Kişilik & Karakter Vazgeçmek zorunda kaldığınız neler var ve neden vazgeçtiniz? PALTAZAR Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hayatta nelerden vazgeçtiniz ya da vazgeçmek zorunda kaldınız? Vazgeçmek zorunda kaldığınız neler var ve neden vazgeçtiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. şu an için bir şey yok 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Duygularımı bastırmaktan vazgeçtim. Sadece kendime zarar vermekten, ölüm sessizliğine boğulmaktan vs 1 7 Yorumla PALTAZAR +1 yıl Neyiniz iyimisiniz? Yorumla yolcununbiri +1 yıl Züpperim Yorumla PALTAZAR +1 yıl Ahaha maşallah ozaman Allah daim etsin artirsin öyle bir yorum yaptın ki dünyanın tüm acılarını yaşamış gibi geldi Yorumla yolcununbiri +1 yıl estağfurullah yahu sadece iyi değildim bi silkelendim iyi geldi. Teşekkürler, cümlemizin Yorumla PALTAZAR +1 yıl Rica ederim bilmukabele daha güzel günlerinizi Allah nasip etsin Yorumla yolcununbiri +1 yıl Cümlemize Yorumla PALTAZAR +1 yıl Amin ecmain bilmukabele misli size olsun Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kendimden vazgeçmiştim zamanında bir çok kez, artık kendim için her şeyden vazgeçebilirim. Böyle olmalı. 1 5 Yorumla PALTAZAR +1 yıl Böyle olmamalı daha güzel günlerin olur ve olacaktır umudunu taze tut güzel hayaller kur daha güzel günlerin olur Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl İşte diyorum ya yeni yeni kendime kıymet vermeye başladım. İnşallah güzel olacak inanıyorum. Yorumla PALTAZAR +1 yıl Ne guzel Allah daim etsin artirsin inşallah daha güzel günleriniz olsun Allah nasip etsin Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Amin inşallah senin için de öyle olur inşallah Yorumla PALTAZAR +1 yıl Amin ecmain bilmukabele misli size olsun Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayallerimden 1 4 Yorumla PALTAZAR +1 yıl Neden vazgeçtiniz? Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Yoruldum çünkü Yorumla PALTAZAR +1 yıl Sizi yoran nedir? Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Hayat Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evlenmekten 1 1 Yorumla PALTAZAR +1 yıl Neden hakkında hayırlısı en guzeli nasip olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şu an için bir şey yok
Duygularımı bastırmaktan vazgeçtim. Sadece kendime zarar vermekten, ölüm sessizliğine boğulmaktan vs
Neyiniz iyimisiniz?
Züpperim
Ahaha maşallah ozaman Allah daim etsin artirsin öyle bir yorum yaptın ki dünyanın tüm acılarını yaşamış gibi geldi
estağfurullah yahu sadece iyi değildim bi silkelendim iyi geldi. Teşekkürler, cümlemizin
Rica ederim bilmukabele daha güzel günlerinizi Allah nasip etsin
Cümlemize
Amin ecmain bilmukabele misli size olsun
Kendimden vazgeçmiştim zamanında bir çok kez, artık kendim için her şeyden vazgeçebilirim. Böyle olmalı.
Böyle olmamalı daha güzel günlerin olur ve olacaktır umudunu taze tut güzel hayaller kur daha güzel günlerin olur
İşte diyorum ya yeni yeni kendime kıymet vermeye başladım. İnşallah güzel olacak inanıyorum.
Ne guzel Allah daim etsin artirsin inşallah daha güzel günleriniz olsun Allah nasip etsin
Amin inşallah senin için de öyle olur inşallah
Amin ecmain bilmukabele misli size olsun
Hayallerimden
Neden vazgeçtiniz?
Yoruldum çünkü
Sizi yoran nedir?
Hayat
Evlenmekten
Neden hakkında hayırlısı en guzeli nasip olsun