Herhangi bir konuda kırılıp incinince kendi içinde mi üzüntünü yaşarsın? Yoksa üzüntünü arkadaslarınla paylaşmayı mı tercih edersin?

Yaralarımızı her önümüze gelene açsaydık ohoooo.
Herhangi bir konuda kırılıp incinince kendi içinde mi üzüntünü yaşarsın? Yoksa üzüntünü arkadaslarınla paylaşmayı mı tercih edersin?

Yaralarımızı her önümüze gelene açsaydık ohoooo.
Kırılgan biriyim bazen küçük şeylere de kırılıyorum o yüzden genelde önce kendi içimde yaşarım, gerek duyarsam belli ederim. Ama direkt kırıldım demektense onun yaptığı şeyin aynısını yapmayı daha çok severim
Cevap
6Cevap
Önemsemediğim kimseye kırılmam, kırıldıysam da sadeca o insana hissettirim.. ve kendime yakın hissetmediğim kimseyle sıkıntılarımı paylaşmam, öyle biri yoksa da kendime saklarım..
Kırıldıysam konuşurum, belli etmek ya da içime atmak bana göre çözüm değil. Konuşmam bir işe yaramıyorsa araya aşılamayacak bir mesafe koyarım, bir sonraki adımda letişimi keserim.
Tamamen içimde yaşarım. Zararı kendime. Dağ fare misali. İnsan kendini yormaktan başka bir şey yapmıyor
İnsanlar kırdıklarını anlamıyorlar ya ben orada bir tuhaf hissediyorum. Bu kadar empati yoksunu nasıl olabilir arkadaş bi insan
Belli etmem hiç bundan bile nemalanan insanlar olur
Beden dilimden sesimden anlarlar… politik bi insan olmayı hiç beceremedim… 😅
Her şeyi içimde yaşarım ben kimseye bir şey belli etmem
Belli etmiyorum. Belli ettiğim zaman bir şeyin değişmediğini görüyorum çünkü.
İçimde yaşarim mesafeni korurum. Asla belli etmeyecek güce sahibim
İçimde yaşarım ama asla unutmam. Biriktiririm ve sonunda patlarım. Bir daha da asla geri dönmem
Herşeyi içimde yaşarım
Kırılırsam kırarım, duymayan kalmaz
Belli etmemeye çalışırm her zaman
Etmem
içimde yaşarım
Içime atarsam kudururum ben
Ediyorum galiba😏
Belli ederim
Neye kırıldığıma bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?