+1 yılRahmetli anneannemin evinde yer yatağında yatarken dibimdeki dolap üzerime yıkılacak diye çok korkmuştum.. . uzanirsinda yıldızları izlersin ya sabaha kadar. dolap bana baktı ben dolaba. Hamama gittiğimde kimse yoksa feci korkarım yani o kurnadan şapur şupur nasıl su dökünup yikanirim ben de anlamam.. Yolda yürürken açık ayakkabı giydiğim bir gün sevgilimde daha ilk buluşmamda köpek pisliğine basmıştim..🥴 fobi oluştu bende..
018 Yorumla
Soran+1 yılNe saçma korkuların varmış ve aso 😂😂😂
- +1 yıl
Korkularım da çılgınca 🤣 e napiyim sen sormuşsun yani saçma korkunuz var mı diye.. içimde mi kalsaydi..
Soran+1 yılİçinde ne saçma korkular biriktirmissin aso.🤪😂😂😂
Yok yok varsa anlat dinleriz zaten konunun amacı bu 😂😂😂- +1 yıl
Var başka bir iki tane daha ama anlatmicam
Soran+1 yılOooo sende hemen oyun bozanlik yapıyon
- +1 yıl
Öyle.. beni tava getirmen lazım söyletmek için 😅
Soran+1 yılE kolaymis bı sucuklu yumurtaya bakar o iş 🤪😂😂
- +1 yıl
Sadece sucuklu yumurta kesmez 😅
Soran+1 yılDaha ne istiyon vicdansiz
Soran+1 yılSucuğun kilosu ne kadar haberin var mı senin
- +1 yıl
Pahalıya patlar benim saçma sapan orjinal korkularım işine geliyosa 😊
Soran+1 yılHadi aksamada kıymalı makarna ozmn.
- +1 yıl
Sabah hadi sucuklu yumurta. aksam kıymalı makarna. ta akşama atladin ama olmazki.. arada öğleni var ikindisi var..😊
Soran+1 yılYahu öğlen ne yicen zaten kahvaltıyı 10 gibi yapıyorum ben e bı zahmet oglende yemeyelim dimi ama
- +1 yıl
Ben acikirim ama 🥺 olmaz.. en azından hafif şeyler olabilir.. bir kilo fıstıklı baklava olur tatlı niyetine 😊
Soran+1 yılOha hafif dediğin omu
tamam hadi kabul- +1 yıl
☹️ neden ki.. kahvaltının üstüne sert bir kahveyle bir iki taneciği çok mu görüyosun.. ikindiye ne var menüde 😊
Soran+1 yılOoo anlaşıldı sen yatıya kalacan.
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ahahah böyle saçma sapan gerildiğim yerler var evet bu açıdan bakarsak tramvay/metro/marmaraya binerken veya vapura binerken biri ya iterse, arkamdan hızlıca veya sinsice biri yürüdüğünde hırsızlık, taciz veya bana bir şey sıkar korkusu.. Çoğalıyor düşündükçe
02 Yorumla
Soran+1 yılİlginç. sanırım fazlaca psikopat filmleri izliyorsun😂😂
Halka Küpe takan insanlara bakarken sürekli aklıma yaa o halkaya birinin eli girerse ve hızlı bir şekilde çekip kulağını koparırsa diye düşünüyorum düşününce içim cız ediyor mesela aniden çıkan bir kavgada biri senin küpenden tutup aşağıya çekiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff cheki chanin filminde vardı o sahne adamı kupesinden yakalayıp çevire çevire dövmustu o sahneyi ne zmn izlesem içim daralır.
Korkunun ecele faydası yok. Ona bakarsan evinde oturunca da deprem oluyor yine ölüyorsun. Hayatta risk az da olsa var.
En ben babayım, ben şöyle asarım keserim diyen adamların canı bile bir basur ameliyatına bakar.
05 Yorumla
Soran+1 yılBakış açın hayranlık uyandirici hocam 😂😂
Soran+1 yılHhahahah harbimi be adamsın adam 😂😂
Soran+1 yılHocam. bence bıranonce hobilerine başla 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn saçma korkum parmak kadar hamam böceğinden deli gibi korkmam. Çığlık atıyorum gördüğüm yerde terlikle bile öldüremiyorum zira buradakiler uçuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOuvv uçması fenaymis bence korkmakta haklısın hatta korkma titre🤪😂😂
- +1 yıl
Kesinlikle bence de
- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKorkum yok eskiden yalnız kalmaktan korkardım şimdi yalnız olduğum için zaten hiç bir şeyden korkmuyorum. bir de bazen örümceklerden korkuyorum yani benden kat ve kat küçük böceklerden korkmam bence çok saçma ama sanırım evrimsel bir iç güdü olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılİlginç 😌
+1 yılTövbe bismillah. Bu nasıl korku, benim de tüylerim diken diken oldu... Belki saçma değil ama saçmaya yakın şey geldi aklıma. Hani sihirbazlar insanları bir kutuya koyuyor ve kesiyor ya herkesin gözü önünde. Gövde bir yerde baş, başka bir yerde oluyor. İşte gövdemin de başımın da gerçekten başka bir yerde olması olabilir. 😅
Bir de şey olabilir, kuşların başıma pıt yapma ihtimali. Aman aman evlerden ırak...11 Yorumla
Soran+1 yılHarbiden çok sacmaymis 😂😂😂
+1 yılSallanan eşyalardan korkuyorum sanki hiç durmayacakmış gibi geliyor.
Asansörde elimde telefonla uğraşırken telefonun asansör arasındaki küçük boşluktan düşecek diye korkuyorum. Bu ve bunun gibi bir sürü 😅01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılHiç korkum yok, ben değil onlar benden korksun insan belirli bir zaman sonra hayatta yaşadıklarından sonra hiç bir şeyden korkmamaya başlıyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılKopek korkusu... baya yolda gorsem karsi kaldirima geçerim baya bir fobi duzeyinde... ama severimde hayvanlari kopekleri de ama maalesef cocukluktan kalma bir korku...
011 Yorumla
Soran+1 yılBende çok korkardım. taki sahibinin elinden kurtulup userime doğru koşan köpeği görünce kaçacak bı yerim olmadığını anlamıştım. sahixi serefsizde oylexe bakıyordu. kopek tam saldiracakken anı bı rexlexle tüm gücümle kafasına tekmeyi koyunca geldiği gibi geri kaçtı. sahibide üzerime gelmeye çalışınca elima kocaman bı taş alıp üzerine yürümemle kaçmıştı. o gün bugündür o korkum kalmadı
- +1 yıl
Ya ne kotu insanlar var korktugunu bilerek uzerine gelmeleri cok acimasizca... bende zamaninda asmistim yani cevremi kopekler sarmisti bir sey yapmayip yanimda sakince durunca korkum azalmisti ama mahallede kopekler saldirdi yasli bir kadin korkutup kacirdi ondan sonra fobi duzeyine geldi
Soran+1 yılKöpek fobisi çok kötü. bsns köpek havlasa gece sabahlara kadar rüyalarıma. girerdi.
Bide artık şu sokak köpeklerine bı çare bulmalari gerekir. bi sürü insan öldü onların yüzünden. bu ise çare bulmak için daha neyi bekliyorlar
- +1 yıl
Ya disarda korkudan yuruyemiyorum kopek varsa ordan gecemiyorum... hayvanlari seviyorum ama bu cetelesmenin onune de gecmeliler... bizim belediye kediler ici cok guzel isitmali barinaklarr yapti bunun gibi kopeklere de yapmalilar
Soran+1 yılYahu kedilerin millete ne zarari var faydadan başka. onu köpekler için neden yapmamışlar.
- +1 yıl
O kismini bende anlamadim kedilerin kopek saldirisina ugramasiyla açıldı sanirim daha savunmasizlar
Soran+1 yılSaçma ya harbiden akıl dışı insanlar kediler kadar değerli degilmiymis.
- +1 yıl
Bizim belediye biraz degisik
Soran+1 yılKöpek severlerrin hışmına uğramamak için saçma bişey yapmislardir
- +1 yıl
Evet bir de kedi sayisi daha az o yuzden masraf da az sanirim
Soran+1 yılBu ise devletin el atması gerek. belediyeler anca toz alir.
+1 yılAlt geçitlerden geçerken koca koca yüklü kamyonlar köprüyü göçürürde altında kalırım diye korkuyorum, bu tren alt geçiti içinde geçerli. 😄 Hep aklıma gelir.
07 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂ufkumuz genişledi
- +1 yıl
Neler var ben de daha fkfkg
Soran+1 yılBı yenisini daha ekleyelim ozmn. yol kenarından yürürken o koca kamyonlarin freni patlayıp kontrolü kaybettikten sonra üzerine gelme ihtimali alt geçitin üzerine yıkılmasından daha yüksek bı ihtimal 😂😂😂😂
- +1 yıl
He yok ben tekerleri fırlar diye korkuyorum fjfjf.
O ihtimalde kabusum. 🙄😄
Soran+1 yılHa kamyon carpmi ha o hızla kopan tekeri poffff 😂
- +1 yıl
😝 Tekeri daha korkunç, tekerin freni yok fkfkg
Soran+1 yılFren sıksa daha kötü psrcalar 😳😳🤪🤪
+1 yılÖldükten sonra plansız bi şekilde telefonda kalan saçma sapan mesajların, arama geçmişlerinin ve fotoların başkası tarafından görülmesi😂
06 Yorumla
Soran+1 yılOooooooooooo
Ama halka açık bı yerde duvara yansıtılması fena olmazdı hani 🤪🤪😂😂😂- +1 yıl
Mezarda da rahat yok 😂
Soran+1 yılBunu yapan kişi hırsını alamayıp mezarina telefonunu bırakıp mezar taşınada şifreyi yaziyomus falan 🤪🤪😂😂
Soran+1 yılTelefonda cam kasede bekletmek lazım e tabi yağmurdan güneşten etkilenmemesi adına
- +1 yıl
Sen çok tehlikelisin yalnız 😂😂😂
Soran+1 yılAaaaaa üstüme iyilik sağlık
- Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılDeprem, derin su korkusu, hamamböceği korkusu ve karanlık. Çok saçma şeyler değil aslında ama görünce bi yazıym dedim das
01 Yorumla
Soran+1 yılBence hamam böceği çok saçma hamamboceginden neden korkulur ki uyuduğu zaman insanın ağzının burnun içine girse farketmez bile.
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılakşam saati arkamdan ya da yanımdan bir erkek geçerse inanılmaz derecede bu beni ürkütüyor ve durup onun önüme geçmesini sağlıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılGenelde psikopatlar hızlı ve sessizce yaklaşır.
Kötü olan sen onu fsrkedene kadar o işini bitirmiş olur 😳😳😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılYa korku mu fobi mi bilmiyorum ama süren tramvayin altindan gecemiyorum sanki bisey olcakmisda üstüme düscekmis gibi hissediyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılTramvayın altından nasıl geçeceksin ki🤔🤔
- +1 yıl
Hava tramvayi
Soran+1 yılYersiz bı korku değil bence. sonucts kul yapımı tam altıdan geçerken güçlü bı deprem olsa ve o sırada offf her şey olabiliyor su zamanda
- +1 yıl
Deprem hic olmadi sükürde son zaman cok ariza veriyor hatta xillar önce düsmüslügü de var ne yaziki
Soran+1 yılBı kere düşen bı daha düşer.
Bide eski diyosun. makinist intihara meyilli biri ve giderken başkalarını da götüreyim. derse- +1 yıl
Yani de ama hani kontroller falan yapiliyordur sende daha kötü yapma simdi durumu
Soran+1 yılKaza bu kontrol dinlemezki,
Belki teknik ekip eksik bişey yaptı oda insan sonuçta.
- +1 yıl
Yarin tramvayin altina dikilip ölmeyi beklicem
Soran+1 yılYa sakat kalırsan
- +1 yıl
Rabbim nasil yazdiysa razi olurum
Soran+1 yılVay arkadaş üstüne gide gide fobisini yendik
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
+1 yılŞu ara kesinlikle köpek diyebilirim bulunduğum yerde çok ve eve gidiş dönüşlerde bildiğim tüm duaları okuyarak geçiriyorum 😬😀
03 Yorumla
Soran+1 yılBazen köşeden dönerken bı anda karşına çıkabiliyor. insanin eli ayağı boşalıyor umarım öyle bişey başına gelmez 🤪🤪😂😂
- +1 yıl
O da oldu merak etme 😬😀Harry Potter daki siyah köpek gibi bir seydi karsima çıkan hırlayarak bir de ağaçların aralarindan firladi o an ruhumu teslimi etmek üzereydim 😳🤦♀️Bir de yavrulari var onlarda yetisiyor henuz havlama filan o tür seyleri bilmiyorlar pıt pıt tombik tombik arkamiza düşüyorlar sadece 🤧😀
Soran+1 yılTravmalara dolu bı hayat ne acı
Benimde buna benzer bir korkum var, kaldırıma doğru eğilen ağaç dalları gözümün içine girip beni kör eder mi korkusu
02 Yorumla
Soran+1 yılPuhaahhah ben buna niye güldüm ya
Soran+1 yılKusura bakma ama. komik 😂😂
+1 yılNarkozlu yanlışlıkla farklı isimler sayıklamak. Çok tehlikeli. Hatta yaptıklarını ne var ne yok ortaya dökmek.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim abim narkoz almadan da döküyor herseyini 😂😂😂uyku esnasında 😂😂😂
- +1 yıl
O da fena 🤣
Soran+1 yılBı keresinde yengem bana abin dün hangi karıyla görüştü biseyler oldumu aralarında diye sormuştu. nalan hanım Nalan hanım diye sayiklqmis adam 😂😂😂😂
Tek korkum bana ya da aileme bir şey olduğunda engelli kız kardeşimin yalnız kalıp oradan oraya savrulması.
04 Yorumla
Soran+1 yılÜzdün be
Soran+1 yılAma öyle bişey olmayacak dağ gibi ablası var arkasında
Soran+1 yılTemennimiz o zaten lakin her zor anında senin gibi bı ablasının olması onun için büyük bi talih 😌
Türbanlı ve eğer dindarsa böyle birinin böyle sıradışı bir hayal kurması inançızlktır bence net.
09 Yorumla
Soran+1 yılHayal değil hocam bu korku.
- +1 yıl
@sarecimmm Alakası çok var inanç zaten bir çok korkuyu ya hafifletir ya da tamamen ortadan kaldırır mesela ölüm korkusuda böyledir gerçekten inançlı insanlar çok fazla ölümden korkmaz inançlı olmak boşa değlidir yani. psikolojik sorunlar bire gerçek anlamda inanan insanlarda az olur ya da hiç olmaz. olmayacak ihtimali çok düşük birşeyi hayal etmek ve çok korkmak inançlı insanla tamamen tutarsız
- +1 yıl
Birincisi hayal değil varsayım ikincisi zaten ölümden bahsetmiyor üçüncüsü olmayacak bir ihtimal deyip nasıl kesin konuşabiliyorsun dördüncüsü ilk yorumunda türban vs demişsin bunlarla mı ölçülüyor? Beşincisi inanç ve korkuyu nasıl bağdaştırıyorsun dünyada sayısını bilmediğimiz çok fazla fobi var korkusu olanın inancı olmuyor mu
- +1 yıl
@sarecimmm İnsanın inanmasının bir nedeni var. yani bir taşa inanıp kendisini iyi hissedeceğini bilse taşada inanır. yani inanç kendini iyi hissetmek içindir ruhen ve bedenen. e bu olmuyorsa hiç inanma yani! ben dindar değilim ama adam oltayı geriye atacak gözüme girecek gözüm yerinden çıkacak denize düşecek ve ben kör olacağım psikiyatrist olsam direk şizofreni tanısı koyarım.
Soran+1 yılAllah'tan değilsin hocam.
Soran+1 yılSen türbanlısin nasıl korkarsın kâfir der yollardin heralde 😂😂
- +1 yıl
böyle bir manyaklık olabilirmi yaw.. bir kere teknik olarak mümkün değil hadi oltayı geriye attı gözüne gelme ihtimali %1 bile değil diyelim ki geldi reflex olarak gözünü kapatırsın zaten diyelim kapatmadın gözüne vurur yere düşer diyelim ki düşmedi gözüne batar muhtelen kalıcı hasar vermeyen dış yüzeye zarar verir diyelimki derine saplandı gözünü alıp çıkarmaz yani abartıyorum diyelim gözünü aldı çıkardı o göz denize düşmez.. böyle insanlara fazla taviz verirsen sağlam insanı öldürür bunlar asla evinde hasta bir insana filan bakmasın bu kadar hayal gücü herkeze zarar verir. akıl dışıdır.
Balkondan bakarken her an atlayacakmışım gibi geliyor😂
05 Yorumla
Soran+1 yılOoovvv psikolog arkadaşlar şu arkadaşı alirmisiniz?
Yok yok beyaz önlüğe gerek yok 🥰🥰😂😂
Soran+1 yılBen daha çok balkon fayanslari ıslakken yaşlanınca ayaklarım kayıp kafa işte yere dusecekmis gibi oluyorum.
Soran+1 yılteşekkür ederim 🥰🥰
Sacmadan öte, en büyük korkum yanarak ölmek.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun için tedbirleri hat safhada tutmanız gerekebilir. mesela ocağı açık bıraktınız ve bianda söndü. ocagin emniyetide çalışmadı tam mutfağa girerken biri çakmağı bı çaktı bom. yangin falan yani oldukça dikkatli olmanızı öneririm.😳😳🤪
Bir keresinde elime denk gelmişti bağırmıştım çıkardılar oltayı😀
03 Yorumla
Soran+1 yılYaaa bak dikkat et bazıları o kancaları çok fazla koyuyor bide yüzüne gelse varya offf mafolursun 🤪🤪😂😂
Soran+1 yılBenim şortlu halde popoma batmıştı onun acısı tarif edilemez. oltayi da kendim salliyordum
+1 yılGözlüğümün kırılıp camlarının gözüme girmesinden korkuyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff o ne kötü olur bide en hassas organ. bunun için kırılmaz 10 mm cam gözlük kullanmak şart 🤪🤪😂😂😂
Maşallah göresel felaket tellalı 😄benim kurbağadan ödüm kopar.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🐸🐸🐸
+1 yılHayvanları uzaktan seviyorum dokunamıyorum çok saçma 😛
03 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten severken genelde üstüne atlıyorlar korkup vurursan bide saldırıyorlar offf 🤪🤪😂😂
- +1 yıl
Yok benim korkum bütün hayvanlara 😄kuş kelebek börtü böcek ne varsa😂
Soran+1 yılOooo onlar daha fena seçmene bile gerek yok yolda bı yerde bankta oturuyim desen bı böcek pantolunun pacasindan giriverir farkına bile varmazsin. bide aşıri ısırgan biseyde varya kurtulamazsin 🤪🤪🤪
+1 yılKedilerden korkuyorum dokunamıyorum Sevemiyorum üstüme koşarak geldiğinde Çığlık atıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle sadece yavru kediden ölecek kadar korkanlarda gördüm.😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılo korkuyu çok düşünmüş mu bu arkadaş ya😂😂😂böyle saçma korkum yok
06 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum gidip bı soriyim 😳😆😆
- +1 yıl
sor haber et😂😁
Soran+1 yılTabiki hanımım hemen sorup geliyorum.
Sordum geldim- +1 yıl
eeee
Soran+1 yılKuru pilavi fazla kacirmaktan dolayı sancilanan karın beyinde bazı toksik korkular oluşturmuş ortaya böyle manzaralar çıkmış hanımım
- +1 yıl
estağfurullah ya😂😂😂😂😂😂😂
+1 yılOtobüste kalma fobim var bu yüzden hep kapıda dururum. Otursam 10 durak ötede kalkarım.
03 Yorumla
Soran+1 yılO çok kötü ya. istanbuldayken kartaldan tuzlaya otobüsle gidiyorduk çok boş yer olmasına rağmen arkadaş kapının eşiğinde bekliyor birde oturamiyordu.
Çok ilginç korkular var- +1 yıl
Tek değil mişim bu iyi hissettirdi 😂
Soran+1 yılTeselliye bak 😂😂
+1 yılSaçma değil korkularim zaten o yuzden korkuyorum.. ama mesela gecw camdan bakmaktan da korkmazsin
01 Yorumla
Soran+1 yılOuvvv yani birinin sen camdan dışarı bakarken izlediğini farkedersen kötü olur 🤪🤪😳😳🙄
Sadece yükseklikten korkuyorum bu da bana saçma geliyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma bı şekilde korkmuyorsan bence sorun yok.
Soran+1 yılOouvv o kötüymüş ya.
Soran+1 yılCam falan da silemezsin sen
Soran+1 yılBak amacım. seni urkutmek değil ama cam silerken düşen kadın sayısı baya fazla 🤪😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 922 cevap paylaştı. En korktuğum olaylardan biridir ve bence hiç de saçma değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık korkum var niye korkuyorsam aslında yalnızım kfkfkkf
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide evde kalmaktan korkuyorsun dur 🤪🤪🙄🙄
Saçma mı bilmiyorum ama yükseklik korkum var
11 Yorumla
Soran+1 yılKanka aslında düşündüm de acayip bişey abi düşünsene merdiveni dayamissin biraz kısa gelmiş tam son basamaktan çıkarken merdiven ayağının altindan kayıyor offf harbi korkulmayacak gibide degilki
Gizli Üye(25-29)+1 yılameliyetta acı hissederim de kimse farketmez :(
07 Yorumla
Soran+1 yılOff o bal mumu korku filmindeki işkence gibi
Cevap sahibi+1 yılfghsfghdsj onu bilmiyorum da bende anestezi aweke filminde görmüştüm
Soran+1 yılHarbi çok kötü peki öyle bı ihtimal var mı ki?
Yani sonuçta morfini yemişsin. neden acı hissedesin ki?
Cevap sahibi+1 yılyaçok nadir de olsa olabiliyomuş bu durum ben yorumlarda şöyle bişey okumuştum daha önce bi çocuk akciğer ameliyatıydaymış doktorların onuşmalarını falan az bişey duymu ama acı hissetmediğini yazmış mesela belki insanın bunyesınden bunyesıne değişiyordur ya benim teyzemın akrabası lokal anestezi altında el ameliyatı oldu mesela ona pek anestezi etki etmiyormuş öyle diyordu o fazla yaptırıyordu kimisi şey diyor hani o verdikleri ilaçta kas gevşetici değil sadcee ağrıyı hıssetmezi önliyen şeyler de var hani bide diyelim hissetme gibi bişey oldu belki vucudu hareket ettiremessin ama bunu beyin dalgalarından veya kalp atışından anlarlar diyenler var umarım öyledir fsjdhjk
Soran+1 yılYani demek oluyor ki böyle bir şey ancak kasdi yapılması ile mümkün. boyle canı bı doktorla karşılaşmamak ümidi ile diyip fobilerine yenisini ekleyelim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDgwjwh peki ya senin
Soran+1 yılOltaya yeni alışmaya çalıştığım sıralarda oltayı hızlı bisekilde sallarken iğneleri popoma batmıştı. Üzerimde sadece şort vardı.
Öğünden beri popoma batmaisndan korkarım.
Çıkarması çok büyük dert.
+1 yılİnsanların arasındayken güvende hissetmiyorum sürekli kendimi savunmam gerekiyor gibi hissediyorum her an hazırlıklı olmalıymışım gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemezsin biri çıkar picagi saplar bı anda kalırsın hicbisey. Yapamazsın 🤪😂😂
+1 yılDemin birinin sorusunu gördüm ve yorumlarını okuyunca oluştu yeni korkum popomun arasından kurtların çıkması...
06 Yorumla
Soran+1 yılİyyyy öyle biseydemi varmis? 🤢🤢🤢
- +1 yıl
Varmış bağırsak kurduymuş... En büyük korkularımdan biri haline geldi bi anda🤧🤧
Soran+1 yılNasıl olusuyormus belirtisi falan?
- +1 yıl
Kalçanın içi kaşınıyormuş ama baya içi
- +1 yıl
Hani derler ya popon kurt mu var duramıyosun o aslında baya gerçek bir deyimmiş gerçekten kurt olduğunda kaşınıyormuş sürekli
Soran+1 yılşu an hayal ettimde baya kötü ya benim içinde popom çok hassas noktam. bu kötü oldu 🤢🤢
Bi ameliyat vsde iş kazası ya da afet meydana gelip beni öylece bırakıp gitmeleri sanırım inanılmaz tırsıyorum 🥲
01 Yorumla
Soran+1 yılKorkulmaz mi ya bide kapkaranlık sadece sen kalacaksin orada. offf kötü çok kötü
Ben karanlıktan feci bir şekilde korkuyorum ve asla yenemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBu pek saçma değil hatta ürkütücü bir korku. bi çok kişinin de ortak korkusu diyebilirim
Benim korkum yok çok şükür korksan bile üstüne üstüne giderim
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim kangali bı salayimda bakalım napacaksin çok merak ettim 🤪🤪😂😂
+1 yılCokk saçma ama burada soyleyememm
01 Yorumla
Soran+1 yılAaa lütfen hepimizin buna hakkı var lütfen şöyle gulmicez 🥰😇
Buraya yazamayacak kadar saçma
05 Yorumla
Soran+1 yılOooff niye ya lütfen söylermisin gulmicez kesinlikle 😇😇😇
Soran+1 yılMahsuru yoksa özelden anlat çok merak ettim. valla kimseye demem 😇😇
Soran+1 yılPeki
Evden dışarı çıkmak hahahah
01 Yorumla
Soran+1 yılEvden çıkanın canı çıksın 😂😂😂
+1 yılUyurken yere düşmek 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılYa women uyurken tam baskismina denk gelecek biyere sert keskin bı cisim düşürüp unutma sakın. mazaallah. 🤪😂😂
Uyurken, ayaklarımı yılan sokar diye korkuyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok yaratıcı 😳😳😳
Soran+1 yılKöy evinde mi kaliyorsun. ya da müstakil falanmi
Soran+1 yılHeee hayırlısı ne diyim
Korkular asla saçma değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılAz önce biri korkanlari kâfir ilan ediyordu hanfendi siz ne diyorsunuz 😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence benim korkularının hiçbiri saçma değil 🙊
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bizee öyle düşünüyorduk 🙄😌
- +1 yıl
Doğru düşünmüşsünüz
Soran+1 yılteşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDüdüklü tencereden korkarım
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim resatta çok korkar
+1 yılAbi ben boş bulununca kedilerden bile korkarım
01 Yorumla
Soran+1 yılKediler boş bulununca korkarsa fena yapar bilgin olsun 😂😂
+1 yılArkamdan hızlıca gelen kişilerden korkuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl😳😳😳
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDenizden korkuyorum. d
01 Yorumla
Soran+1 yılBende. hatta küçükken ilk denizle karşılaştığımda liman kıyısında 5 m den fazla yaklasamiyordum.
- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılBenim en büyük korkum yanmak
06 Yorumla
Soran+1 yılAbi bu yanmak değil direk vahşet
Soran+1 yılPardon korku değil direk vahşet
- +1 yıl
Şakamı yapıyorsun sen yanmak gözünün çıkmasından en az 60 kat daha fazla acıtır bilimsellikle kanıtlandıda elini 2 saniye fırına koy bakim
Soran+1 yılOnu diyorum hocam bende vahşet bir korku. bogulmaktan çok korkarım ben. her ne kadar azaltmış olsamds iyi bir yüzücü olmama rağmen çok korkarım
- +1 yıl
he yanlış anlamışım kusura bakmayın
Soran+1 yılEstağfurullah hocam ne demek
+1 yılHaklisin benimde korkularimdan biri
10 YorumlaKalabalık
03 Yorumla
Soran+1 yılKanka kalabalık sıkıntı. her türlü psikopatla içiçe olabiliyor adamlar dokunacak kadar yakın olabiliyor.
Soran+1 yılNesini sevecen kanka adamın orasına burasına sürtüyorlar falan iğrenç ya
- Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılKakofobim var
01 Yorumla
Soran+1 yılBu başlık sayesinde ne saçma korkualr öğrendik be burada 🤪🤪😂
+1 yılPalyaco
01 Yorumla
Soran+1 yıl😳😳🥺
+1 yılÖrümcek
01 Yorumla
Soran+1 yılBoaaaa korktunmu?😂😂😂
At sineği
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden at sineği intikam filminden mi 🤪😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😂😂😂 Korkuya bak
01 Yorumla
Soran+1 yılKorku gibi korku balık tutarken bende popoma takılacak diye odum kopuyor.
Bı kere takıldı çok fena batıyor çıkarması ayrı dert
Okurken gözüm çıktı
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma sorma 🤐🤐
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım