Merhabalar Herkese🌸

İnsanlara yakınlaştıkça o kişilerden soğuduğunuz oluyor mu? Yoksa normal misiniz?😂
Merhabalar Herkese🌸

İnsanlara yakınlaştıkça o kişilerden soğuduğunuz oluyor mu? Yoksa normal misiniz?😂
Evet bende de oluyor.. yani bazen fazla samimiyet kurduğum kişilerle anlaşamıyorum.. ama bazen de samimiyet kurduğum çok kafa dengi arkadaşlarım oluyor.. zaten genellikle de geriye onlar kalıyor bir tek sürekli konuştuğum ya da iyi anlaştığım beni gerçekten anladığını düşündüğüm kişiler.. ama çok nadir gelir kafa dengi arkadaş bulmak.. genelde bencillere denk gelebiliyoruz
Kendini seven insanlara yaklaşınca hiç böyle bir sorun yaşamıyorum. Bize bütün sorunu yaşatanlar kendini sevmeyen insanlar.
Eğitim seviyesi düşük toplumlarda sevilebilir olduğuna inanmak için araya aracı koyana; sinsi bir ticaret yapana; normal aradan aracıyı çıkarıp kendini sevebilene ise bencil diyorlar ")
Kendini sevmeyi öğrenemezsen sömürülmeye açık hale gelirsin.. kendini birinin insafına, adalet kıstasına, vefa becerisine ya da inisiyatifine bırakmayacak kadar önemsemelisiniz
Çok güzel tespit👍
🙏
Evet son zamanlarda bunu ben de fark ettim kiminle çok samimi olsam yakın olsam ondan soğumaya başlıyorum belki de bunun nedeni çok samimi olduğumuz için karşı tarafın sürekli bir şeyler talep ediyor olmasındandır mesela ben böyle bir şey yapmam ırf çok samimiyim diye ihtiyaçlarımı ondan karşılamak bana çok haince geliyor.
Geçen bir yazı yayınladım burada ve tam olarak da bundan bahsettim
Yakınlaşsak soğuma olmaz belki ama kimseyi çekemiyorum son dönemlerde bir doyma mı var bıkkınlık mı bilmiyorum. Hayatımda olanlarda başka kimse tat vermiyor.
Bıkkınlıktır o orti.😄
@Acid_Qeenn olabilir beni en iyi sen anlarsın
Bildim bildim hemfikirim seninle ondandır.😄
Cevap
16Cevap
Tanıdıkça keyifli ve iyi biri çıkıyorsa altından hoşuma gider ve bir samimiyet kurarım ama kazıyınca altından beklediğim gibi biri çıkmazsa anında buz keserim..
Yakınlaşma olayım ısınma halinde oluyor aniden soğuma olayım da karşımdaki kişinin iki yüzlü mu samimi mi olmasına göre şekillenir
Samimiyet kurduğuma aldanılmasın hiç tanımışım gibi de uzak dururum ,😏
Yakınlaştığım insanlardan hiç soğumuyorum. :D
Oluyor sık sık.
Ama sana bir türlü yaklasamadım doroti aylardır 😀
Aylar oldu mu ya😂
Oldu. Vay be unutmamissin beni hâlâ 😃
Nasıl soğumadan bahsediyoruz? Tanıdıkça kötü huylarını görmek var, bir de psikolojik olarak (terk edilme hissi ağır bastığı için) mecburen uzaklaşmak var.
Tanıdıkça "yabancilasiyorum".. bendeki en büyük sıkıntı bu galiba.. gerci bu bi felaket mi elbette hayır henüz aynı dunyadan biriyle karşılaşmadığımı varsayıyorum..
Konuştuğum insandan herhangi bir art niyet sezersem birden soğuyabilirim. Onun dışında ortada bir sebep yokken soğumam kimseden kolay kolay.
Yakınlaştıkca bir insandan soğuyorsan tanıdıkca sana göre olmadığını anlamışsındır. Öyle biri ile zaten yakınlaşmamalısın.
İnsanların gerçek yüzlerini duyarsızlık, bencillik ve menfaatçi tarafını gördükçe evet.
Kolay yakınlık kuran birisi degilim soğumamda zaman alıyor.
Kötü ve saygısızca yapmadığı bir şey yoksa hayır soğumam
niye soğuyayım belki yakın arkadaşlarım sevgi ve samimiyeti içimi ısıtıyordur
Bazılarından ama normal bir şey bence. Tanıdıkça sana yakın mı yoksa uzak mı olduğunu anlıyorsun
Soğuma değil ama zarar görüyorum. Bu da bende hissizleşmeye neden oluyor.
İnsanına göre değişiyor bende bu durum
Hayır ben insanların ilgisinden veya sevgisinden sıkılıp bunalan birisi değilim kısaca nankör bir insan değilim.
Yakinlasmadan da soguyabiliyorum ben shdhsj
Benim bi üst seviyemsin wjfjsj
Hoşuma gitmeyen şeyleri gördükçe soğuma huyum var.
insanlara yakınlaştıkça ısınırım ben tam tersi
Bu sebeple "mesafe iyidir" diye düşünüyorum. Kimseyle vıcık vıcık olmamalı.
Ara ara beş kişilik kız grubuyduk. Sadece birisi ile görüşüyorum mesela djdjdk
Evet , genelde elde ettikten sonra soğuyorum
ne öğrendiğime bağlı :))
Normalim ya niye olmayayım başarabilirim bence.
Kişiye göre değişir soğuyorum genelde
Kişisine ve yerine göre değişir.
Beni mi çağırdın 😂
Evet shfjdb
Ne alaka
Psikolojimiz bozuk be olum
Peki siz bilirsiniz
Soğuyacak herhangi bir şey yapmazsa soğumam
Hayır.
evet
@DorothyBabe aşkom o profili yine koy sana gösderdiğim o profil seni tatlı ve şirin gösteriyor
Bende öyle uzaktan keyifli sonrası sarmıyor
Oluyor evet
Evet soğudum
Olmaz mı bea.
Var ya
Evet bende de bu sorun var
Hayir yok
var sanırım
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?