayacaksın :) başarılar
Bu gidişle sen hep arayışta olacaksın asıl sana başarılar 😀
Tekrar ediyorum kendinle karıştırma ve kendinle kıyas yapma :) by diyip hala buradasın :)
Bizim zamanımızda daha kötüydü siz hiçbir şey görmediniz diyen yaş grubuna katlanamıyorum
Onlardan saha fazlasını gördük aslında
Genel olarak bakarsak 24 yaş altı kişilerin mantık ve kişiliği daha oturmadığı için çok ergen ve çocuksu geliyor düşünce tarzlari hep laylom bir havada olmaları bana ters geliyor ama yaşlarına göre gayet normal tabiki
Oyle bir yaş grubu yok. Kendimden yaşça küçük ve büyüklerle konuşmaktan daha fazla keyif alıyorum o kadar.
Maalesef benden yaşça küçükler ergenler küfür her kötü davranış saygısızlık ne arasan vsr
İnsanlara pek katlanamadığım doğrudur. Ama yaşıtlarım da rahatsız etmiyor desem yalan olmaz
25 yaş altı. Bana aşırı çocukça ve özenti geliyor hal ve hareketleri
İnsanları yaşlarına göre değiş düşünce yapılarına göre değerlendiririm..
Yaşlarınında katkısı var yalnız her haltı ben iyi bilirim diye dolanan çok yaşlı var yaşının arkasına saklanıp zırvalayıp saygı bekleyen çok
Şüphesiz öyle, tamamen zihniyet meselesi..
Yaş grubundan çok zihniyeti önemli, kendi aklını kullanıyor mu mesela...
Yaş grubuyla aalkasi var mı bilmiyorum ama cahil insana katlanamiyorum bn.
Hadsiz kendisini ilgilendrmeyen saygısız insanlara katlanamiyorum
Belli bir yaşa gelince tribe girenlere katlanamıyorum, Kendimden 1-2 yaş küçüklerde çok sinir bozucu oluyolar hiç anlaşabildiğim olmadı henüz
25 üstü kadınların ağlamaları bunlar
Sen niye ağlıyorsun fasulyee
ağlamayana meme yok dediydin
evde kalmış kızlara noel baba ne getirece kbiliyor musun bu sene?
Sen iyi bilirsin bu yaşta millete saldırdığına göre :)
lannn 35 yaş üstü ölsün diyorsun
sorunda
biz mi saldırmış oluyoruz
baksana sen
Hahah ölsün nerde dedim 😂 fotoğrafı mı öyle algıladın? Ölsün mantığında koymadım yalnız onu
günahını almışım
sorry
65 yaş üstü altı... genel olarak yaslilar
baya bi katlanılmaz olmuşum :D
Yaş grubu değil de, genelde iq'süzlere..
Küfürbaz ve kötü insanlara katlanamıyorum
35 yaş üstü beni çok kırdı
Herkese katlana bilirim saygı şart
Daha çok kafa yapılara katlanamam
Ergenlere katlanamam.
Kimseye katlanamiyorum
40 yaş üzeri ve 20 yaş alt grubuna diyebilirim.
Genelde 17-22 yaş arası
Kendimden küçüklere ve 35 yaş üstü sapık dayılara
Bence yaştan daha önemli olan karakterdir
55-90 erkeklerde 18-24 kızlarda
😅tüh ya
Hepinize demedim yahu 😂 sen alınma 🤓
Az kalsın karalara bağlayacaktım 🫣😂
Hahaha yaa 😁
60 yaş üstü
18-27...
Zekasız olmadıkça yaşın bir önemi yok
Gerici zihniyetlere