Yumurcak TV kapanmadan önce karartılacak denmişti ben aşırı korkmuştum biliyorum saçma ama korktum işte 😸

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Battal Gazi'nin İntikamı filminde çocuk babasını öldürecekken eli taşa dönüyor. O sahneyi her izlediğimde geriliyorum, geceleri falan izleyemem. Aşırı subliminal içeren bir video gibi, müzikler falan çok tuhaf. şu an bile olmayan tüylerim diken diken.
Saçma olup korktuğum bir şey yok.. aslında zaten korkum da kalmadı çünkü bunun için insanın önce kaybedecek bir şeyi olması gerekiyor bu hayatta..
Cevap
7Cevap
Yatağımda her hangi Bi canlının çıkması heralde normalde böceklerden korkmuyorum ama yatağımda çıkarsa tırsarım yatağım çok önemli.
Ben korku oyunlarında ki karakterlerden korkardım içine alırlar beni zannederdim hala zannederim o yaşantı senaryo korkutuyordu ve hala korkutur
Yükseklik
Karanlık
Yenemediğim iki baş belası fobim...
Temizlik malzemelerinden çok korkuyorum. Çünkü küçüklükten kalma travmam var
Ne kadar saçma bilemem küçük dahi olsa örümceklerlerden ve ona benzer böceklerden korkarım
Hatırladım bir tane saçma olan. The house korku oyunu ama sanırım bu isimde birden fazla oyun var benim bahsettiğim bayağı eski. Konusu ürkütücü bir ormanın içindeki terk edilmiş hayaletli bir evde geçiyor.
Tüm böcek ve türevlerinden korkuyorum
valla böyle sorunca aklima hiç biṣi gelmedi ya
Lunaparktan bir ara korkuyordum
küçük olan örümceklerden çok korkuyorum
gulyabani : )
Yükseklik 😬
teletabiler
Neydin korktun tam olarak
Sensin 😄
Ölüm
fetocu tv m,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?