Evet tabi ki kırıldığım kadar sağlamlaşırım ama bir denge olması gerekiyor yani insan bir yerden sonra acı çekemeyecek kadar yoruluyor ya da güçsüzleşiyor. yani burada önemli olan aslında hatalarımızdan ya da hayattan ders almak ve bunu geleceğimiz için şekillendirmek. tıpkı kar tanesinin bir yere tekrar düşmeyeceği gibi aynı acılar da sürekli aynı şekilde canımızı yakamaz. bir süre sonra insan zamanı kullanarak bunları aşıyor ya da alışıyor.
Kırılır kırıla paramparça olduğumuzu sanırız. Ama öyle bir oluyoruz ki kırılan bu parçalar öyle bir toparlanıyoruz ki eskisinden daha güçlü hale bürünüyoruz.
⭐ Haksızlığa uğradığım kadar hırslı ve intikamcı olurum. Kırılmak çok çok çok yıpratıcı ve tüketici, ben insanlara kırılmayı terkedeli en az yirmi yıl oldu, evet. ⭐
Ben açıkçası kırılıp daha da güçlenen taraf değilim tabi bi zaman sonra istemeden de olsa kırıla kırıla büyüyorsun ama millet 2 ders alıyorsa yasadiklarindan ben 1
Hayır. Kırılınca nasıl toplandığına göre değişir bu. İnsan kendi kırgınlığını kendi onarması gerektiğini görüp bunu yapabilmek için çabaladıkça sağlamlaşıyor bence.
Sanmıyorum. Bana pek inandırıcı gelmiyor. Insanın kendini kandırma yöntemi bence. Çunku bu yaşma kadar kırıldıkça kırıldım. Sağlamlaşmadım aksine bittim. Tükendim. Akıl sağlığımı kaybettim..
Hayatımızda bazen çok gereksiz şeylere fazlasıyla kırılabılıyoruz insan bi saatten sonra kırılmaya bırakıp kırmak için cabaliyo -bu benim yani- ki bence öyle olmalı verdiğin değeri göremessen almaya calistigin o değeri göster.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kırıldığın kadar bir araya gelemez de olabilir parçalar