Narsistlerde cok düşünceli insanlardı aaa Türk kızları bunu seviyor hemen olmalıyım kuranı Kerim’de bahsedilen şeytan figürü olarak narsistleri gösteriyor uzmanlar hocalar
Türk erkeklerinin büyük bir yüzdesi aşırı toxic. O yüzden kimseye bakmıyorum artık. İlla bakacaksam o kişi ya Rus ya da Japon olmalı jdjdjdjd Kazakistan da olurr
Önceden halk oyunları ekibindeydim. Yurt dışına kültür etkinlikleri adında çıkmıştık Rusyaya falan. Bazen çok laubali olabiliyorlar ama sınırını çizersen durmayı da biliyorlar. Onun haricinde tipleri de iyi. Japon ile sadece oyunda konuştum djjdjdjdjd çok fazla saygı ifadeleri var başa çıkması zor
Ben zaten hepiniz demedim, büyük bir kısmı dedim ki bu dediğim kinlendiğim için değil. Sadece tercih meselesi. En sevdiğim yemeğin mantı olması gibi. Diğer yemeklere kinli olduğum için mantıyı seçmedim :/ yani sen desen ben Amerikalı seviyorum Türk kadını istemem, olabilir. Tercihin bu yöndeyse kim ne diyebilir
Erkeklerden önce kadınlara bakmak gerekiyor Vurduğu kırdılı adamlardan hoşlanan kezban doluyken ortalık erkeklerin neden böyle narşist olduğunu anlamak çokta zor değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çoğu öyle dediğine göre çok mu sevgilin olduğunu anlayalım
Kıro olduğumu nerden biliyorsun? Ya da tüm Türk erkeklerinin kıro olduğumu nerden biliyorsun hepsiyle takıldın mı yoksa? Paramızı yemek için istermiş bak bak laflara bak sen. Bilinçli erkekleri parasının yedirmiyor merak etme heps enayi değil, narşist erkekleri de savunmuyorum aksine eleştiriyorum
O zaman Türk erkeklerin çoğunun narsist oldugunu kabul et ben degıl çalışmalar diyor bunu sen olmayabilirsin ama belki de hemcins bi arkadaşın oyledir cok güzel baska takarlar bu arada anlayamazsın
Valla bana göre kızı da erkeğide vasat. Ben türk'üm ama öyle pek ölüp biterim ırkımla gurur duyuyorum kafasında değilim. Olay ırkkta değil, kendini geliştirmekte. Keşke daha farklı olsak..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Türk kızları öyle tipleri sevdiği için
Narsistlerde cok düşünceli insanlardı aaa Türk kızları bunu seviyor hemen olmalıyım kuranı Kerim’de bahsedilen şeytan figürü olarak narsistleri gösteriyor uzmanlar hocalar
Türk erkeklerinin büyük bir yüzdesi aşırı toxic. O yüzden kimseye bakmıyorum artık. İlla bakacaksam o kişi ya Rus ya da Japon olmalı jdjdjdjd Kazakistan da olurr
Japon mu? Dezavantajlarını biliyosundur umarim :)
Ahahah bebegim Rus erkegi Türkiye’de zor buluruz turistlik yerde yasamıyorsak
Ahahaha yapacak bisey yok diyosun. Mecbur minik minik idare edeceksin :)
Narsist eğitemem
Sen de haklısın :)) kazakistan ne alaka peki?
Japonların da eksisi var Rusların da. İnsanın hamuru kusurlu olduğu için mükemmellik beklemem ama toxic bir tipten iyidir.
Kazakistan sadece istediğim için belli bir sebebi yok. Djjdjd
Hiç Türk dısında bi erkekle konuşmadım eksiğini artısını bilemem senim tecrüben varsa anlat dinlemek isterim ve nerden buluyorsun
Önceden halk oyunları ekibindeydim. Yurt dışına kültür etkinlikleri adında çıkmıştık Rusyaya falan. Bazen çok laubali olabiliyorlar ama sınırını çizersen durmayı da biliyorlar. Onun haricinde tipleri de iyi. Japon ile sadece oyunda konuştum djjdjdjdjd çok fazla saygı ifadeleri var başa çıkması zor
Kültür farkı cok zor yA Türkiye de bile daha yaşanırsa baska ülkeyi düşünemiyorum 😁🤣
Ben hala yabancı istiyorum🫡
Hangi dilde anlasacaksın peki
İnglizce de bilmiyorum dkdkkdkf
İngilizce ile anlaşabilirim. Sıkıntı yok jxjdnd
İngilizce öğren hemenn
Reel hayatta asla bulamam anca sanalda nerde bulabilirm senceee
Sosyal medyada. Vkontakte, Instagram, Facebook, Twitter en çok kullandıkları uygulamalar
İnstada Nası buluonn daha Türk erkeklerini zor buluyordum ordan
Yabancı isim yaz djjdjdjdjdjsj hangi milletten arıyorsan onların hashtagine bak. O gonderilere beğeni atanlara bak
Oha bu nasıl bi yokluktur be 😅
Yokluk değil, tercih meselesi bayım.
Ouww Hanımefendi. Bizleri bu kadar gömmenize neden olan şahsiyetlere mi kinlenseniz sadece?
Ben zaten hepiniz demedim, büyük bir kısmı dedim ki bu dediğim kinlendiğim için değil. Sadece tercih meselesi. En sevdiğim yemeğin mantı olması gibi. Diğer yemeklere kinli olduğum için mantıyı seçmedim :/ yani sen desen ben Amerikalı seviyorum Türk kadını istemem, olabilir. Tercihin bu yöndeyse kim ne diyebilir
tabi ki de tercihlere kimse bir şey diyemez. orası apayrı bir konu. sadece uluslararası arayışa girilmesine şaşırdım :)
Erkeklerden önce kadınlara bakmak gerekiyor
Vurduğu kırdılı adamlardan hoşlanan kezban doluyken ortalık erkeklerin neden böyle narşist olduğunu anlamak çokta zor değil
Çoğu öyle dediğine göre çok mu sevgilin olduğunu anlayalım
Bi narsist daha
Narsist değilim
O uzmanlar kimmiş söylesene 😃
Arastır telefon var internet var bilgiye ulaşmak cok kolay demi
Cevap veremiceksen sallama
Neyse yorumlarını okudum bende sana Nasreddin hoca sendromu koyuyorum herşeye hazır cevap veriyorsun 😄
Şsş
Bunu söyleyen uzmanlar:
Tarım memleketi ülkemizde nar sevmemek olur mu :D:D:D
Anneleri şımartmış.
Bazı Türk kadınları sonları olacak erkekler yetiştiriyor!
Hiç acımam müstehak öylelerine
Ama bizim ne sucumuz var büyüyüp salıyorlar meydana narsist ogullarını
onları yetiştiren anaları yüzünden
Kafanda kurup kurup yazma hocam
Kızları neymiş?
Narsistlik erkeklerde daha yüksek
Kızlarına ne teşhis koymuşlar onu merak ettim
Benim ilgi alanın kızlar degıl onu da bi zahmet siz araştırın
Araştıracak bir şey yok görüyoruz. Türk kızları evlenilecek son kişiler. Bende zaten Türk kızıyla evlilik düşünmüyorum, düşünenlere bol şans
Türk kızları da siz kır0 erkekleri istemiyor sizi anca paranızı yemek için ister diger ülke kızları kim napsin narsist erkekleri
Kıro olduğumu nerden biliyorsun? Ya da tüm Türk erkeklerinin kıro olduğumu nerden biliyorsun hepsiyle takıldın mı yoksa? Paramızı yemek için istermiş bak bak laflara bak sen. Bilinçli erkekleri parasının yedirmiyor merak etme heps enayi değil, narşist erkekleri de savunmuyorum aksine eleştiriyorum
O zaman Türk erkeklerin çoğunun narsist oldugunu kabul et ben degıl çalışmalar diyor bunu sen olmayabilirsin ama belki de hemcins bi arkadaşın oyledir cok güzel baska takarlar bu arada anlayamazsın
Türk erkeklerinin çoğu narşist mi bilmem ama çoğu boş beleş takılıyor, kendine bakım 0.
Onu biliyorum
İgrencler işte her bakımdan
Valla bana göre kızı da erkeğide vasat. Ben türk'üm ama öyle pek ölüp biterim ırkımla gurur duyuyorum kafasında değilim. Olay ırkkta değil, kendini geliştirmekte. Keşke daha farklı olsak..
Türkiye cumhuriyeti bitmis
Maalesef. Bende umarım 3-4 yıla İngiltere'ye gidebilirim. Burası böyle kişilere kalsın birbirini yesinler
Nasıl gitçen İngiltere ye meslek ne
boş ver
f*ck
Niye küfür ediyorsun
Videoda Kadin fu cking diyor çeviri boş ver yazıyor ona atıfta bulundum
Kendine iyi bak.
Osur
Narsist degilim
Öylesin
Degilim ama sen paranoyak olabilirsin
Derken?