Bilgilenicem cahil kalmak ben de istemem sadece harekete geçmek için ilk adım cesareti lazım
Bunlar özgüvenli olmam için yeter mi?
Bilgilenicem cahil kalmak ben de istemem sadece harekete geçmek için ilk adım cesareti lazım
değil bence önemsiz bile çünkü her şey kafanda bitiyor düşünce tarzında bitiyor bunlar öz güvenli olmam için yeter mi demen bile bu konu için üzücü düşünce tarzını değiştirmelisin bence🥰
Haklısın ama acilen özgüvene ihtiyacım var en kolay nasıl özgüven kazanırımın derdindeyim şu anda
düşünce tarzım senelerdir değişmiyor mecbur Bunlara sığınıcam artık
Güzellik geçici; tecrübe, karakter, meziyet bakidir, 20 yıl sonra o çok övdüğün güzelliğinden eser kalmayacak. Hoş olmayacak bu tabirim ancak şu anki durumunla maalesef gittikçe değer kaybeden bir yatırımsun...
Cevap
3Cevap
Psikolojik yönden kendini rahatlatman motive olman gerekli birazda.
Motivasyon tamam da Çok stresliyim bir de işte
Stres normal herkeste olabilir ama doğru zamanda ve doğru şekilde baskı altına almanda gerekli.
Mesela işe girmem lazım stresten görüşmeye bile gidemiyorum nasıl yaparım o dediğini
Sık sık toplu ortamlara gir çık. Özgürce kimse yok gibi davran. Bunu yaparken o gördüğün insanların seni sık sık görmeyeceklerini ve bu nedenle umursamayacaklarını düşün. Doğal ol.
Yapabilirsin. Kimseden bir farkın yok. Fazlan var o kapasite o cesaret sende de var sadece dene ilk adımı at ve özgürlüğün tadını çıkar.
Cahil özgüveni diye bir şey var. Kendini onda geliştir sende. Hem bilgilenmene gerek kalmaz hemde özgüvenin artar
Yetmwz
Ne lazım başka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?