Kişilik & Karakter Uykuya kolay dalanlardan mısınız zor dalanlardan mı? _kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu ayıcık gibi çok düşünmekten uyuyamadığınız oluyor mu? Uykuya kolay dalanlardan mısınız zor dalanlardan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. resimdeki aynı ben.. üzüldüm ya oda uyuyamıyor benim gibi 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yatınca 5 dakikada uyurum. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Başımı yastığa koymam yeter 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kolay uyuyamam 0 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Kolay 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Kolay dalarim 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Zor bea. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
resimdeki aynı ben.. üzüldüm ya oda uyuyamıyor benim gibi
Yatınca 5 dakikada uyurum.
Başımı yastığa koymam yeter
Kolay uyuyamam
Kolay
Kolay dalarim
Uyku problemim olmadı hiç
Dayanırım ben
Zor bea.