Kişilik & Karakter Size çok büyük kötülük yapmış birine hakkınızı helal eder misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Asla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Size çok büyük kötülük yapmış birine hakkınızı helal eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır etmem tabi ki de.. 0 0 Yorumla
daismoon Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Her boku yiyin sonra özür dilerim helal et😃 yaptıkların tanesi kadar bedel ödemelisin ve affetmem😄 2 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Ettim de zaten herkese hakkımı helal ediyorum ama herkesle öbür tarafta görüşcez 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Helal etmeyecek kadar kötülük yapmadı kimse ama yapılan kötülüğü affetmem. Kindar bir tarafım var 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır helal etmem 0 0 Yorumla
degersizuye Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Asla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır etmem tabi ki de..
Her boku yiyin sonra özür dilerim helal et😃 yaptıkların tanesi kadar bedel ödemelisin ve affetmem😄
Ettim de zaten herkese hakkımı helal ediyorum ama herkesle öbür tarafta görüşcez
Helal etmeyecek kadar kötülük yapmadı kimse ama yapılan kötülüğü affetmem. Kindar bir tarafım var
Etmem
Hayır.
Hayır etmem
hayır helal etmem
Asla
Kim naptı